• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hanimi olmak öyle iste :KK45:

Bende de aynisi yataktan kalktim koltuga uzandim bi ara alisverise gittim geldim yemek yaptim

Öyle yuvarlanip gidiyorum:21:
Aynen gurbettesin bide ole arkadaş da dostta yok evde kendim geçiyor vakit arada bi komşularım gidiyom alışveriş bizimkilen gidiyoz

Aynen gurbettesin bide ole arkadaş da dostta yok evde kendim geçiyor vakit arada bi komşularım gidiyom alışveriş bizimkilen gidiyoz
Bende aslinda esimle giderim bugün sakin alisveris yapmak istedim yoksa acele ettiriyor.

Komsu iyidir herzaman :) bende evlenmeden önce cok görüsüyordum
Komsularimizla

Bende aslinda esimle giderim bugün sakin alisveris yapmak istedim yoksa acele ettiriyor.

Komsu iyidir herzaman :) bende evlenmeden önce cok görüsüyordum
Komsularimizla
Adamla olunca öle oluyor gerçekten ne aldigimi bilmiyom acele ettiriyor bazen küsüp almiyom :))

Adamla olunca öle oluyor gerçekten ne aldigimi bilmiyom acele ettiriyor bazen küsüp almiyom :))
Hahah aynen ya öyle oluyor.. cok aceleci benimki. Bir seye bakinca alicaksan al almicaksan bakma diyor :confused: sinir oluyorum.. bazen böyle yalniz cikmak iyi geliyor

Back