• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem de yakiniyor o dertten ama cikiyor birseyler bazen babam istiyor oyle yapiyor.
Aynen bian bisiler yapiliyor ama beyin yiyor günlük sorun bu:))
Valla cnm.kilo aldjk esim.aksam yemek yapma ben gelmeden ye diyo bazen yapmiyorum geneldede 1 gunde tuketilcek seyler yapiyorm 2. Gun yemiyor.. sen napiyosn bebekle mide.bulantisi varmi
Bende 2günlük yapiyorum 3 cesit bi sulu bi kuru bide corba bunlardan biri olmasin adam soruyor az yeyip kalkiyor kiloda deyilik zayifiz öncekilerden hamilelik ne anlamadim düşük oldu bunda gerçek hamileligi tadiyom galiba bulantili hep

Aynen bian bisiler yapiliyor ama beyin yiyor günlük sorun bu:))

Bende 2günlük yapiyorum 3 cesit bi sulu bi kuru bide corba bunlardan biri olmasin adam soruyor az yeyip kalkiyor kiloda deyilik zayifiz öncekilerden hamilelik ne anlamadim düşük oldu bunda gerçek hamileligi tadiyom galiba bulantili hep
Insallah bulantin düzelir. Bi arkadasim hamileyken neden midem bulanmiyor neden asermiyorum diye yakiniyordu

Kizlar size tesekkür etmek istiyorum. Buraya gelmeden önce bikac topige katilmak istedim hic benimle sohbet eden olmadi hep kendi aralarinda malesef

Cok tsk ederim:KK19:
Bende bugun bunu dusunuyodum okadar kisi icinde nasil.birbirlerini hatirlayip can ciger olmuslar diye :KK48:

Kim ister ama uğraş gerek canim:).
Ya öyle diyorum da zaman gecince tekrar deniyorum
Yine istedigim gibi olmayinca tekrar zaman birakiyorum arada.. öyle böyle ögrenicem mecbur. Annemle teyzem cocugun olunca ögrenirsin cogunseyi diyor cocugum ac kalmasin her vitamini alsin diye daha cok caba ve degisiklik hösteriyorsun anne olarak diyorlar

Hamilesin artik sen esin bikac ay idare etsin oyle cok cesit yorma kendini:KK54:
Ilk çok bulantili geçti idare etti baktim aç kaliyor sabah kahvalti hazırdı bu 3 gündür yapiyom bidearada ufak tartismalar oluyor şimdi ise istiyor bende morelim boZuluyor mutfakda bile mide kalkiyor zor yapiyom

Kizlar size tesekkür etmek istiyorum. Buraya gelmeden önce bikac topige katilmak istedim hic benimle sohbet eden olmadi hep kendi aralarinda malesef

Cok tsk ederim:KK19:
Nedemek canım herkesle muhabbet olmaya calisiyor bi kişi dışarda birakmak olmuyor
Bende bugun bunu dusunuyodum okadar kisi icinde nasil.birbirlerini hatirlayip can ciger olmuslar diye :KK48:
Olunuyor canım bizde oluruz benim ne topik arkadaslar vardı gittiler hep güzel muhabbet birbirimize sakalar tanıyor gibi artık hep ariyor gözler ama bigün yuvadan uçuyorlar ozleniyor aranıyor

Back