- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.421
Evet evliyim
O zaman nasil anlamiyorsun canim anlamadim ya vardir ya yoktur vajinusmus :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evliyim
Arastiraydin kız varsa öle biside de bende aci oluyordu enfeksiyondu gittiğimdeEvet evliyim
Ilk baslarda okadar aci olmuyordu da bu son 2-3 aydir dayanamiyorumSerbesy birak dicem kendimi ama ben 4 yil ugrastogim icin bilirm o duyguyu ama sen yinede ilk aşamayi gecmissin gerisi aslinda psikolojik
Yani olduda iliski sirasinda cok acim oluyor ayiptir söylemesi bazen yarida bile birakiyorum
Anliyorum cnm. Tepede güzel manzara vardirBenim market baya uzak useniyom çarşı falan tepedeyim bide:))
Doktora gittim hersey normal dediBence bu muayene ol yeni olduysa sorun olabilir ben direk hic yapamiyordum megerse kizlik zarim kalinmis onu aldilar rahatladim
:)Tamam yorumu simdi gordum ve susuyorum sozu evlilere birakiyorum
Ama cok takma gorulen bir sey.
Gulmene sevindimAy ne güldüm kızlar :)))
Hahahah cok sukur anlayislilara denk geldikInsallah ya bazen esime bile aciyorum
Sende gülGulmene sevindim
O bana nekadar anlayisliysa bende ona anlayisli oluyorumHahahah cok sukur anlayislilara denk geldik
Kızlar günlük napiyonuz yemek yapmak nasil bisi güzel ama hergün hergün düşün zor olmuyor mu
Düsünmesi zor yapmasi kolay benceKızlar günlük napiyonuz yemek yapmak nasil bisi güzel ama hergün hergün düşün zor olmuyor mu
Bende 1 günlük yapiyorum sık sık disarda yedigimiz icin ziyan olmuyor en azindanValla cnm.kilo aldjk esim.aksam yemek yapma ben gelmeden ye diyo bazen yapmiyorum geneldede 1 gunde tuketilcek seyler yapiyorm 2. Gun yemiyor.. sen napiyosn bebekle mide.bulantisi varmi