• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evde pek giremiyorum 3 gündür beni etiketle canım bişey yazarken öyle cevap veriyorum :)) eş evde olunca sık sık gidilmiyor napiyim biraz duzeldim ilaçlarla sonunda eskisi gibi değilim :)) sen naptın bebişin napiyir
Bende şükür şimdilik sıkıntı yok bulantilardan başka iyi olmana sevindim senin bebek nasıl.

Daha 1 yillik evliyim cocuk yok :olamaz: suan düsünmüyoruz

Is bulsam daha iyi gidecek de ev isinden biltim sayilir artik :kahve: canim bisey yapmak istemiyor üsengecligim üstümde

Sen nasilsin? Ne var ne yok? Calisiyormusun?
Heralde topik de pek canlilik yok
Ben bulamtilardan giremiyom arkadaşlardan kimi kapatti kimi yok canlancan inşallah ev hanımı 4 sene olacak evleneli cocuk dusunuyom 3 düşük busefer insallh tutunur.

Yanmda kimse yok canim
Dünden pilav vardı.
Yanina ne yapayım tam karar vermedim

Kararsizim açıkçası
Sen ne yaptin
Bende pilav taze fasulye göç çorbası birinde gördüm yaptım uzandım 26 sinda randevu var kalp atışı için sonra ankaraya biraz kv biraz annemd e kalacam bulantidan zor duruyom..

Bana da etki etmedi canım.
Zofer kullan.
Biraz pahalı reçetesiz alınıyor.
Ama bulantidan ve kusmaktan beter haldeysen yine iyi geliyor.
Böyle giderse alırım canım midem kalkiyor bole agri yapıyor artık inşallah atlatcam sen simdi yok demi 3 4 aylarda gecer diolar

Back