- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.327
- 338
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.381
Amin canımÇıktım geldim.. kimler burda bakalım? Rabbim işimizi gücümüzü kolay kılsın ;-)
Hayirli geceler canimm su bebek takibini ben nezaman gorcem acabaaa
Iyiyim kuzum uyku tutmadı sohbet edek dedim uyumadiysanizIyi geceler canimcim naberr
Inşallah canım inşallah benimde 4 seneden sonra bakalım inşallah nasip eder rabbim sabır kuzum nasilsn bakalımHayirli geceler canimm su bebek takibini ben nezaman gorcem acabaaa
Uyutmuyor desem zaten 24 saat yatiyom bulanti falan kalktığım yok yemek yaparsam mutfak ortalik topla anca yatiom hepYaaa yat uyu kiz bebek yormuyormu senii
Şuan şükür ii 3 düşük oldu inşallah bu tutunur haftaya kalp atışı için gidecem bol bol dua canım inşallah olur strest yapmaInsss benmde 4. Yilim bekliyorum artikbebis nasil
Hoşgeldin canım yat kalk beni soracak olursan arada yemek çamaşır az topla mutfak ole senin nasıl gidiyor canımHuhuuu arkadaslarrr
Nasilsiniz? Gününüz nasil gecti?
Öncekine bakarak bugün ıyiym canım pek bulanmadi ötekilere bakarak sen nasılsın nAsil gidiyor kafana bisiler takiyon sanırımHayirli geceler canim nasil oldun??
Ev hanimi olmak öyle isteHoşgeldin canım yat kalk beni soracak olursan arada yemek çamaşır az topla mutfak ole senin nasıl gidiyor canım
Bu vajinisluk nasıl ya enfeksiyonmu çok duyuyorum inşallah atlatirsin canımKucagina hayirlisiyla al ins... bakalim 4 yilljk evliyim ama ilk denememiz vajinismus olaylari falan oyuzden sanki yeni evlendik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?