- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.361
Bilmiyorum ki canım sebze olabilirBulantım sukur fazla yok canim istahkm arttı
Lezetli yemekler yapıp yemek istiyorum..
Patlıcandn başka ne alabilir ki
Nicki degistirebiliyormuyuz öyle?
Bide eski actigim konulari silme imkanim var mi?
Bende şükür şimdilik sıkıntı yok bulantilardan başka iyi olmana sevindim senin bebek nasıl.Eşim evde pek giremiyorum 3 gündür beni etiketle canım bişey yazarken öyle cevap veriyorum :)) eş evde olunca sık sık gidilmiyor napiyim biraz duzeldim ilaçlarla sonunda eskisi gibi değilim :)) sen naptın bebişin napiyir
Nasıl gidiyor canımAmin amin
Onu mune diyip öle siliyor galiba konu acarken silme cezali galiba muneye danisiyon canımNicki degistirebiliyormuyuz öyle?
Ben bulamtilardan giremiyom arkadaşlardan kimi kapatti kimi yok canlancan inşallah ev hanımı 4 sene olacak evleneli cocuk dusunuyom 3 düşük busefer insallh tutunur.Daha 1 yillik evliyim cocuk yoksuan düsünmüyoruz
Is bulsam daha iyi gidecek de ev isinden biltim sayilir artikcanim bisey yapmak istemiyor üsengecligim üstümde
Sen nasilsin? Ne var ne yok? Calisiyormusun?
Heralde topik de pek canlilik yok
Şükür canm senin nasıl gidiyorNasıl gidiyor canım
Bende bulantili canım devam aynı ne yemek yaptin nasıl gidiyor yanında birileri varmıŞükür canm senin nasıl gidiyor
Bende bulantili canım devam aynı ne yemek yaptin nasıl gidiyor yanında birileri varmı
Bende pilav taze fasulye göç çorbası birinde gördüm yaptım uzandım 26 sinda randevu var kalp atışı için sonra ankaraya biraz kv biraz annemd e kalacam bulantidan zor duruyom..Yanmda kimse yok canim
Dünden pilav vardı.
Yanina ne yapayım tam karar vermedim
Kararsizim açıkçası
Sen ne yaptin
Bende pilav taze fasulye göç çorbası birinde gördüm yaptım uzandım 26 sinda randevu var kalp atışı için sonra ankaraya biraz kv biraz annemd e kalacam bulantidan zor duruyom..
Ilac fayda etmiyor pek göç buğdayın ogutulmus hali canım bende bugün gördümAnliyroum canım seni
Doktor ilaç verdi mi
Goc çorbası ne
Ilac fayda etmiyor pek göç buğdayın ogutulmus hali canım bende bugün gördüm
Bana dramamine diye bsii pek islemedi buBen zofer kullandim
Azda olsa etkisi vardı canım.
Bana dramamine diye bsii pek islemedi bu
Böyle giderse alırım canım midem kalkiyor bole agri yapıyor artık inşallah atlatcam sen simdi yok demi 3 4 aylarda gecer diolarBana da etki etmedi canım.
Zofer kullan.
Biraz pahalı reçetesiz alınıyor.
Ama bulantidan ve kusmaktan beter haldeysen yine iyi geliyor.
Böyle giderse alırım canım midem kalkiyor bole agri yapıyor artık inşallah atlatcam sen simdi yok demi 3 4 aylarda gecer diolar
Sağol canım benim mutlu pazarlarMutlu Pazarlar Hayatta 3 şeyden vazgeçmeyin; sevmekten gülümsemekten ve hayallerinizden...
Evet değişir ama açılan konular silinmiyor.Nicki degistirebiliyormuyuz öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?