- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.121
Selaaaam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 haftalık diyo ama doktor 5 haftalik dediAğırlığı 1 gr yazıyor takviminde:)
Aleyküm selam canımSelaaaam :)
Bi randevu alamadın canim bak bekleme daha ilerlerse ameliyat olmak zorunda kalırsın bebeginle daha zor olur :*
Uzan canım uzan yiyemiyosanda genede suyunu çok iç bol bol :) bunlar tatlı sorunlar boş ver 8 ay sonrayi düşünBüyüdükçe kokar bisi olmaz Kuzm gaz bu normal ben uzaniyorum bulanti var bisi yiyemiom
Aynen canım acıktım bisiler yemeğe çalışcamUzan canım uzan yiyemiyosanda genede suyunu çok iç bol bol :) bunlar tatlı sorunlar boş ver 8 ay sonrayi düşün
Duzelur canim ilaclari kullan düzenli geçer inşallahGittim canım dün hastaneye ilaç falan verdiler :)) 1 ay sonra tekrar gidicem duzeltmezse :) inşallah düzelir Allah'a şükür verdiği ilaçlarda biraz olsun rahatlatiyo
Sen napiyon canmSelam kizlarrr....!!!!
Çalış canım minişe iyi bak :)))Aynen canım acıktım bisiler yemeğe çalışcam
:)) Sağol canimmm <3Duzelur canim ilaclari kullan düzenli geçer inşallah
Geçmiş olsun tekrardan:)
Bizde öyleydik canim
Kalabalık ailede yetiştim kendi kendimize büyüdük gibi bir şey yokluk iş güç uğraşamıyordu annem bizimle
Ama şimdi Öyle değil takintiliyiz biz herşeyimiz olmasına rağmen mükkemmel yetiştirme çabasından oluyor bunlar hep
Aynen canım zorCanim cok mukemmellik de iyi degil saolsun annem oyleydi bize ozen gosterdi bak biz patladik ve mukemmeliyetci olmak cok yoruyor insani ben de oyle oldum ve sonuc husran.Insanlarin beklentisi de artiyor
Selam canim :))Selam kizlar :)
Nasilsiniz ne var ne yok burdaaSelam canim :))
Nasilsiniz ne var ne yok burdaa
Cok sukur ne olsunIyilik sen nasilsin??