- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.161
Hayırlı geceler kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler kızlar
Napiyon nasılsın Kuzm: )Hayırlı geceler canım
adamı uyuttum tvye bakıyorum canım sen napıosun bulantın varmıNapiyon nasılsın Kuzm: )
Var kuzm az aci su geliyor benim adamda patron falan oturmaya cagirdi gelecem dedi tutmus oturuyorlar aradim şimdi kızarım diye ne istiyor canin gelirken alim diyo aşkım bende hiç dedim zaten midem bulaniyor:)))adamı uyuttum tvye bakıyorum canım sen napıosun bulantın varmı
Erkek milleti farklı olsa şaşardım valla benimkide aynı bi şey oldumu ne alayım ne yapayım bi alemlerr :)))Var kuzm az aci su geliyor benim adamda patron falan oturmaya cagirdi gelecem dedi tutmus oturuyorlar aradim şimdi kızarım diye ne istiyor canin gelirken alim diyo aşkım bende hiç dedim zaten midem bulaniyor:)))
Aynen oturuyor halen ayda bikere çıkar nadir patron falan mesaj atip ole diyo bide:))Erkek milleti farklı olsa şaşardım valla benimkide aynı bi şey oldumu ne alayım ne yapayım bi alemlerr :)))
Coraspirin vitamin miydi yada pirtilasmadami veriliyor sen yinede doktiruna de hamile kalman için verir bisiler zaten skinti yoksaArkadaslar bisey soracm hamile kalmak icin coraspirin kullanan varmi.doktora sormadan zarari.olyrmu.
Erkek milleti farklı olsa şaşardım valla benimkide aynı bi şey oldumu ne alayım ne yapayım bi alemlerr :)))
Ne dicem sana bulantın oldumu elma ye meyve yönel yemekler daha çok bulantı yapar meyve yogurt ev yapımı kendin yap süt iç şu üç ayı bi hallet bişey kalmıcak inşallahAynen oturuyor halen ayda bikere çıkar nadir patron falan mesaj atip ole diyo bide:))
Inşallah canım yarin alirim sutcuden meyvede muz almış bugün oda bulandirdi iştah gitti temelli ya zaten yeni açıldı bogazim gittiNe dicem sana bulantın oldumu elma ye meyve yönel yemekler daha çok bulantı yapar meyve yogurt ev yapımı kendin yap süt iç şu üç ayı bi hallet bişey kalmıcak inşallah
Muz yeme bi süre zaten kabız olayı çok olur şu sıra iyice zorlar seni ıkınmak zorunda kalma tehlikeli portkl elma ye iyi gelir inşallahInşallah canım yarin alirim sutcuden meyvede muz almış bugün oda bulandirdi iştah gitti temelli ya zaten yeni açıldı bogazim gitti
Yaa kabizim inan gidiyom yok unutunca ikiniyom sonra aklıma geliyor hamileyim bisi olur diyeMuz yeme bi süre zaten kabız olayı çok olur şu sıra iyice zorlar seni ıkınmak zorunda kalma tehlikeli portkl elma ye iyi gelir inşallah
Bol bol su iç bu havalarda mümkün degil ama bide kayısı kurusu hoşafı yap az şekerli kabız falan kalmaz kuzum aman dikkat etYaa kabizim inan gidiyom yok unutunca ikiniyom sonra aklıma geliyor hamileyim bisi olur diye
Tabi aklına ne geliyorsa hepsini söyle ınutursan not al söyle benim etrafımda çok hamile var onlardan kaptım bu bilgileride :)))Pazartesi gideim doktora hepsini diyim demi kabiz bulanti falan
Kan pihtilasmasi icin veriliyor hamillerde ben nerk ettmCoraspirin vitamin miydi yada pirtilasmadami veriliyor sen yinede doktiruna de hamile kalman için verir bisiler zaten skinti yoksa
Bende pazartesi gidecem süpe var söylerim dedigin ilaci ama sen git pihtilasma varmi bende diye kan ver arastirsinlarKan pihtilasmasi icin veriliyor hamillerde ben nerk ettm
Sağol canım benim seninde gönlüne göre verir rabbimTabi aklına ne geliyorsa hepsini söyle ınutursan not al söyle benim etrafımda çok hamile var onlardan kaptım bu bilgileride :)))
Amin inş canımSağol canım benim seninde gönlüne göre verir rabbim