- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.081
Ne ettin kuzu kek mi yaptin:)))Burdayim yetm kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ettin kuzu kek mi yaptin:)))Burdayim yetm kizlar
Efendim canım
Sendemi uyumadin ne edion kaçak :)Efendim canım
Sag kasıgımda mütiş bi Ağrı var onla ugrasıyorum uyku tutmadı bakınıyordum öyle sen napıyorsun sonucların iyi gelmiş takip ettim seniii :)))Sendemi uyumadin ne edion kaçak :)
Önlemi al ilerlemeden kötü olurYok canim kek degil ihlamur yaptim bogazlarim agriyor almisim galiba.
Geçmiş olsun canımYok canim kek degil ihlamur yaptim bogazlarim agriyor almisim galiba.
Geçmiş olsun hayir ola neden acep.şükür canım sevindim vallahi pazarteside kan falan öğrencem inşallah busefer olacak galibaSag kasıgımda mütiş bi Ağrı var onla ugrasıyorum uyku tutmadı bakınıyordum öyle sen napıyorsun sonucların iyi gelmiş takip ettim seniii :)))
Oh afiyet olsun canım şifa olsunSaolun kizlar ben de ilerlemesin dedim iyi geldi.
Yaa allah kolaylık versin Kuzm yoruluyon demi bende uyuyabilsem nefes tıkanıyor daraliyom kuzm
Bilmiyorum cano inşallah Pazartesi daha iyi haberlerini alacagız canımGeçmiş olsun hayir ola neden acep.şükür canım sevindim vallahi pazarteside kan falan öğrencem inşallah busefer olacak galiba
Aynen elimde değil nefes tikaniyor sağa sola yok biraz geldi uyumaya caliscam3 aydan sonra rahat edersin bi de son aya yakın sıkışır şimdi uyuyabildigin kadar uyu kuzum sonra hayal gibi bise ben bide erken yatıp erken kalmaya alışmıştım kafam bir milyon vallahi
Inşallah gecer Kuzm kötü bisi olmaz amin canımBilmiyorum cano inşallah Pazartesi daha iyi haberlerini alacagız canım
3 aydan sonra rahat edersin bi de son aya yakın sıkışır şimdi uyuyabildigin kadar uyu kuzum sonra hayal gibi bise ben bide erken yatıp erken kalmaya alışmıştım kafam bir milyon vallahi
Aynen öle vermeden gitmedi verdi uyudu :)))@AzKaRaMeL cezani verdi gitti galiba
İnşallah canım benimInşallah gecer Kuzm kötü bisi olmaz amin canım