- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.141
Cok sukur ne olsun
Bu sohbette seye benzedi hani misafirlikte birbirini tanimayan bir kalabalik olur birbirlerine sorarlar sirayla Nasilsin? Coluk cocuk nasil? ya oyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur ne olsun
Hep oyle olmaz mi zaten iyisinizdir insallah efeniiim :))Bu sohbette seye benzedi hani misafirlikte birbirini tanimayan bir kalabalik olur birbirlerine sorarlar sirayla Nasilsin? Coluk cocuk nasil? ya oyle oldu
Hellö bayanlar
Bende yemek hazırlıkları var, bugun evde ne varsa modundayi her zaman tam teşekküllü olmuyor. Zaten bütün gün disaridaydim. Sizler de iyisinizdir insallah :)
Cook teşekkürler tatlımİyiyiz canım kolay gelsin :)
Cook teşekkürler tatlımİyiyiz canım kolay gelsin :)
Canim cok mukemmellik de iyi degil saolsun annem oyleydi bize ozen gosterdi bak biz patladik ve mukemmeliyetci olmak cok yoruyor insani ben de oyle oldum ve sonuc husran.Insanlarin beklentisi de artiyor
Kizlarr
Eşim varken giremiyom uyudum hep çıktı bizmki de bakaiyim deidm ne var ne yokNerelerdesin nasilsin canim??
Eşim varken giremiyom uyudum hep çıktı bizmki de bakaiyim deidm ne var ne yok
Halen devam yemek bile yapmadim gelince corba patates haslanmasi vardı öle gecistirdim bulaniyorBulantilar nasil oldu herhangi bir sorun var mi?
Halen devam yemek bile yapmadim gelince corba patates haslanmasi vardı öle gecistirdim bulaniyor
Bulantı zor olsa da bebeğinin seninle olduğunu hatırlatıyor bir yandan. Bunu düşünerek belki daha az etkilenirsin.Halen devam yemek bile yapmadim gelince corba patates haslanmasi vardı öle gecistirdim bulaniyor
Aynen canım çok doğruBulantı zor olsa da bebeğinin seninle olduğunu hatırlatıyor bir yandan. Bunu düşünerek belki daha az etkilenirsin.
Kızlar bilen varsa cevap verebilirmi yaa hani şu bı uygulama varya sesini değiştiriyor tatlı bı ses yapıyor kulak falan koyuluyor gözler portluyor insallah anlatabilmisimdir.
O uygulamayı biliyormusunuZ
Aleyküm selam canım
Sağol canım benim aynen oleBulantı zor olsa da bebeğinin seninle olduğunu hatırlatıyor bir yandan. Bunu düşünerek belki daha az etkilenirsin.