- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.786
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.101
Ben biraz yatmaya calisayim kızlar görüşürüz sabah hadi hayırlı geceler öptüm hepinizi❤
Mis kokulu uykular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz yatmaya calisayim kızlar görüşürüz sabah hadi hayırlı geceler öptüm hepinizi❤
Valla çocuğa ne delilik işliyor ne cesurlukSen Deli ve Cesursun canim halletmisindir.
İyi geceler kuzum öpüldünBen biraz yatmaya calisayim kızlar görüşürüz sabah hadi hayırlı geceler öptüm hepinizi❤
Valla çocuğa ne delilik işliyor ne cesurluk
Bizde öyleydik canimCanim bazilarina bakiyorum 5 -6 cocuk buyutmusler.
Bir tanesi ele avuca sigmiyor anlamdim valla
Verdim verdim küçük tatlı ceza:)KaRaMeLiZee cezani verdi gitti galiba
hic aklima gelmezdu ama iyiymis:)Aynen hehehe o kek yapilacak!!!@!
Bebek iyi de bu gün gaz çıkarıp duruyor kokulu acaba neden.. sen napiyorsun günaydın:)))) tamm kesin dicem sen napiyon suan bebek naisl
Sağol canım inşallah gecicek :)))Gecmis olsun canim
Bi randevu alamadın canim bak bekleme daha ilerlerse ameliyat olmak zorunda kalırsın bebeginle daha zor olur :*Sağol canım inşallah gecicek :)))
Büyüdükçe kokar bisi olmaz Kuzm gaz bu normal ben uzaniyorum bulanti var bisi yiyemiomBebek iyi de bu gün gaz çıkarıp duruyor kokulu acaba neden.. sen napiyorsun günaydın
Ne ediyon kuzm
Calisiyorum:) mesaim yarım saat var:)Ne ediyon kuzm
Yok canım yapmiyom bulaniyor midem kolay gelsin canımCalisiyorum:) mesaim yarım saat var:)
Sen nasılsın canim yatiyon inşallah is guc yapma
8 ay mi kaldi cok tatli bekleyos yaaYok canım yapmiyom bulaniyor midem kolay gelsin canım
:))) aynen canım 8 ay kaldı8 ay mi kaldi cok tatli bekleyos yaa
Ağırlığı 1 gr yazıyor takviminde:):))) aynen canım 8 ay kaldı