- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.101
Ben biraz yatmaya calisayim kızlar görüşürüz sabah hadi hayırlı geceler öptüm hepinizi❤
Mis kokulu uykular

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biraz yatmaya calisayim kızlar görüşürüz sabah hadi hayırlı geceler öptüm hepinizi❤
Valla çocuğa ne delilik işliyor ne cesurlukSen Deli ve Cesursun canim halletmisindir.
İyi geceler kuzum öpüldünBen biraz yatmaya calisayim kızlar görüşürüz sabah hadi hayırlı geceler öptüm hepinizi❤
Valla çocuğa ne delilik işliyor ne cesurluk![]()
Bizde öyleydik canimCanim bazilarina bakiyorum 5 -6 cocuk buyutmusler.
Bir tanesi ele avuca sigmiyor anlamdim valla
Verdim verdim küçük tatlı ceza:)@AzKaRaMeL cezani verdi gitti galiba![]()
hic aklima gelmezdu ama iyiymis:)Aynen hehehe o kek yapilacak!!!@!
Bebek iyi de bu gün gaz çıkarıp duruyor kokulu:)))) tamm kesin dicem sen napiyon suan bebek naisl
Sağol canım inşallah gecicek :)))Gecmis olsun canim![]()
Bi randevu alamadın canim bak bekleme daha ilerlerse ameliyat olmak zorunda kalırsın bebeginle daha zor olur :*Sağol canım inşallah gecicek :)))
Büyüdükçe kokar bisi olmaz Kuzm gaz bu normal ben uzaniyorum bulanti var bisi yiyemiomBebek iyi de bu gün gaz çıkarıp duruyor kokuluacaba neden.. sen napiyorsun günaydın
Ne ediyon kuzm
Calisiyorum:) mesaim yarım saat var:)Ne ediyon kuzm
Yok canım yapmiyom bulaniyor midem kolay gelsin canımCalisiyorum:) mesaim yarım saat var:)
Sen nasılsın canim yatiyon inşallah is guc yapma
8 ay mi kaldi cok tatli bekleyos yaaYok canım yapmiyom bulaniyor midem kolay gelsin canım
:))) aynen canım 8 ay kaldı8 ay mi kaldi cok tatli bekleyos yaa
Ağırlığı 1 gr yazıyor takviminde:):))) aynen canım 8 ay kaldı