- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.101
As canim nasılsın prenses bura ben yokken boslukta kaliyor.haaayy , yani hibi de buraya damlayayım ,selam gençler
prenses miAs canim nasılsın prenses bura ben yokken boslukta kaliyor.
²bende çalışıyorum canım kraliçem:) ara ara kkya bakiyoz.prenses mianaa kart kraliçeyiz artık biz ayol iyiyim çok şkür senn
Ihlamur limon ye canim ancak ilac içme.Kizlar 14+2 haftalik hamileyim grip oldum gribe iyi gelicek bisey bilen var mi ne yesem yada icsem rahatlatir
aynen , aynen, ara ara²bende çalışıyorum canım kraliçem:) ara ara kkya bakiyoz.
Ihlamur limon ye canim ancak ilac içme.
Malesef ben yoksam kimsede yok buradaki anılar kaldi sadece.Dunden beri bos kalmis buraa
Hele bakin hele heleee
Ne qaa ayip
Biseyler hazirladim yicem sen napan annis-Adel- Blue_Peri Reyyan__ balbocuuu PrensesAnnesi_ minik kalp0753 Kara_gozlum Asiye_ debriyajgazfren nerdesiniz looo bos kalmis buralar bakmayin saziiinn.
Hih yiyiyiiiiiii yarasinnnBiseyler hazirladim yicem sen napan annis
Sen olmayınca bos kalmis
Şu an uzandım tv karşısında müge anlıyı izliyorum
GünaydınnnGunydinlar gencler ve kendini genc hisseden bacular
Günaydın canım hg ben bugun regel oldum kendimi suan ölü balik gibi hissediyom bide çalışıyorum.Gunydinlar gencler ve kendini genc hisseden bacular
Ohhh müge kaçmaz ben izleyemiyom artık çalışıyorum şuan oturuyom simdi az kk yapim dedim.Şu an uzandım tv karşısında müge anlıyı izliyorumsen napıyorsun canım
Hb cnmcim. Ayyy sabah sabh da hic cekilmio bilirimGünaydın canım hg ben bugun regel oldum kendimi suan ölü balik gibi hissediyom bide çalışıyorum.
Parol bana fayda etmiyor kesiyor alvares kullanıyom oda bitmis şuan uyuşuk bir haledeyim ama belli etmemeye çalışıyom.Hb cnmcim. Ayyy sabah sabh da hic cekilmio bilirimvarsa bi parol al hic cekme agriyi
İyidir bea sen napıyon tatliş anne