- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.081
Çok şükür iyi gidiyo annisim bulantim fazla yoktu ama geçti bu aralar şükür yani. Pazartesi kontrol var heyecanlıyımHe Anladim kuzum hamileligin nasil bakalim bulantilar geçtimi.
Ayy inşallah bian once gerçekleşir kuzum rabbim nasip etsin ne ameliyati kuzum.Kızlar dua istiyorum sizden abime yengeme 4 senedir çocuk hasreti le kalmadığı hastane bırakmadılar büğünde Ankara'ya gitmek için gidiyorlar yoldalar yengem ameliyat olack dua edin bu sefer olsun
Her ay bi heyecan oluyor zaten merakla sabirla tepikliyormu tospik.Çok şükür iyi gidiyo annisim bulantim fazla yoktu ama geçti bu aralar şükür yani. Pazartesi kontrol var heyecanlıyım
Öyle net sekilde yok kuzum hala kıpırdanma gıdıklanma seklinde var inşallah benimledir. 1 haftaya net hissedermisim öyle diyolar canmHer ay bi heyecan oluyor zaten merakla sabirla tepikliyormu tospik.
Yumurtalarında tıkanlık varmış cnm ondan olckAyy inşallah bian once gerçekleşir kuzum rabbim nasip etsin ne ameliyati kuzum.
25 26 yani.Öyle net sekilde yok kuzum hala kıpırdanma gıdıklanma seklinde var inşallah benimledir. 1 haftaya net hissedermisim öyle diyolar canm
Insallah tedavisi ankarada son bulsun.Yumurtalarında tıkanlık varmış cnm ondan olck
Evet canım 24ten sonra net hissedersin diyolar hele pazartesi bi gideyim güzel haberler alayim benle olduğunu duyayım da25 26 yani.
Amin aminnn inşallah cnmInsallah tedavisi ankarada son bulsun.
Canimmm benimmm ozledim hepinizi bende ise basladim firsat bulamıyorum
Yaa hayırdır ne işine kuzum sevindim ama.Canimmm benimmm ozledim hepinizi bende ise basladim firsat bulamıyorum
Cuzdan kuzum yine aynıYaa hayırdır ne işine kuzum sevindim ama.
kolay gele kuzum ha sana bak nediycemCuzdan kuzum yine aynı
Heee kiz biliyimmm buldumm zaten nickinden profil resminden ayiktimm
Cnm onunlan konuşyrz arada beni o tanıdı mjs at
Ben yakaladimmmmmmCnm onunlan konuşyrz arada beni o tanıdı mjs at
AynenBen yakaladimmmmmm
Yavrum neara kalktınız yaaa yeni kalkıyorum