- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 23
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.141
Anladım Rabbim yardım etsin inşallahbende çalışıyorum kuzum suan biraz kivransamda iş yapiliyor bi şekilde cay kahve
İyiyiz bebegim sen napıyorsun
Yap yap mesaj sayın artsınBoş mu kalmış birazda ceneyi burda yapalım tatlisim :)
Mantımı yapaciiiinnnbende hamur aciyodum zaten
sagol canimEv işi zor ama hem çalışmak hemde ev işi çok daha zor Allah kolaylık versin canım sana
heheee yemek herzaman olur emma.Ocahta yemeğam var ocahta
Sen zatinnnn hic gelme emiiiiiiqBoş mu kalmış birazda ceneyi burda yapalım tatlisim :)
Sağol canim sen neler yapiyon bakem cocuk varmi.Anladım Rabbim yardım etsin inşallah
Ben evdeyim ev hanımı yaniSağol canim sen neler yapiyon bakem cocuk varmi.
Bendede yok canım şuan ara verdik 3dsuk bir kayip var nasip artık seneye düşünüyorum nasip olursa.Ben evdeyim ev hanımı yaniyok çocuk onun için uğraşıyoruz emme daha nasip olmadı sende var mı?
Ne kadarlık evlisin Rabbim tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin ahh bende bi hamile kalabilsem ama yok olmuyo bi türlüBendede yok canım şuan ara verdik 3dsuk bir kayip var nasip artık seneye düşünüyorum nasip olursa.
6 yila gircez canım senin kac yil ve gittinmi doktorlara nediyorlar.Ne kadarlık evlisin Rabbim tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin ahh bende bi hamile kalabilsem ama yok olmuyo bi türlü
Bende 3 yıl oluyo nerdeyse gittim sebebsiz infertilite herşey normal ama hiç hamile kalamadım rahim filmi de çektirdim oda temiz çıktı bakalım bekliyorum öylece6 yila gircez canım senin kac yil ve gittinmi doktorlara nediyorlar.
Eşin gittimi canim.Bende 3 yıl oluyo nerdeyse gittim sebebsiz infertilite herşey normal ama hiç hamile kalamadım rahim filmi de çektirdim oda temiz çıktı bakalım bekliyorum öylecesenin baya olmuş yaa
Evet onun da herhangi bi sıkıntısı yok bizde vakti gelmemiştir daha diyip bekliyoruz canımEşin gittimi canim.
Aynen canim insallah elbet birgün okut bisiler dağıt sadaka ver inşallah önüne gelir.Evet onun da herhangi bi sıkıntısı yok bizde vakti gelmemiştir daha diyip bekliyoruz canım
Her nasip vaktini bekliyo Rabbim ol diyince olacak elbet ❤Aynen canim insallah elbet birgün okut bisiler dağıt sadaka ver inşallah önüne gelir.
Aynen canim aynen.Her nasip vaktini bekliyo Rabbim ol diyince olacak elbet ❤
T Tatlianne20 Zor geçiyor annelik sütüm kesildiği için mama ve ek gıdaya başladım baya uğrsşrırıyor temıyor ve kış hastalıkları evlilik desen kendime vakit ayıramıyorum öyle sen de neler var çalişiyorsun nasıl gidiyor tatlımNasil geçiyor annelik kuzum evlilik nasıl.
Bian once yoluna girer bu yıl umarım güzel geçer canim bende alıştım güzel geçiyor çalışmak güzel.T Tatlianne20 Zor geçiyor annelik sütüm kesildiği için mama ve ek gıdaya başladım baya uğrsşrırıyor temıyor ve kış hastalıkları evlilik desen kendime vakit ayıramıyorum öyle sen de neler var çalişiyorsun nasıl gidiyor tatlım
Site bu aralar sessizAhh buralar otluktu otlukkkkk nerde simdi kimsecikler yokkkk.. U Ufukta_bebek-Adel- Blue_Peri T Tatlianne20 Kara_gozlum @Yasnaz