- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.061
Durakta esimi bekliyom canım bugün gecikti 6da cikiyom işten daha eve varamadım sen nasilsin canım.Iyi aksamlar canım nasilsin
Iyi diyelim iyi olalım. Aksam trafigi yogundur. Ben de yeni geldim sayılır. Daha yemek yemedim. Azcuk bakınayım dedim:))Durakta esimi bekliyom canım bugün gecikti 6da cikiyom işten daha eve varamadım sen nasilsin canım.
Aynen isi vardi biraz bim a101 ettim duraga geçtim oturuyom bende bugun hazir aldim bimden yemek yapmicam herzaman bıktırıyor.Iyi diyelim iyi olalım. Aksam trafigi yogundur. Ben de yeni geldim sayılır. Daha yemek yemedim. Azcuk bakınayım dedim:))
hayırlı akşamlar canım offf bana günler geçmiyor test günüme az kaldıHayırlı akşamlar kizlar.
Merhaba T Tatlianne20 internet baktim bitmişti bu yüzden uzundur giremiyorum benişş büyütmekle uğraşiyom kar kiş derken işte sen nasılsın napıyosun tatlımBlue_Peri -Adel- Reyyan__ @minik kalp0753 debriyajgazfren PrensesAnnesi_ Asiye_ Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz T Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli @RosSsS @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii @Nana2222 @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu @Canevim @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 D Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim
Ayy hadi guzel bi haber ve bana bakem canim.hayırlı akşamlar canım offf bana günler geçmiyor test günüme az kaldı
Nasil geçiyor annelik kuzum evlilik nasıl.Merhaba T Tatlianne20 internet baktim bitmişti bu yüzden uzundur giremiyorum benişş büyütmekle uğraşiyom kar kiş derken işte sen nasılsın napıyosun tatlım
inşallah canım ya ..Ayy hadi guzel bi haber ve bana bakem canim.
Bi mucize daha duyarız inşalalh canım.inşallah canım ya ..
sevinerek yazarım tüm konulara hamişim diye inşallah amin
ay inşallah canım 7 senelik özlemim benimBi mucize daha duyarız inşalalh canım.
Kaç emriyor konuyor canim tutarsa eger.ay inşallah canım 7 senelik özlemim benim
2 embriyo kondu canım bana yaş da 35 oldu zaten rahatça istedim koydu doktor.. 5. gün embriyosuKaç emriyor konuyor canim tutarsa eger.
Tutarsa ikisi ikiz olur demi:)2 embriyo kondu canım bana yaş da 35 oldu zaten rahatça istedim koydu doktor.. 5. gün embriyosu
Yok canm kötülüğünden değil. Geçen eşim o sözle ilgili video atti biseyler diyo adam sıradan oldugnu filan ondanAs aşkım kelimesi kötümu kız
He Anladim kuzum hamileligin nasil bakalim bulantilar geçtimi.Yok canm kötülüğünden değil. Geçen eşim o sözle ilgili video atti biseyler diyo adam sıradan oldugnu filan ondanama alismisiz ya arada kaciyo