- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.121
İyi yapmışsın canımm kolay gelsinOhhh müge kaçmaz ben izleyemiyom artık çalışıyorum şuan oturuyom simdi az kk yapim dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın canımm kolay gelsinOhhh müge kaçmaz ben izleyemiyom artık çalışıyorum şuan oturuyom simdi az kk yapim dedim.
Insllh cabuk gecer cok acelesi yoksa yavas yavas hallet islerini. Meslegin neydi bu aradaParol bana fayda etmiyor kesiyor alvares kullanıyom oda bitmis şuan uyuşuk bir haledeyim ama belli etmemeye çalışıyom.
Valla kusum hazirlandim ise gidiyorum gec kaldilk-Adel- Blue_Peri @Reyyan__ @balbocuuu PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 Kara_gozlum @Asyamm 2121 debriyajgazfren nerdesiniz looo bos kalmis buralar bakmayin saziiinn.
bende çalışıyorum kuzum suan biraz kivransamda iş yapiliyor bi şekilde cay kahve.İyidir bea sen napıyon tatliş anne
sagol kuzum yemek ne yaptin bugun.İyi yapmışsın canımm kolay gelsin❤❤
Canim ben busene girdim 3ay olcak iskurdan il milli eğitim de mudurlere cay kahve mudurun yanindayim. 7ay kaldi 9aylik bir işti.Insllh cabuk gecer cok acelesi yoksa yavas yavas hallet islerini. Meslegin neydi bu arada
Kolay gelsin kuzum insallah yetirsin tez arada oluyor öyle.Valla kusum hazirlandim ise gidiyorum gec kaldilk
Vuu annis kızdi yiyek da annis yiyek ki büyüyelimHih yiyiyiiiiiii yarasinnn
Insan arada etiket eder dimi ancak davetiyeeeeeeeeee
Bugün yemekte kuru fasulye var, dünden pilav kalmıştı canım yanına da ayran yapıcamgel yiyelimbende çalışıyorum kuzum suan biraz kivransamda iş yapiliyor bi şekilde cay kahve.
sagol kuzum yemek ne yaptin bugun.
Canim ben busene girdim 3ay olcak iskurdan il milli eğitim de mudurlere cay kahve mudurun yanindayim. 7ay kaldi 9aylik bir işti.
he kızdım tabikiside neyse yegenime dua et sen yoksammmmm niler ederdim hadi sen ordan yirtin Blue_Peri ya bu munzurrrr.Vuu annis kızdi yiyek da annis yiyek ki büyüyelim
Etiket senin işin
Ohhh ellerine sağlık yemis kadar oldum iyi olurdu bende eve gidince yemek derdi başlar dun yapmadim akşamdan biraz üşendim.Bugün yemekte kuru fasulye var, dünden pilav kalmıştı canım yanına da ayran yapıcamgel yiyelim
Seni uğraştırmayacak kolay aperatif bişeyler hazırlarsın kuzum bişey olmaz, bende çok üşenirim bazen yemek yapmaya vallahe kızdım tabikiside neyse yegenime dua et sen yoksammmmm niler ederdim hadi sen ordan yirtin Blue_Peri ya bu munzurrrr.
Ohhh ellerine sağlık yemis kadar oldum iyi olurdu bende eve gidince yemek derdi başlar dun yapmadim akşamdan biraz üşendim.
Ooo iyi madem yirtikhe kızdım tabikiside neyse yegenime dua et sen yoksammmmm niler ederdim hadi sen ordan yirtin Blue_Peri ya bu munzurrrr.
Ohhh ellerine sağlık yemis kadar oldum iyi olurdu bende eve gidince yemek derdi başlar dun yapmadim akşamdan biraz üşendim.
Ii yapmissin valla. Is istir. Koly gelsinbende çalışıyorum kuzum suan biraz kivransamda iş yapiliyor bi şekilde cay kahve.
sagol kuzum yemek ne yaptin bugun.
Canim ben busene girdim 3ay olcak iskurdan il milli eğitim de mudurlere cay kahve mudurun yanindayim. 7ay kaldi 9aylik bir işti.
Benim esimde sulu yemeksiz durmaz dun bitti kalan yarin icin hazirlayim dedim gelince hazirlarim dedim şuanda useniyom bakalim gidince ne olur artık.Seni uğraştırmayacak kolay aperatif bişeyler hazırlarsın kuzum bişey olmaz, bende çok üşenirim bazen yemek yapmaya valla
Tosuncuga dua ettt.Ooo iyi madem yirtik
Sağol canimIi yapmissin valla. Is istir. Koly gelsin
Ev işi zor ama hem çalışmak hemde ev işi çok daha zor Allah kolaylık versin canım sanaBenim esimde sulu yemeksiz durmaz dun bitti kalan yarin icin hazirlayim dedim gelince hazirlarim dedim şuanda useniyom bakalim gidince ne olur artık.
he kızdım tabikiside neyse yegenime dua et sen yoksammmmm niler ederdim hadi sen ordan yirtin Blue_Peri ya bu munzurrrr.
Ocahta yemeğam var ocahta-Adel- Blue_Peri @Reyyan__ @balbocuuu PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 Kara_gozlum @Asyamm 2121 debriyajgazfren nerdesiniz looo bos kalmis buralar bakmayin saziiinn.
Boş mu kalmış birazda ceneyi burda yapalım tatlisim :)-Adel- Blue_Peri @Reyyan__ @balbocuuu PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 Kara_gozlum @Asyamm 2121 debriyajgazfren nerdesiniz looo bos kalmis buralar bakmayin saziiinn.
bende hamur aciyodum zatenOcahta yemeğam var ocahta
Is yapiyom bacim sen napiyon nasilsin ❤-Adel- Blue_Peri @Reyyan__ @balbocuuu PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 Kara_gozlum @Asyamm 2121 debriyajgazfren nerdesiniz looo bos kalmis buralar bakmayin saziiinn.