- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.881
9ay bir süre iskurdan kuzum bu iş 7ay kaldi 2 ay geriye attik canım.hg canim şükür iyiyiz yemekden kalktim sofra toplancak ama kkya girem eccuk didim işler bitmiyor evde hic yarinda is var.
Aynen tatlisim.
Uzun sure calisicakmisin yoksa.bebis icin filan ayrilcanmi yine bi sure
Hb Allah razı olsun can iyim hamd olsun sizde iyisiniz inşaAllahhg canım benim nasılsın.
Amiiin Allah sağlık sıhhat güzel ömür nasip etsinyaaacnm sende ozlendin naislsin gorusmyeli
ben kızımda çok rahat bı doğum geçirdim cnm herkesin hikayesi kendine özgü tabi ama insAllah bı avazda kolay bı doğum olur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
9ay bir süre iskurdan kuzum bu iş 7ay kaldi 2 ay geriye attik canım.hg canim şükür iyiyiz yemekden kalktim sofra toplancak ama kkya girem eccuk didim işler bitmiyor evde hic yarinda is var.
Aynen tatlisim.
Uzun sure calisicakmisin yoksa.bebis icin filan ayrilcanmi yine bi sure
Amin canımAmiiin Allah sağlık sıhhat güzel ömür nasip etsin
Himm anladim. Yaza kadar gecer zaman.evde kişin nabicaksin zaten.9ay bir süre iskurdan kuzum bu iş 7ay kaldi 2 ay geriye attik canım.
Napim kuzim ev is güç yemek yidim toplancak sofra toplayip kk edicem şimdi sizlerle sohbet edem dedim.
Bitmez kuzm benm o fasıl bitti koca yemek yer yemez uyudu öküzüm9ay bir süre iskurdan kuzum bu iş 7ay kaldi 2 ay geriye attik canım.
Napim kuzim ev is güç yemek yidim toplancak sofra toplayip kk edicem şimdi sizlerle sohbet edem dedim.
şükür canim bizlerde iyiyiz ev isi yemek telasler bitmiyor.Hb Allah razı olsun can iyim hamd olsun sizde iyisiniz inşaAllah
kolay gelsin canım iyi yapmışsın bende uzandım TV izlerim hem de kk bakarım9ay bir süre iskurdan kuzum bu iş 7ay kaldi 2 ay geriye attik canım.
Abuuu etikette limuzin gibim olmuş yjsa trenmi demeliydim :)@Blue_Perii @adel8893 @Reyyan__ @minik kalp0753debriyajgazfren @PrensesAnnesi_ Asiye_ @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli @RosSsS @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii @Nana2222 @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy Fit mutlu anne @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu @Canevim @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim
İyiliğinizi daim olsun Allah kolaylık versin aynen ev hanımı olmanın telaşesişükür canim bizlerde iyiyiz ev isi yemek telasler bitmiyor.
neye benzetirsen bebegim buyrun aracimiza:)Abuuu etikette limuzin gibim olmuş yjsa trenmi demeliydim :)
Sağol canim calisiyormisu uz ev hanımımi.İyiliğinizi daim olsun Allah kolaylık versin aynen ev hanımı olmanın telaşesi
Sizden sağ olun ev hanımıyım canneye benzetirsen bebegim buyrun aracimiza:)
Sağol canim calisiyormisu uz ev hanımımi.
Cocuk varmi bende kisa sureligine girdim ise nasip artik.Sizden sağ olun ev hanımıyım can
Buyucamda kızım tepeme çıktı buyuramiyorum :)neye benzetirsen bebegim buyrun aracimiza:)
Sağol canim calisiyormisu uz ev hanımımi.
Oda sana binmek istiyor anne götür beni aya ayaaBuyucamda kızım tepeme çıktı buyuramiyorum :)
Hayırlı olsun yok malesef nasip olmadi dahaCocuk varmi bende kisa sureligine girdim ise nasip artik.
Rabbim nasip etsin bekleyen anne adaylarina darisida bana.Hayırlı olsun yok malesef nasip olmadi daha
Amin canım senin de mi yokRabbim nasip etsin bekleyen anne adaylarina darisida bana.
Yok canim 3 dusuk bir kayıp verdim bende geçen sene.Amin canım senin de mi yok
Annemi kaldı gi saçlarımı perişan etti sipa yeni oyunu saçlara dalmakOda sana binmek istiyor anne götür beni aya ayaa
Ayy cadi oynamak istiyor saclarin çekici geliyor demek.Annemi kaldı gi saçlarımı perişan etti sipa yeni oyunu saçlara dalmak
üzüldüm hayırlısı olsun Allah bir daha kine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .bende bir tüp bebek yaptım düşük oldu sonra kendiliğinden verdi Rabbim oda düştü malesef nasip hakkımızda hayırlısı olsunYok canim 3 dusuk bir kayıp verdim bende geçen sene.