Haydi gelin çıkın çıkın gelin

hg canim şükür iyiyiz yemekden kalktim sofra toplancak ama kkya girem eccuk didim işler bitmiyor evde hic yarinda is var.

Aynen tatlisim.
Uzun sure calisicakmisin yoksa.bebis icin filan ayrilcanmi yine bi sure
9ay bir süre iskurdan kuzum bu iş 7ay kaldi 2 ay geriye attik canım.

Napim kuzim ev is güç yemek yidim toplancak sofra toplayip kk edicem şimdi sizlerle sohbet edem dedim.
[/QUOTE]
Bitmez kuzm benm o fasıl bitti koca yemek yer yemez uyudu öküzüm bende uzanayım tlle uğraşayım dedim

hg canim şükür iyiyiz yemekden kalktim sofra toplancak ama kkya girem eccuk didim işler bitmiyor evde hic yarinda is var.

Aynen tatlisim.
Uzun sure calisicakmisin yoksa.bebis icin filan ayrilcanmi yine bi sure

Napim kuzim ev is güç yemek yidim toplancak sofra toplayip kk edicem şimdi sizlerle sohbet edem dedim.
[/QUOTE] kolay gelsin canım iyi yapmışsın bende uzandım TV izlerim hem de kk bakarım
Amiiin Allah sağlık sıhhat güzel ömür nasip etsin
Amin canım

Himm anladim. Yaza kadar gecer zaman.evde kişin nabicaksin zaten.
[/QUOTE]aynen cocugu erteledim bi sure zaten kis bos gecmesin dedim.

Bitmez kuzm benm o fasıl bitti koca yemek yer yemez uyudu öküzüm bende uzanayım tlle uğraşayım dedim
[/QUOTE]iyi etmissin benimki cikti bende simdi rahat oturdum cay icesim vardida kendim icmek istemiyom.
Hb Allah razı olsun can iyim hamd olsun sizde iyisiniz inşaAllah
şükür canim bizlerde iyiyiz ev isi yemek telasler bitmiyor.

kolay gelsin canım iyi yapmışsın bende uzandım TV izlerim hem de kk bakarım

Amin canım
[/QUOTE]
Iyi ettin bende aynı az bulasik var onuda biraz dinleneyim öyle edicem.

Abuuu etikette limuzin gibim olmuş yjsa trenmi demeliydim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…