- 23 Temmuz 2019
- 981
- 4.599
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.861
Benim 2 cocugum da da sancı gelmedi suni sanciyla normal doğum yaptım .İlk dogumum zordu benden kaynaklıydı pek cesaretli biri olmadığım için vakumla doğum yaptım .hiç dikişsiz doğum yapanlar var sende onlardan olursun insallah şimdiden düşünme hamileliğin tadını çıkar bence tam güzel günleri kimildamaya başlamıştır .Onu hissetmek çok güzel duygu oluyor keyfini çıkar daha günün var .Kızlarrrrr anne olanlar nasıl doğum yaptınız zor muydu bana anlatın helee
ÜşenmiyordaValla yaaa etiket işi zor
Oturup bir saatini ayırmak lazm bunun için
Kız bn bazen alıntı yapmayı bile useniyirmÜşenmiyorda
Tatlişten öğrenecegimiz çok şey varKız bn bazen alıntı yapmayı bile useniyirm
Ooo ozmn afyet olsun bize ellerine sağlık canımın içi arkadaşım ❤❤❤❤arkadaşım burdaydı oturduk az önce gittiBlue_Peri @adel8893 @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ Asiye_ @Kara_gozlum Bal0ncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam 2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii N Nana Ana @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy Fit mutlu anne @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim
Amiinnn Allah razı olsun evlatlarına sağlık sıhhat versinBenim 2 cocugum da da sancı gelmedi suni sanciyla normal doğum yaptım .İlk dogumum zordu benden kaynaklıydı pek cesaretli biri olmadığım için vakumla doğum yaptım .hiç dikişsiz doğum yapanlar var sende onlardan olursun insallah şimdiden düşünme hamileliğin tadını çıkar bence tam güzel günleri kimildamaya başlamıştır .Onu hissetmek çok güzel duygu oluyor keyfini çıkar daha günün var .
MaşallahAmiinnn Allah razı olsun evlatlarına sağlık sıhhat versin❤ evet kıpır kıpır maşallahı var oğlan olduğu belli oluyor
Amin inşallahAmiinnn Allah razı olsun evlatlarına sağlık sıhhat versin❤ evet kıpır kıpır maşallahı var oğlan olduğu belli oluyor
Oy maşallah etikete bak.Blue_Peri @adel8893 @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ Asiye_ @Kara_gozlum Bal0ncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam 2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii N Nana Ana @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy Fit mutlu anne @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim
Oy cicegim yerim seniBlue_Peri @adel8893 @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ Asiye_ @Kara_gozlum Bal0ncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam 2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii N Nana Ana @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy Fit mutlu anne @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
hg canım benim nasılsın.Teşekkürler selam ve dua
Teşekkürler selam ve dua ile
yisin teyzesi cocuklarimiz sagolsunda canlari napalim.Srdum ama fayda etmedi melisam sag olsun
bende yemek yedik topluycam yikiycam cok yedim midem taşacak.Napim annisim can sikilmacalra devam sen napan
ross eksikler var artik alinmasinlarBey maşallah kk nin yarısını etiketlemissin
gelin kekinis kurabiyenizleSoğuk havada da oh ne iyi gider sıcak çay
nasılsın ponciğim.Vayyy süper harikasın
bende şükür kuzum yemek yidim topluycam yikiycam oturcam kk keyfi edecem sen nasılsın beğegim napion
oh iyi etmissiniz bazen oturmalara sohbetlére ihtiyac duyuyor insan.Ooo ozmn afyet olsun bize ellerine sağlık canımın içi arkadaşım ❤❤❤❤arkadaşım burdaydı oturduk az önce gitti
immmmm biri kekmi didi hemde ıslak kekkkkk
kuzm hayat calisarak evegel yemek is bitmiyor ama çalışmak güzel cok Iyi geldi bana sen nasılsın napiyon bebeğim.Tatlis iyiz sen nabiyorsun yahu
Nasil gidiyor hayat.
hg kuzum nasilsin canım napiyon.Oy maşallah etikete bak.Merhaba güzeller
Çiçeğim hg napiyon bakem.Oy cicegim yerim seni
Iyi gelmjstir canim en iyisini yapmisin.hg canım benim nasılsın.
yisin teyzesi cocuklarimiz sagolsunda canlari napalim.
bende yemek yedik topluycam yikiycam cok yedim midem taşacak.
ross eksikler var artik alinmasinlar
gelin kekinis kurabiyenizle
nasılsın ponciğim.
bende şükür kuzum yemek yidim topluycam yikiycam oturcam kk keyfi edecem sen nasılsın beğegim napion
UOTE="Blue_Perii, post: 62003838, member: 676915"]
Iyi gelmjstir canim en iyisini yapmisin.
oh iyi etmissiniz bazen oturmalara sohbetlére ihtiyac duyuyor insan.
immmmm biri kekmi didi hemde ıslak kekkkkk
kuzm hayat calisarak evegel yemek is bitmiyor ama çalışmak güzel cok Iyi geldi bana sen nasılsın napiyon bebeğim.
hg kuzum nasilsin canım napiyon.
Çiçeğim hg napiyon bakem.
Edelim bakalm nabersnBlue_Peri @adel8893 @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ Asiye_ @Kara_gozlum Bal0ncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam 2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii N Nana Ana @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy Fit mutlu anne @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Aynen bende pek konuya adepte olamiyom surekli giremediğimden degismis baya umarim guzel arkadaşlıklar cikar yine ama baglari koparmayalim yine canim.Iyi gelmjstir canim en iyisini yapmisin.
Insallah hersey gonlunce olur.
Bende bildigin gibiyim iste. Yeni tayfalarla.
Eskiler yokk be tatlisim
yaaaBlue_Peri @adel8893 @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ Asiye_ @Kara_gozlum Bal0ncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam 2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii N Nana Ana @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy Fit mutlu anne @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
ben kızımda çok rahat bı doğum geçirdim cnm herkesin hikayesi kendine özgü tabi ama insAllah bı avazda kolay bı doğum olurKızlarrrrr anne olanlar nasıl doğum yaptınız zor muydu bana anlatın helee
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahHamisler bizede dua edin ya valla cok ihtiyacimiz var bizede nasip olur insallah
hg canim şükür iyiyiz yemekden kalktim sofra toplancak ama kkya girem eccuk didim işler bitmiyor evde hic yarinda is var.Edelim bakalm nabersn
Aynen tatlisim.Aynen bende pek konuya adepte olamiyom surekli giremediğimden degismis baya umarim guzel arkadaşlıklar cikar yine ama baglari koparmayalim yine canim.
Napim kuzim ev is güç yemek yidim toplancak sofra toplayip kk edicem şimdi sizlerle sohbet edem dedim.yaaacnm sende ozlendin naislsin gorusmyeli
ben kızımda çok rahat bı doğum geçirdim cnm herkesin hikayesi kendine özgü tabi ama insAllah bı avazda kolay bı doğum olur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
9ay bir süre iskurdan kuzum bu iş 7ay kaldi 2 ay geriye attik canım.hg canim şükür iyiyiz yemekden kalktim sofra toplancak ama kkya girem eccuk didim işler bitmiyor evde hic yarinda is var.
Aynen tatlisim.
Uzun sure calisicakmisin yoksa.bebis icin filan ayrilcanmi yine bi sure