Haydi gelin çıkın çıkın gelin

hg canım benim nasılsın.
yisin teyzesi cocuklarimiz sagolsunda canlari napalim.
bende yemek yedik topluycam yikiycam cok yedim midem taşacak.
ross eksikler var artik alinmasinlar😂😂
gelin kekinis kurabiyenizle😂
nasılsın ponciğim.
bende şükür kuzum yemek yidim topluycam yikiycam oturcam kk keyfi edecem sen nasılsın beğegim napion
UOTE="Blue_Perii, post: 62003838, member: 676915"]
Üşenmiyorda😂😂😂
😂😂😂😂😂
oh iyi etmissiniz bazen oturmalara sohbetlére ihtiyac duyuyor insan.
immmmm biri kekmi didi hemde ıslak kekkkkk🤪
kuzm hayat calisarak evegel yemek is bitmiyor ama çalışmak güzel cok Iyi geldi bana sen nasılsın napiyon bebeğim.
hg kuzum nasilsin canım napiyon.

Çiçeğim hg napiyon bakem.
[/QUOTE]
Kolay gelsin ev işi hiç bitmiyor valla biraz dinlen 😅
Bende zayiflamaya devam bu hafta motivem düştü biraz ama yarın tam gaz devam hedefime ulaşana kadar durmak yok .

üzüldüm hayırlısı olsun Allah bir daha kine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .bende bir tüp bebek yaptım düşük oldu sonra kendiliğinden verdi Rabbim oda düştü malesef nasip hakkımızda hayırlısı olsun
aynen hayir olsunda bekleriz zamani var demek.
Evet çekici geldiği için çekiyor galiba :)
teyzesine cekmis saldirmak istiyor🤪
😂😂😂😂😂
kuzm hayat calisarak evegel yemek is bitmiyor ama çalışmak güzel cok Iyi geldi bana sen nasılsın napiyon bebeğim.

Bende zayiflamaya devam bu hafta motivem düştü biraz ama yarın tam gaz devam hedefime ulaşana kadar durmak yok .
[/QUOTE]
Ben sinirden yemege basladim tam tersi ama nasil gitcek bilmiyom göbeğim tek sinir bozucu

hg canım benim nasılsın.
yisin teyzesi cocuklarimiz sagolsunda canlari napalim.
bende yemek yedik topluycam yikiycam cok yedim midem taşacak.
ross eksikler var artik alinmasinlar😂😂
gelin kekinis kurabiyenizle😂
nasılsın ponciğim.
bende şükür kuzum yemek yidim topluycam yikiycam oturcam kk keyfi edecem sen nasılsın beğegim napion
UOTE="Blue_Perii, post: 62003838, member: 676915"]
Üşenmiyorda😂😂😂
😂😂😂😂😂

[/QUOTE]
Pazar miskinligi cicegim sen ne yapıyorsun nasılsın bakalım🥰🥰🤣

aynen hayir olsunda bekleriz zamani var demek.
teyzesine cekmis saldirmak istiyor🤪

Ben sinirden yemege basladim tam tersi ama nasil gitcek bilmiyom göbeğim tek sinir bozucu
[/QUOTE]
Valla biraz yemeği kesip birazda spor yapınca süper sonuç aliniyorda bizde insanız canımız istiyor yiyoruz :KK61:

Blue_Peri Blue_Peri @adel8893 @Reyyan__ @minik kalp0753 debriyajgazfren debriyajgazfren @PrensesAnnesi_ @Asyamm 2121 @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli @RosSsS @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii N Nana Ana @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne aaynaa aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 balbocuuu balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm BerraAksa_K BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim😍😍
images

merhaba canım.
benim de tüp bebeği tedavim oldu cumartesi dün transferim oldu dinlenmeye aldım kendimi dualarınızı eksik etmeyin..
sohbetleri muhabbetleri özledim tedavi bayağı yorucu geçti benim için

merhaba canım.
benim de tüp bebeği tedavim oldu cumartesi dün transferim oldu dinlenmeye aldım kendimi dualarınızı eksik etmeyin..

😂😂😂😂😂

bende kkda kendi kendimi gulduruyom kuzum sörf ediyom:)))
[/QUOTE]
Valla biraz yemeği kesip birazda spor yapınca süper sonuç aliniyorda bizde insanız canımız istiyor yiyoruz :KK61:
[/QUOTE]bakalim 7ay kaldi ise bitmeden birdaha bi başlayım.
merhaba canım.
Ayy hadi guzel haberler et bitanem insallah ederim tabi bende ozledim sizi canim gel mutlaka sohbet ederiz.

bende kkda kendi kendimi gulduruyom kuzum sörf ediyom:)))

[/QUOTE]bakalim 7ay kaldi ise bitmeden birdaha bi başlayım.

Ayy hadi guzel haberler et bitanem insallah ederim tabi bende ozledim sizi canim gel mutlaka sohbet ederiz.
[/QUOTE]
Gördüm anasayfada döktürmüssün birde döktürmeye calısmıssın bende eglendim🤪🤪🤣

bakalim 7ay kaldi ise bitmeden birdaha bi başlayım.

[/QUOTE]
[/QUOTE]
Napim aman hep uzuntu hep hüzün eccuk gülek 😂🤪

bakalim 7ay kaldi ise bitmeden birdaha bi başlayım.

[/QUOTE]
[/QUOTE]
En iyisini yapmısen balam en favorimde paylasamadıgın fotografların oldu:KK47::KK70::KK70::KK70::KK70:

[/QUOTE]
En iyisini yapmısen balam en favorimde paylasamadıgın fotografların oldu:KK47::KK70::KK70::KK70::KK70:
[/QUOTE]
Aynen ya bazilari çıkmıyor hemde en komik olan😂😂😂😂😂😂😂😂

Blue_Peri Blue_Peri @adel8893 @Reyyan__ @minik kalp0753 debriyajgazfren debriyajgazfren @PrensesAnnesi_ @Asyamm 2121 @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli @RosSsS @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii N Nana Ana @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne aaynaa aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 balbocuuu balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm BerraAksa_K BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim😍😍
images
Bizim grupdakileri en basa koymusun bn neden ortadaa hiiiii🤨🤨

Himm anladim. Yaza kadar gecer zaman.evde kişin nabicaksin zaten.
aynen cocugu erteledim bi sure zaten kis bos gecmesin dedim.

Bitmez kuzm benm o fasıl bitti koca yemek yer yemez uyudu öküzüm 😄😄 bende uzanayım tlle uğraşayım dedim 😄😄
[/QUOTE]iyi etmissin benimki cikti bende simdi rahat oturdum cay icesim vardida kendim icmek istemiyom.
şükür canim bizlerde iyiyiz ev isi yemek telasler bitmiyor.
kolay gelsin canım iyi yapmışsın bende uzandım TV izlerim hem de kk bakarım

Amin canım
[/QUOTE]
Iyi ettin bende aynı az bulasik var onuda biraz dinleneyim öyle edicem.
[/QUOTE]
Aynı benn 💋💋

X