- 6 Ağustos 2019
- 413
- 557
- 30
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.841
napiyon hamis hatunnn.Oh çok güzel valla
ohhh masallah skinti olmadığı surece en iyisi.Valla ben yuruyus cok severim. Hep yaptm halada yapiyorum yuruyus sart
Yimei ne yaptin bacimmİyilik kuzum çoluk çocuk devam :)
15 kilo aldimbi avazda kurtarsin rabbim:)
Baya kilo aldinmi canim.
Aynen rabbim bizlere nasip etsin bu anne adaylarida bekledi allah bizide mukafatlandirsin aminnn.Hamisler bizede dua edin ya valla cok ihtiyacimiz var bizede nasip olur insallah
Bende okadar almistim kuzum heryerim yirilti senin.15 kilo aldim
Amin insallah daha fazla beklemiyelim bizde tadalim herkes gibi ✌Aynen rabbim bizlere nasip etsin bu anne adaylarida bekledi allah bizide mukafatlandirsin aminnn.
Kac senelik evlisin canım.Amin insallah daha fazla beklemiyelim bizde tadalim herkes gibi ✌
3 e girdik daha nasip olmadi beklemedeyizKac senelik evlisin canım.
Alt kisimlar tamamen yirtildi. Kasik ve bacakalrimin arka kismiBende okadar almistim kuzum heryerim yirilti senin.
Ayni benimde oyle olmuştu ya krem falan surmedinmi ben önemsememiştim.Alt kisimlar tamamen yirtildi. Kasik ve bacakalrimin arka kismi
Teşekkürler selam ve duaBlue_Peri -Adel- @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ @Asyamm 2121 @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii @Nana2222 @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim
Teşekkürler selam ve dua ileBlue_Peri -Adel- @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ @Asyamm 2121 @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii @Nana2222 @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim
Srdum ama fayda etmedi melisam sag olsunAyni benimde oyle olmuştu ya krem falan surmedinmi ben önemsememiştim.
Napim annisim can sikilmacalra devam sen napannapiyon hamis hatunnn.
ohhh masallah skinti olmadığı surece en iyisi.
Yimei ne yaptin bacimm
aynen katılıyorum inşaAllah bizde tadariz o duyguyu hayırlısıylaHamisler bizede dua edin ya valla cok ihtiyacimiz var bizede nasip olur insallah
Bey maşallah kk nin yarısını etiketlemissinBlue_Peri -Adel- @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ @Asyamm 2121 @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii @Nana2222 @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Soğuk havada da oh ne iyi gider sıcak çayBlue_Peri -Adel- @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ @Asyamm 2121 @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii @Nana2222 @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Vayyy süper harikasınBlue_Peri -Adel- @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ @Asyamm 2121 @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli ByNkoaLa @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii @Nana2222 @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu Esmeray34 @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco @Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Ben yarışmada teşekkür mesajı göndercem etiket etcem diye canım çıkıyor kız maşallah etiketin dibine vuruyorBey maşallah kk nin yarısını etiketlemissin
Valla yaaa etiket işi zorBen yarışmada teşekkür mesajı göndercem etiket etcem diye canım çıkıyor kız maşallah etiketin dibine vuruyor