- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.921
Aynen ya bazilari çıkmıyor hemde en komik olan
Bulacısı bir hastalıgım ben yihhaahhahaLaaan benim alıntıda bozuldu tövbe yarabbi
oan aklima geldin bebegim bitanem aşkımmm hayatımım unutmadim aklimdaydin oan yazmisimBizim grupdakileri en basa koymusun bn neden ortadaa hiiiii
Aynen ya bazilari çıkmıyor hemde en komik olanEn iyisini yapmısen balam en favorimde paylasamadıgın fotografların oldu
iyi etmissin benimki cikti bende simdi rahat oturdum cay icesim vardida kendim icmek istemiyom.aynen cocugu erteledim bi sure zaten kis bos gecmesin dedim.
Bitmez kuzm benm o fasıl bitti koca yemek yer yemez uyudu öküzümbende uzanayım tlle uğraşayım dedim
Aynen ya bazilari çıkmıyor hemde en komik olan
Dimek bizde degil sorunLaaan benim alıntıda bozuldu tövbe yarabbi
Vallahi virüs gibi kış kışşşBulacısı bir hastalıgım ben yihhaahhaha
Gözünü sevdigim ilahi adalet bana saniyesinde isledi yaVallahi virüs gibi kış kışşş
Gülme komşuna gelir başına hesabı oldu biraz
Sus kızGözünü sevdigim ilahi adalet bana saniyesinde isledi ya
Sus kız
Benden bulaştı bu virusYeterince bulastırdım ben virüsü artık susuyorum
Tmmm canimm
Blue_Peri @adel8893 @Reyyan__ @minik kalp0753 @MaviKuplik @PrensesAnnesi_ @Asyamm 2121 @Kara_gozlum @101Baloncuk @Limonsuzzcay @Minik meleklerim @melankolimm @SeviyomHee @Hannaz @DELIveCesur @kahvesevenkadin @Seymaa00 @Dil-i bitab @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @Culhagibi @Pembeemzik @Tulparr @ilginc Kiz @Temmuz07 @Nnuurrr @gulse14 @Brunello Cicinelli @RosSsS @Kafa yoramam @2019 mutluluk @Blossom77 @Negohatun @H M @Ala ala @Cikssekil @Chocolita @terelelli34 @DenizinYosunKokusu @incitanesibel @Kendinisevenbirii N Nana Ana @Erva Yaren @-Erva- @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @38his @3jamiilaa @6 ustu 1 anne @aaynaa @Adaduru @AKovser @AnneAslan @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @Ask-Erim @Ayas19 @aygibi2222 @Azra0618 @balbocuuu @Baloglusunannesiii @BarBie BeBek @Baybknya @bcgirl @beautifulsweet @Bendeniz07 @benmarian @Berenimm @BerraAksa_K @Beto2012 @Bexy @bi prenses annesi @Birbardakcay @Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20 @Bnszolmaz @brn88 @Bulutumsuu @Canevim @Cay6 @celiiiik95 @chatlak_anne @CiNNET NUR @Coco_Loco Cuel @Curly @D e f n e @db55 @Delikelebek22 @Dilos06 @HayatSevinceGuzeell @Yasnaz @hizuran @hicmet16 @hicmakam @drdotty @Ebr1029 @Ecemsuhasanahmet35 @Ehlimuhabbet @efisn @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Efsun64 @EsaretinBedeli @Esseteacher @EternaaLLove @Evham Perisi @Feminas @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @Gama kralice @hayaksi @Hayhatun @imzaben @kevsersoylu @Kmsl Hnd @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kutsal Tiramisu @Kutsal_zebra @Oeksuez @MAL KABUL @Yarimm66 @Uykusuz Uykucu @IsikOlsun @Sonsuzaskkk @son izci @Sweetyy83
Canimin içleri çalışıyorum diye sizleri unuttum sanmayin tabiki aklimdasiniz ve iyiki varsıniz özlüyorum sizleri sohbetinizi sizlere sıcak bir cay ve guzel dostluk getiriyorum. Bugun guzel bir sohbetin dibine vuralim didim dedikodu edek eccuk sohbete bekliyorum dostlarim
[
/QUOTE]
Cnm çok teşekkğr ederim şimdi gördüm msjını içtim oh çok güzel geldi♡
Merhaba canım necisenTmmm canimm
Ne virusu giiiYeterince bulastırdım ben virüsü artık susuyorum
Ona silah doğrulttum isterse susmasınOnuda sustur