- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.441
Resmen içerde dönüyorHiç sorma ya bide ayakları yukarıda sıkışınca kendini öne atıyor sezeryana gerek kalmadan kendi yarıp çıkacak
Benim profil resmime cok bakmayaydın keskemÇok baktım ben sizeumarım senin gibi olur bana çekerse yandım
Ahh en zor günler yaa ii bilirim kizlar fenaaaResmen içerde dönüyorkasıklarda gezıuor birde dimi cok sinri bozucu hep çişimiS var
Aynen günde hiç olmazsa 20-30 ziyarete gidiyorumResmen içerde dönüyorkasıklarda gezıuor birde dimi cok sinri bozucu hep çişimiS var
Hemde ne fenaymıs oğlumda böle değildi anasının kaburgasına yaslanır uyurduAhh en zor günler yaa ii bilirim kizlar fenaaa
Asıl bize çekerse yandındaa neyseeeÇok baktım ben sizeumarım senin gibi olur bana çekerse yandım
Doguncada depinmeler bitmiyoo ahhhHemde ne fenaymıs oğlumda böle değildi anasının kaburgasına yaslanır uyurdukızçe sökecek nerdeyse altına girio
2 bebeğimi kaybettimErken evlilik vay oda güzell bebis mebis varmi yoksa biraz evlilik tadimi cikaryonuz. Uyu istersen yrn yine bekleriz
Bı profil resmine bak bakim mümkün mü bide kırmızı giymiş bak bana der gibiBenim profil resmime cok bakmayaydın keskem
Aa cnm benim kusura bakma bnde sordum ama hic uzülme dha cok gençsin olur elbet. Bende 1 tane kaybettim başın sagolsun..2 bebeğimi kaybettim
Kendi çapımda tadını çıkarıyorum diyebilirim
Başka çare yok
Yeni başladıydı işkurdan cvp gelmişteAa hic haberim yok qıı calısıyormu
Doguncada depinmeler bitmiyoo ahhh
Iste size cok baktim dediydin bnde profilime bakmayaydin didim anladin sen oynak bisi olursa benden bilme tmmiBı profil resmine bak bakim mümkün mü bide kırmızı giymiş bak bana der gibi
Anladm cnm ne isi yazarsin ozeldenYeni başladıydı işkurdan cvp gelmişte
Olan oldu artık kaderime boyun eğecemAsıl bize çekerse yandındaa neyseeevalla ortaya karışık gelecek hissediyorum hazırla kendini
Benimki beni dövüyo valla yuzüme yuzüme vuruyo sacımı yoluyoo aama cooook dadli yaaağzıma burnuma vurur eminim kadırgalı bu
Bana bana banadaaaOlan oldu artık kaderime boyun eğecemDur sana bir fotosunu atayım ne demek istediğimi anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?