- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.481
Başımız göğe değil toprağa erecek ama işteBi .ok varmis gbi yaşlanyoz iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başımız göğe değil toprağa erecek ama işteBi .ok varmis gbi yaşlanyoz iste
Yaktın beniO böcük olmus kesinlikle bu profil fotoya bakmayacaktın artık cok gec
Saçımı çekme ya!! Acıyoo!!Reyyan__ huuuuuu
Ama sende cok boşladın bizi napayimmSaçımı çekme ya!! Acıyoo!!
Hayirlisiyla dogsunda isim buldunuzmu pekiYaktın beni
Ahaha güzeldi buBaşımız göğe değil toprağa erecek ama işte
Buraya hiç gelemiyorum napiyim zaten giderim birazdanAma sende cok boşladın bizi napayimm
Evet kuzum babası bana kıyak yaptı benim adıma çok yakın bir isim buldu Ela koyacağız kısmetseHayirlisiyla dogsunda isim buldunuzmu peki
Bnde gidiciyim cnm simdiden hayirli geceler ozaman ii uykular seviyore seniBuraya hiç gelemiyorum napiyim zaten giderim birazdan
Aaa kizima ela su istedim coook esim istemedii hep icimde kaldii. Aama sevindim bu ismee adıyla büyüsün insallah elacıkk❤❤❤Evet kuzum babası bana kıyak yaptı benim adıma çok yakın bir isim buldu Ela koyacağız kısmetse
İyi geceler ☺Bnde gidiciyim cnm simdiden hayirli geceler ozaman ii uykular seviyore seni
Sağol bocugum valla kız olursa isim hakkı babanındı o da sağolsun benim tarafıma oy kullandıAaa kizima ela su istedim coook esim istemedii hep icimde kaldii. Aama sevindim bu ismee adıyla büyüsün insallah elacıkk❤❤❤
Güzel cnm bnm icimde kalan isim oldugu icin sevdim❤Sağol bocugum valla kız olursa isim hakkı babanındı o da sağolsun benim tarafıma oy kullandı
Teyze anne yarısı seninde bir Elan olduGüzel cnm bnm icimde kalan isim oldugu icin sevdim❤
Aynen oyle canm❤Teyze anne yarısı seninde bir Elan oldu