- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.421
Sen dur dha senin ii günlerinnn hahaCıks daha doğurmadım henüz viyaklama sesine hazır değilim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen dur dha senin ii günlerinnn hahaCıks daha doğurmadım henüz viyaklama sesine hazır değilim![]()
Teyzesine çekmiş öhöm öhöööömOh prensesim hep iyi olsunbizde vurdulu kırdılı dönem başladı kuzum canı sıkıldıkça tekmeyi basıyor zilli
![]()
Tatlis nerde bu aralar onlada konusamaz oldumTatlişin etiketler de var bi anormallik bugünşükür oldu
![]()
Merhabalar merhabalar o zmanFeminas @SiyahPatikli Cadi
Hayhatun kizlar siz yenisiniz galibaaa taniyalim sizleri
buralar hep bizim mekan otluktu buralar otluk rhat olun yanii
![]()
Böcügü kastettin heralTeyzesine çekmiş öhöm öhööööm![]()
Tam uyumaya doğru gidiyordumFeminas @SiyahPatikli Cadi
![]()
Ilk bebismiMerhabalar merhabalar o zman![]()
İşe başladıydı bizde göremiyoz pekTatlis nerde bu aralar onlada konusamaz oldum
Feminas @SiyahPatikli Cadi
![]()
Harika moral veriyorsun hayatımSen dur dha senin ii günlerinnn haha![]()
Yok canım ikinci olacak nasipse Bi oğlum var bu da kızçeIlk bebismi
Ben kendimden bahsetmiştim amma demek ikimize çekmiş işi zorBöcügü kastettin heral![]()
Erken evlilik vay oda güzell bebis mebis varmi yoksa biraz evlilik tadimi cikaryonuz. Uyu istersen yrn yine beklerizTam uyumaya doğru gidiyordumçok da yeni değilim
ben bir garip mahluk
2 senelik evli 20 yaşında dışarıdan okuyup hafizlik yapan evde takilmayi seven yalnızlığı seven bir insanım böyle
![]()
Ay masallah saglikla gelsin kizçennYok canım ikinci olacak nasipse Bi oğlum var bu da kızçe ☺
Hiç sorma ya bide ayakları yukarıda sıkışınca kendini öne atıyor sezeryana gerek kalmadan kendi yarıp çıkacakKızlar cok vuruyor sanırım bizde de a![]()
ynı karnımı delecek gibi
İkımizede ceksin ozman dmi kanki en guzeliBen kendimden bahsetmiştim amma demek ikimize çekmiş işi zor![]()
Amin Allah razı olsun canımAy masallah saglikla gelsin kizçenn![]()
Çok baktım ben sizeTeyzesine çekmiş öhöm öhööööm![]()
Aa hic haberim yok qıı calısıyormuİşe başladıydı bizde göremiyoz pek