- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.421
Sen dur dha senin ii günlerinnn hahaCıks daha doğurmadım henüz viyaklama sesine hazır değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen dur dha senin ii günlerinnn hahaCıks daha doğurmadım henüz viyaklama sesine hazır değilim
Teyzesine çekmiş öhöm öhöööömOh prensesim hep iyi olsun bizde vurdulu kırdılı dönem başladı kuzum canı sıkıldıkça tekmeyi basıyor zilli
Tatlis nerde bu aralar onlada konusamaz oldumTatlişin etiketler de var bi anormallik bugün şükür oldu
Merhabalar merhabalar o zmanFeminas @SiyahPatikli Cadi Hayhatun kizlar siz yenisiniz galibaaa taniyalim sizleri buralar hep bizim mekan otluktu buralar otluk rhat olun yanii
Böcügü kastettin heralTeyzesine çekmiş öhöm öhööööm
Tam uyumaya doğru gidiyordum çok da yeni değilim ben bir garip mahluk 2 senelik evli 20 yaşında dışarıdan okuyup hafizlik yapan evde takilmayi seven yalnızlığı seven bir insanım böyleFeminas @SiyahPatikli Cadi Hayhatun kizlar siz yenisiniz galibaaa taniyalim sizleri buralar hep bizim mekan otluktu buralar otluk rhat olun yanii
Ilk bebismiMerhabalar merhabalar o zman
İşe başladıydı bizde göremiyoz pekTatlis nerde bu aralar onlada konusamaz oldum
Feminas @SiyahPatikli Cadi Hayhatun kizlar siz yenisiniz galibaaa taniyalim sizleri buralar hep bizim mekan otluktu buralar otluk rhat olun yanii
Harika moral veriyorsun hayatım seninki napıyor en son yürümeye çalışıyorduSen dur dha senin ii günlerinnn haha
Yok canım ikinci olacak nasipse Bi oğlum var bu da kızçeIlk bebismi
Ben kendimden bahsetmiştim amma demek ikimize çekmiş işi zorBöcügü kastettin heral
Erken evlilik vay oda güzell bebis mebis varmi yoksa biraz evlilik tadimi cikaryonuz. Uyu istersen yrn yine beklerizTam uyumaya doğru gidiyordum çok da yeni değilim ben bir garip mahluk 2 senelik evli 20 yaşında dışarıdan okuyup hafizlik yapan evde takilmayi seven yalnızlığı seven bir insanım böyle
Ay masallah saglikla gelsin kizçennYok canım ikinci olacak nasipse Bi oğlum var bu da kızçe ☺
Hiç sorma ya bide ayakları yukarıda sıkışınca kendini öne atıyor sezeryana gerek kalmadan kendi yarıp çıkacakKızlar cok vuruyor sanırım bizde de a ynı karnımı delecek gibi
İkımizede ceksin ozman dmi kanki en guzeliBen kendimden bahsetmiştim amma demek ikimize çekmiş işi zor
Amin Allah razı olsun canımAy masallah saglikla gelsin kizçenn
Çok baktım ben size umarım senin gibi olur bana çekerse yandımTeyzesine çekmiş öhöm öhööööm
Aa hic haberim yok qıı calısıyormuİşe başladıydı bizde göremiyoz pek