- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.401
Oldu etiket
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başardın
Balküpüüüm pek girmeyi verdik buraya artık .tatlısı yanlış etiketlemişsin kuzu
Canım napıyorsun nasılsın
Ballı lokmam siz nasıl oldunuz internetim yok girip doğuran var mı diye bakıp çıkıyorum ancaBalküpüüüm pek girmeyi verdik buraya artık .
Baya oldu cnm ozledim valla tatlisi duzelteyim bakayim olckmiBalküpüüüm pek girmeyi verdik buraya artık .tatlısı yanlış etiketlemişsin kuzu
Yerim seni yerşükür iyiyiz lokumum iyileşti sıpamda sen ve minnak nasılsınızBallı lokmam siz nasıl oldunuz internetim yok girip doğuran var mı diye bakıp çıkıyorum anca
Sen dogurdunmu asil önemli olan oBallı lokmam siz nasıl oldunuz internetim yok girip doğuran var mı diye bakıp çıkıyorum anca
Sen dogurdunmu asil önemli olan o
Minigim nasi olduu benim kizımin adaşi iymi
Tatlişin etiketler de var bi anormallik bugün şükür oldu
Oh prensesim hep iyi olsun bizde vurdulu kırdılı dönem başladı kuzum canı sıkıldıkça tekmeyi basıyor zilliYerim seni yerşükür iyiyiz lokumum iyileşti sıpamda sen ve minnak nasılsınız
İyi balım şükür yaramazlığa devam teyzesinin kuzusu nasıl at özledimMinigim nasi olduu benim kizımin adaşi iymi
Ohh kiz saka makada daha hamiş degildin 32 hafta gecmis abowwwwOh prensesim hep iyi olsun bizde vurdulu kırdılı dönem başladı kuzum canı sıkıldıkça tekmeyi basıyor zilli
Cıks daha doğurmadım henüz viyaklama sesine hazır değilimSen dogurdunmu asil önemli olan o