• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aa cnm benim kusura bakma bnde sordum ama hic uzülme dha cok gençsin olur elbet. Bende 1 tane kaybettim başın sagolsun..😔😔 hamileykenmi kaybettin
Estağfurullah
Evet 3. Ayda düştü ikisi de uzulmuyorum artık insan imtihaniyla mutlu olmayı öğreniyor tevekkül ede ede 😊

Estağfurullah
Evet 3. Ayda düştü ikisi de uzulmuyorum artık insan imtihaniyla mutlu olmayı öğreniyor tevekkül ede ede 😊
Tabiki öyle bnmde karnimda öldü kurtaj oldum iste. Rabbim seninde yüzünü güldürür insallah cnm hersey Allahtan. Ablaminda 1 düsük 1 karnında öldü. Suan 2 oglu var. Cogu insanin başına geliyor bu durum

Tabiki öyle bnmde karnimda öldü kurtaj oldum iste. Rabbim seninde yüzünü güldürür insallah cnm hersey Allahtan. Ablaminda 1 düsük 1 karnında öldü. Suan 2 oglu var. Cogu insanin başına geliyor bu durum
Aynen öyle acı da olsa geçiyor bir şekilde zamanı var demekki

Sağol canım Rabbim tekrar nasip eder insallah
Benden daha acısını yaşayan insanlar var bu yüzden imtihan diyorum
İnşallah kuzum hiç sıkma canını Rabbimin bir bildiği vardır hep.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere :dua: :KK200:

Back