- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.461
Benimki beni dövüyo valla yuzüme yuzüme vuruyo sacımı yoluyoo aama cooook dadli yaa
Başın sağolsun canım2 bebeğimi kaybettim
Kendi çapımda tadını çıkarıyorum diyebilirim
Başka çare yok
EstağfurullahAa cnm benim kusura bakma bnde sordum ama hic uzülme dha cok gençsin olur elbet. Bende 1 tane kaybettim başın sagolsun..hamileykenmi kaybettin
Ozman kızında senin gbi olur bnde kücükken oyleymisim cünküAynı benım küçüklüğüm
Bugün 26 oldumOzman kızında senin gbi olur bnde kücükken oyleymisim cünküyas kacdi
Tabiki öyle bnmde karnimda öldü kurtaj oldum iste. Rabbim seninde yüzünü güldürür insallah cnm hersey Allahtan. Ablaminda 1 düsük 1 karnında öldü. Suan 2 oglu var. Cogu insanin başına geliyor bu durumEstağfurullah
Evet 3. Ayda düştü ikisi de uzulmuyorum artık insan imtihaniyla mutlu olmayı öğreniyor tevekkül ede ede
Sağol canım Rabbim tekrar nasip eder insallahBaşın sağolsun canım
Az once dogum gününü kutladiydım dogru. Tekrar mutlu yillar cnm. Bnde aralıkta 25 olcamBugün 26 oldumsanırım eli ağır olcak bende tokatcıymısım aniden pat
Aynen öyle acı da olsa geçiyor bir şekilde zamanı var demekkiTabiki öyle bnmde karnimda öldü kurtaj oldum iste. Rabbim seninde yüzünü güldürür insallah cnm hersey Allahtan. Ablaminda 1 düsük 1 karnında öldü. Suan 2 oglu var. Cogu insanin başına geliyor bu durum
Tskkr ederimAz once dogum gününü kutladiydım dogru. Tekrar mutlu yillar cnm. Bnde aralıkta 25 olcam
İnşallah kuzum hiç sıkma canını Rabbimin bir bildiği vardır hep.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlereSağol canım Rabbim tekrar nasip eder insallah
Benden daha acısını yaşayan insanlar var bu yüzden imtihan diyorum
Gönderdim ki teyzeleri kılıklıyıBana bana banadaaa
Amin insallah şimdi uyumaya gideyim yarın aksama bomba gibi geliyorum geyik yapmayaİnşallah kuzum hiç sıkma canını Rabbimin bir bildiği vardır hep.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
Evt cnm Rabbim büyüktür sıkma canıniAynen öyle acı da olsa geçiyor bir şekilde zamanı var demekki
Başın sağolsun canım bende pek kolay yollardan geçmedim Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinSağol canım Rabbim tekrar nasip eder insallah
Benden daha acısını yaşayan insanlar var bu yüzden imtihan diyorum
O böcük olmus kesinlikle bu profil fotoya bakmayacaktın artık cok gecGönderdim ki teyzeleri kılıklıyı
İii geceler cnm yrn gorüsmek üzereAmin insallah şimdi uyumaya gideyim yarın aksama bomba gibi geliyorum geyik yapmayaiyi geceler
İii geceler cnm yrn gorüsmek üzereAmin insallah şimdi uyumaya gideyim yarın aksama bomba gibi geliyorum geyik yapmayaiyi geceler
Bi .ok varmis gbi yaşlanyoz isteTskkr ederimolalım olalım ne varsa büyüyüp duruyoruz
Tamam yat zıbar kızAmin insallah şimdi uyumaya gideyim yarın aksama bomba gibi geliyorum geyik yapmayaiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?