- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.341
Benim az indi cok az farkettim ekmegi eskisi gibi yemiyom 2 kilo vermisim bode temizlik yapiyom bu ara calisirsam insallah erir.Allah o gobek yaglarimizi varya offf offf
Hayırlı geceler sohbet bölümümü
Oksuruk az var onceki kadar yoğun ddegilallahtan ciğerden geliyordu tek burun akintisi kaldi arada hapsirma ilesiyim derken tekrar mi hasta olcan ne esimede bulasti benden. Zaten şimdi ilac icip yataga gircem 7 de kalkiyom.Yat uyu sen esin gelnce duyar uyanirsin belki belkide uyursun sabaha dek ise gtcen sonucta.. hasta hssta is guc yaptm diyosun
Bura geyik her telden sohbet var kuzum hosgedin.Hayırlı geceler sohbet bölümümü
Sen cok ekmek yiyordun yaziyodunya melemenle bi ekmek g9mdum diyeBenim az indi cok az farkettim ekmegi eskisi gibi yemiyom 2 kilo vermisim bode temizlik yapiyom bu ara calisirsam insallah erir.
Haydi iyigeceler yatta zinde kalk ilk gunden enerjisiz demesnlerOksuruk az var onceki kadar yoğun ddegilallahtan ciğerden geliyordu tek burun akintisi kaldi arada hapsirma ilesiyim derken tekrar mi hasta olcan ne esimede bulasti benden. Zaten şimdi ilac icip yataga gircem 7 de kalkiyom.
Bebegimm uyanıgim
Bugün ve dün yine aşırı kaçtım bir ekmek arasi kofte yapmistim tursu domates biber sogan doldurup bugün de ayni sekilde yedim bi ekmek oturup bogaz saglam yani yendinmide hayir demiyor. Sulu yemekleride salatayida ekmege koyar olmustumda biraktim onlari ama 2 gun kaçırdık tekrar toparlamam gerek baya yürüdüm bide is pesinde evrak derken.Sen cok ekmek yiyordun yaziyodunya melemenle bi ekmek g9mdum diyedemekki kesince hemen.etkiledi ben iradesizim iste tatli dusknlgm var ve engel olamiyorum asiri yemiyorum ama kesemiyorum da
hosgedin canim nasılsın napiyom me ettin bakem bugun.Ben de geldim bacılar
tamm eccuk durum 5 10 dakka simdi merak ediyom kim kime ne etmis ne yapmis surda sohbet ediyimde kaybolcamHaydi iyigeceler yatta zinde kalk ilk gunden enerjisiz demesnlerAllah hayirli isler gucler versin
Napiyon bitanemmBebegimm uyanıgim
Müzik dinliyorumhosgedin canim nasılsın napiyom me ettin bakem bugun.
tamm eccuk durum 5 10 dakka simdi merak ediyom kim kime ne etmis ne yapmis surda sohbet ediyimde kaybolcam
Napiyon bitanemm
Hangi müziği bakem bende şimdi yatacam 5 10 dakkaya biraz kkda takilayim dedim.Müzik dinliyorumsen ne yapıyorsun canım
Oh iyi ettin kendi evin candir gerisi heyecan ahaha yarin basliycam kuzum bende temizlil falan rahat olayim diye duzenleme yapıyordum sonradan islerim çoğalmasın diye. Inşallah yarin ilk basliycaz nasip olursa.Sağ ol canım öğlenci oldum gecelere akıyorum artık iki gün kaynanama gittim bugün geldim çamaşır temizlik derken kaynanasızlığın tadını çıkarıyorum evcağızımdaişe başladın sanırım hayırlı olsun :)
Onur Akın geceyi sana yazdım şarkısıHangi müziği bakem bende şimdi yatacam 5 10 dakkaya biraz kkda takilayim dedim.
Hoşbulduk vallah cok sevindim iyiki davet ettin Herkeze hayırlı geceler bol tatlı sohbetler olsunBura geyik her telden sohbet var kuzum hosgedin.
Herzaman bekleriz canım ben eskisi gibi gelemem belki gelmeye calisir toplarım sizleri inşallah. Sohbetimize katilip eksik olma yenisin galiba.Hoşbulduk vallah cok sevindim iyiki davet ettin Herkeze hayırlı geceler bol tatlı sohbetler olsun ❣
Hayırlı işler bol kazanclar diliyorum canımOh iyi ettin kendi evin candir gerisi heyecan ahaha yarin basliycam kuzum bende temizlil falan rahat olayim diye duzenleme yapıyordum sonradan islerim çoğalmasın diye. Inşallah yarin ilk basliycaz nasip olursa.
Evet yeniyim ve sorunluHerzaman bekleriz canım ben eskisi gibi gelemem belki gelmeye calisir toplarım sizleri inşallah. Sohbetimize katilip eksik olma yenisin galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?