• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya sen yine iyisin canım sabahları sadece 1 saat yerinde koş ve vucudun toplicak ben şuan 89 kiloyum ve 170 boyunda mide balonu taktırdım allahın iziniyle bi 20 kilo versem süper olur cok yiyorum tatlı tuzlu pastalar yapıyorum börek cörek özeniyorum yapıyordum şişdim vallah evlilik yaramadı bana
Bende yapiyorum iste esim kizij cok seviyorlar yapip yememek cok zor yapmasam da onlar istiyor seviyor benim ileri bibdurumuj yok suan ama dikkat etmem lazim boyle gitmemem lazim

Bende yapiyorum iste esim kizij cok seviyorlar yapip yememek cok zor yapmasam da onlar istiyor seviyor benim ileri bibdurumuj yok suan ama dikkat etmem lazim boyle gitmemem lazim
Cok fazla ekmek yeme hamur işi bide tarlı gerisi sorun feğil saten bende işte tam onlara dalıyordum şimdi ise mümkün değil 😅

artık gündüz kuşusun :KK70:
bugun is gorevi verildi daha baslamadik yarin basliycaz bekliyoz öyle.
Gunaydın hanımlar 26. Haftamizdayiz kızımla dün ikindiden beri sanki afedersiniz isal ağrısı gibi ağrım var geçmedi gece h8c yatmadım sancı gibi. Bu normal mi doktora gideceğim kizimda hareket ediyor arada ama korkmaya başladım allahım biran evvel geçsin kalan zaman sag salim yavrumuza kavuşalım ne zormuş anne olmak içimdeki canı düşünmek 😔
sen ihmal eymeusutmusde olabilir normal git yinede içinde bisi kalmasin.
Günaydın öğlen oldu gerci hic uyuyamıyorum kafam dolu olduğu iccin biraz zor 🤦🏼‍♀️ İşin ras gitsin inşallah ❣
Bende öyleydim senin gibi meşgale bul takma kaybolan zamanlarimiza gidiyor.

bugun is gorevi verildi daha baslamadik yarin basliycaz bekliyoz öyle.
sen ihmal eymeusutmusde olabilir normal git yinede içinde bisi kalmasin.

Bende öyleydim senin gibi meşgale bul takma kaybolan zamanlarimiza gidiyor.

hakklısın işte napim anne babamda aynısını diyorda düşünmemek elde değil
Yazdimya zaten ben tatli dusknlgmden vazgecemiyorum
Doğruya kafam nerde 😂 sadece siyah cikolata yesen ve hurma cerez bi denesene yada benim fav meyveli yoğurtlar cok seviyorum ve yiyorum da hala vallah biraz tatlı şart yoksa bayılcak gibi oluyorum bide sıvı ya daha cabuk eriyor midede

Kızlar gittim doktora miniğimiz cokniyi sukur teyzeleri rahimde kapalı dedi sukur idrar kültüru istedi cumada alttan rahim kalınlığının olcelim dedi nst bağladı sancı yoktu sukur allahım sen büyüksün herkese yardım et. Bu arada esim surıye ye gidiyor sua edin sag salim gelsin Rabbım yavrumuza bana bağışlasın 🤲tüm askerleri korusun hepsi hayırlıca geri dönsün

Kızlar gittim doktora miniğimiz cokniyi sukur teyzeleri rahimde kapalı dedi sukur idrar kültüru istedi cumada alttan rahim kalınlığının olcelim dedi nst bağladı sancı yoktu sukur allahım sen büyüksün herkese yardım et. Bu arada esim surıye ye gidiyor sua edin sag salim gelsin Rabbım yavrumuza bana bağışlasın 🤲tüm askerleri korusun hepsi hayırlıca geri dönsün
Amin amin aminnnn canım sağ sağlim sana ve bebeğine kavuşdursun inşallah bebeğinide annalı babalı büyütsün sağ sağlim ikisinide ellerine kavuştursun ❣️

Amin amin aminnnn canım sağ sağlim sana ve bebeğine kavuşdursun inşallah bebeğinide annalı babalı büyütsün sağ sağlim ikisinide ellerine kavuştursun ❣
Allah razı olsun böyle insanların olması tanımadan dua almak cok guzel birsey elhamdülillah
🤲👨‍👩‍👧

Back