- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.381
Tabiki sende haberdar et canm ❤Inslalah canım cok saolaisin dualarında unutma bızıde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki sende haberdar et canm ❤Inslalah canım cok saolaisin dualarında unutma bızıde
Bende yapiyorum iste esim kizij cok seviyorlar yapip yememek cok zor yapmasam da onlar istiyor seviyor benim ileri bibdurumuj yok suan ama dikkat etmem lazim boyle gitmemem lazimYa sen yine iyisin canım sabahları sadece 1 saat yerinde koş ve vucudun toplicak ben şuan 89 kiloyum ve 170 boyunda mide balonu taktırdım allahın iziniyle bi 20 kilo versem süper olur cok yiyorum tatlı tuzlu pastalar yapıyorum börek cörek özeniyorum yapıyordum şişdim vallah evlilik yaramadı bana
Günaydın öğlen oldu gerci hic uyuyamıyorum kafam dolu olduğu iccin biraz zor İşin ras gitsin inşallahGünaydın kizlar dun uyudum artik sabalamak yok bana malesef:)
Cok fazla ekmek yeme hamur işi bide tarlı gerisi sorun feğil saten bende işte tam onlara dalıyordum şimdi ise mümkün değilBende yapiyorum iste esim kizij cok seviyorlar yapip yememek cok zor yapmasam da onlar istiyor seviyor benim ileri bibdurumuj yok suan ama dikkat etmem lazim boyle gitmemem lazim
bugun is gorevi verildi daha baslamadik yarin basliycaz bekliyoz öyle.artık gündüz kuşusun
sen ihmal eymeusutmusde olabilir normal git yinede içinde bisi kalmasin.Gunaydın hanımlar 26. Haftamizdayiz kızımla dün ikindiden beri sanki afedersiniz isal ağrısı gibi ağrım var geçmedi gece h8c yatmadım sancı gibi. Bu normal mi doktora gideceğim kizimda hareket ediyor arada ama korkmaya başladım allahım biran evvel geçsin kalan zaman sag salim yavrumuza kavuşalım ne zormuş anne olmak içimdeki canı düşünmek
Bende öyleydim senin gibi meşgale bul takma kaybolan zamanlarimiza gidiyor.Günaydın öğlen oldu gerci hic uyuyamıyorum kafam dolu olduğu iccin biraz zor İşin ras gitsin inşallah ❣
Yazdimya zaten ben tatli dusknlgmden vazgecemiyorumCok fazla ekmek yeme hamur işi bide tarlı gerisi sorun feğil saten bende işte tam onlara dalıyordum şimdi ise mümkün değil
bugun is gorevi verildi daha baslamadik yarin basliycaz bekliyoz öyle.
sen ihmal eymeusutmusde olabilir normal git yinede içinde bisi kalmasin.
Bende öyleydim senin gibi meşgale bul takma kaybolan zamanlarimiza gidiyor.
Doğruya kafam nerde sadece siyah cikolata yesen ve hurma cerez bi denesene yada benim fav meyveli yoğurtlar cok seviyorum ve yiyorum da hala vallah biraz tatlı şart yoksa bayılcak gibi oluyorum bide sıvı ya daha cabuk eriyor midedeYazdimya zaten ben tatli dusknlgmden vazgecemiyorum
bugun is gorevi verildi daha baslamadik yarin basliycaz bekliyoz öyle.
sen ihmal eymeusutmusde olabilir normal git yinede içinde bisi kalmasin.
Bende öyleydim senin gibi meşgale bul takma kaybolan zamanlarimiza gidiyor.
Amin amin aminnnn canım sağ sağlim sana ve bebeğine kavuşdursun inşallah bebeğinide annalı babalı büyütsün sağ sağlim ikisinide ellerine kavuştursunKızlar gittim doktora miniğimiz cokniyi sukur teyzeleri rahimde kapalı dedi sukur idrar kültüru istedi cumada alttan rahim kalınlığının olcelim dedi nst bağladı sancı yoktu sukur allahım sen büyüksün herkese yardım et. Bu arada esim surıye ye gidiyor sua edin sag salim gelsin Rabbım yavrumuza bana bağışlasın tüm askerleri korusun hepsi hayırlıca geri dönsün
Allah razı olsun böyle insanların olması tanımadan dua almak cok guzel birsey elhamdülillahAmin amin aminnnn canım sağ sağlim sana ve bebeğine kavuşdursun inşallah bebeğinide annalı babalı büyütsün sağ sağlim ikisinide ellerine kavuştursun ❣
İşe başladıydı enson ne durumda bilmiyom kuzu.du bi çağıralım bakım @Tatlianne20 giz nerelerdesin cokmu yoruluyonBlue_Peri tatlis nirde buralar öksüz kalmış
Cikti perim-Adel- cankuşşşş gel umarım etiketim çıkar
Gördüm kurban olduğum tatlişin etiket niye olmadıyaaa düzenleyen düzenleye ayarı bozcam elimde kalacak butonCikti perim
T Tatlianne20 arada çıkmıyo cnmGördüm kurban olduğum tatlişin etiket niye olmadıyaaa düzenleyen düzenleye ayarı bozcam elimde kalacak buton