- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.321
canimmmmmmm ne oldu askimmm
eskiden bende yapardimda aklima gelmiyor bitanem hosgedin bu arada.Merhabalarbu eğlenceli video yapma programının ismini bilen var mı? Ne zamandır arıyorum, bulamıyorum da.
Nasilsin prensesim.Huhuuuu
Tskler canımın içisi iyyim sen nasılsın ne var ne yok ne çokNasilsin prensesim.
Yorgunum esimde komsumuzun cocugunu hataneye götürdü. Bende islerimi bitirdim camasir astim tekrar attim oda az kaldi asacam sonra sabah iş başı inşallah grip gecmedi hapşırma varP
Tskler canımın içisi iyyim sen nasılsın ne var ne yok ne çok
Ay benımde bebem grip olmus oğlusum yatırdım bende Ilıca seksen uzandım şişkinim ve öfkeliyimYorgunum esimde komsumuzun cocugunu hataneye götürdü. Bende islerimi bitirdim camasir astim tekrar attim oda az kaldi asacam sonra sabah iş başı inşallah grip gecmedi hapşırma varsen ne var ne yokm
Hayırlı geceler kuzuu
Ofkelimisin hayirdir niye kuzum.Ay benımde bebem grip olmus oğlusum yatırdım bende Ilıca seksen uzandım şişkinim ve öfkeliyim
Sonunda beni gördün tulparim napiyon bebetomHayırlı geceler kuzuu
Napim kuzum göbek yağlarıma kafayı takmış şekilde spor yaptım yoruldum oturuyorumSonunda beni gördün tulparim napiyon bebetom
Bende çalışırsam eritiririm inşallah bende kafayi yiycektim. Işe yariyormu napiyon. Peki kuzum sabah iş var esimi bekliyom hastaneye gitti bende yorgunluj uyku akiyor gozumde hastayimda.Napim kuzum göbek yağlarıma kafayı takmış şekilde spor yaptım yoruldum oturuyorumsen napıyorsun
Allah o gobek yaglarimizi varya offf offfNapim kuzum göbek yağlarıma kafayı takmış şekilde spor yaptım yoruldum oturuyorumsen napıyorsun
Yat uyu sen esin gelnce duyar uyanirsin belki belkide uyursun sabaha dek ise gtcen sonucta.. hasta hssta is guc yaptm diyosunBende çalışırsam eritiririm inşallah bende kafayi yiycektim. Işe yariyormu napiyon. Peki kuzum sabah iş var esimi bekliyom hastaneye gitti bende yorgunluj uyku akiyor gozumde hastayimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?