- 24 Aralık 2014
- 743
- 1.682
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.301
Yok canm isim vermek yasak mi blmyrm ama bek diye basliyoD ile mi basliyo ilacin adi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canm isim vermek yasak mi blmyrm ama bek diye basliyoD ile mi basliyo ilacin adi
He o baska bisey demekki . Zararli olabilir bence danismadan boyle bisey jullanma Allah korusun baska yere zarar verirsinYok canm isim vermek yasak mi blmyrm ama bek diye basliyo
Ya kullandim sadece tuvalete cikmaya yardimci normalde bagirsak duzenleyici zaten dr vermis bende 2 kere ictm zaten cok iyi geldi ama tabi hastalar gunde 2 kere iciyo ben sadece haftada 1 kere icicemHe o baska bisey demekki . Zararli olabilir bence danismadan boyle bisey jullanma Allah korusun baska yere zarar verirsin
Masallah masallah hoşgeldin kuzum yarışmayaEvliyim çıcığım yoldaa yarismaci arkdslra basarilr dilerim
Aman aman nazar degmesin dicem ama ise başlıyorum kuzum bende pek bulunamam artik sen nerelerdesin napiyon.Selam anneler uzun zamandır buralarda yoktum nasılsınız T Tatlianne20 hep buralardasın maşallah
İyi akşamlar iyiyim kuzum buna şükür sen nasılsın kuzum ne yapayım aynı şeyler hiç bişey yapmıyorum...@kitapkahvehuzur napiyon kuzim.
Napim canım aynı işin hayırlı olsunAman aman nazar degmesin dicem ama ise başlıyorum kuzum bende pek bulunamam artik sen nerelerdesin napiyon.
Sagol bitanemNapim canım aynı işin hayırlı olsun
Aynen is icin kosusturma ev temizlik artik sık giremem galiba.T Tatlianne20 görüsemez olduk şu aralar ☺
İyi akşamlar şimdiden hayırlı uğurlu olsun evdede kolay gelsin maraton baslıyor bide çocugun küçükse yardım edecek cocuklara bakacak biri varsa cok iyi oluyor.Aynen is icin kosusturma ev temizlik artik sık giremem galiba.
ooo ellerine sağlık canım benim ne iyi oldu keyif zamani tamda bende haraletli uzandim:) napiyin bakalim bebegim.Naber hanımlar nassınız haydi kahveye
Cocuk yok kuzum skinti yok oyuzden.İyi akşamlar şimdiden hayırlı uğurlu olsun evdede kolay gelsin maraton baslıyor bide çocugun küçükse yardım edecek cocuklara bakacak biri varsa cok iyi oluyor.
İyi geceler hayırlısı ile evladınıda kucagına alırsın inşaallah sanada degişiklik olur kafan dagılır.Cocuk yok kuzum skinti yok oyuzden.
Naber hanımlar nassınız haydi kahveye
Afiyet olsun canlarGünaydın ben bugün içeyimm
Afiyet olsun canlar