- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimmmmmmm ne oldu askimmm
eskiden bende yapardimda aklima gelmiyor bitanem hosgedin bu arada.Merhabalarbu eğlenceli video yapma programının ismini bilen var mı? Ne zamandır arıyorum, bulamıyorum da.
Nasilsin prensesim.Huhuuuu![]()
Tskler canımın içisi iyyim sen nasılsın ne var ne yok ne çokNasilsin prensesim.![]()
Yorgunum esimde komsumuzun cocugunu hataneye götürdü. Bende islerimi bitirdim camasir astim tekrar attim oda az kaldi asacam sonra sabah iş başı inşallah grip gecmedi hapşırma varP
Tskler canımın içisi iyyim sen nasılsın ne var ne yok ne çok![]()
Ay benımde bebem grip olmus oğlusum yatırdım bende Ilıca seksen uzandım şişkinim ve öfkeliyimYorgunum esimde komsumuzun cocugunu hataneye götürdü. Bende islerimi bitirdim camasir astim tekrar attim oda az kaldi asacam sonra sabah iş başı inşallah grip gecmedi hapşırma varsen ne var ne yokm
Hayırlı geceler kuzuu
Ofkelimisin hayirdir niye kuzum.Ay benımde bebem grip olmus oğlusum yatırdım bende Ilıca seksen uzandım şişkinim ve öfkeliyim![]()
Sonunda beni gördün tulparim napiyon bebetomHayırlı geceler kuzuu![]()
Napim kuzum göbek yağlarıma kafayı takmış şekilde spor yaptım yoruldum oturuyorumSonunda beni gördün tulparim napiyon bebetom![]()
Bende çalışırsam eritiririm inşallah bende kafayi yiycektim. Işe yariyormu napiyon. Peki kuzum sabah iş var esimi bekliyom hastaneye gitti bende yorgunluj uyku akiyor gozumde hastayimda.Napim kuzum göbek yağlarıma kafayı takmış şekilde spor yaptım yoruldum oturuyorumsen napıyorsun
![]()
Allah o gobek yaglarimizi varya offf offfNapim kuzum göbek yağlarıma kafayı takmış şekilde spor yaptım yoruldum oturuyorumsen napıyorsun
![]()
Yat uyu sen esin gelnce duyar uyanirsin belki belkide uyursun sabaha dek ise gtcen sonucta.. hasta hssta is guc yaptm diyosunBende çalışırsam eritiririm inşallah bende kafayi yiycektim. Işe yariyormu napiyon. Peki kuzum sabah iş var esimi bekliyom hastaneye gitti bende yorgunluj uyku akiyor gozumde hastayimda.