• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar 🤗 bu eğlenceli video yapma programının ismini bilen var mı? Ne zamandır arıyorum, bulamıyorum da.

Eklentiler

• Screenshot_20191013-200706_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20191013-200706_WhatsApp.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 23
P

Tskler canımın içisi iyyim sen nasılsın ne var ne yok ne çok 🤣
Yorgunum esimde komsumuzun cocugunu hataneye götürdü. Bende islerimi bitirdim camasir astim tekrar attim oda az kaldi asacam sonra sabah iş başı inşallah grip gecmedi hapşırma var 😂 sen ne var ne yokm

Yorgunum esimde komsumuzun cocugunu hataneye götürdü. Bende islerimi bitirdim camasir astim tekrar attim oda az kaldi asacam sonra sabah iş başı inşallah grip gecmedi hapşırma var 😂 sen ne var ne yokm
Ay benımde bebem grip olmus oğlusum yatırdım bende Ilıca seksen uzandım şişkinim ve öfkeliyim 😁🤣🤣

Napim kuzum göbek yağlarıma kafayı takmış şekilde spor yaptım yoruldum oturuyorum 🤬 sen napıyorsun 💋💋
Bende çalışırsam eritiririm inşallah bende kafayi yiycektim. Işe yariyormu napiyon. Peki kuzum sabah iş var esimi bekliyom hastaneye gitti bende yorgunluj uyku akiyor gozumde hastayimda.

Bende çalışırsam eritiririm inşallah bende kafayi yiycektim. Işe yariyormu napiyon. Peki kuzum sabah iş var esimi bekliyom hastaneye gitti bende yorgunluj uyku akiyor gozumde hastayimda.
Yat uyu sen esin gelnce duyar uyanirsin belki belkide uyursun sabaha dek ise gtcen sonucta.. hasta hssta is guc yaptm diyosun 😡😡😡

Back