- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.361
Ben 1 ekmegi 1 gunde toplasan yemem iste ama benmde baska.duskunluklerm.var ne.kdr iradesiziz ya acana gercekten.istemiyor muyuz tutamiyoruz bogazimiziBugün ve dün yine aşırı kaçtım bir ekmek arasi kofte yapmistim tursu domates biber sogan doldurup bugün de ayni sekilde yedim bi ekmek oturup bogaz saglam yani yendinmide hayir demiyor. Sulu yemekleride salatayida ekmege koyar olmustumda biraktim onlari ama 2 gun kaçırdık tekrar toparlamam gerek baya yürüdüm bide is pesinde evrak derken.
Herkezde aynı o inceciklerde yiyiorlar nasıl almıyorlar kiloyu kıskanıyorum artıkBen 1 ekmegi 1 gunde toplasan yemem iste ama benmde baska.duskunluklerm.var ne.kdr iradesiziz ya acana gercekten.istemiyor muyuz tutamiyoruz bogazimizi
Bende kiskaniyorum inan yani aa aciktim diyip otesini berisiji dusunmeden.yemek yiyemiyorum boyum kisa kilom da gobekte iste 60 kiloyum obez filan sanma ama cirkin duruyo gobek yNiii ... milletin metabolzmasi caliisyo bz de o da calismiyo hareket spor yok ye ye boyle oluyo isteHerkezde aynı o inceciklerde yiyiorlar nasıl almıyorlar kiloyu kıskanıyorum artık
Ya sen yine iyisin canım sabahları sadece 1 saat yerinde koş ve vucudun toplicak ben şuan 89 kiloyum ve 170 boyunda mide balonu taktırdım allahın iziniyle bi 20 kilo versem süper olur cok yiyorum tatlı tuzlu pastalar yapıyorum börek cörek özeniyorum yapıyordum şişdim vallah evlilik yaramadı banaBende kiskaniyorum inan yani aa aciktim diyip otesini berisiji dusunmeden.yemek yiyemiyorum boyum kisa kilom da gobekte iste 60 kiloyum obez filan sanma ama cirkin duruyo gobek yNiii ... milletin metabolzmasi caliisyo bz de o da calismiyo hareket spor yok ye ye boyle oluyo iste
canimmmmmmm ne oldu askimmm
eskiden bende yapardimda aklima gelmiyor bitanem hosgedin bu arada.
Uyuyamıyorum kız nefesim kesiliyorOfkelimisin hayirdir niye kuzum.
Günaydın oldu kuzummmm
Onur Akın geceyi sana yazdım şarkısıiyi yapmışsın canımm
Hayırlı işler bol kazanclar diliyorum canım
Evet yeniyim ve sorunlu
Ben 1 ekmegi 1 gunde toplasan yemem iste ama benmde baska.duskunluklerm.var ne.kdr iradesiziz ya acana gercekten.istemiyor muyuz tutamiyoruz bogazimizi
Hoşbuldum♥ çok teşekkür ediyorum
Uyuyamıyorum kız nefesim kesiliyor
Günaydın oldu kuzummmm
Günaydın kizlar dun uyudum artik sabalamak yok bana malesef:)günaydın canım
Günaydın kizlar dun uyudum artik sabalamak yok bana malesef:)
Ortalikta bi salgın var c.tesi günü de bende bi oldu ama gecri şükür. Ama siz bi dr gidin yinede ıstersenizGunaydın hanımlar 26. Haftamizdayiz kızımla dün ikindiden beri sanki afedersiniz isal ağrısı gibi ağrım var geçmedi gece h8c yatmadım sancı gibi. Bu normal mi doktora gideceğim kizimda hareket ediyor arada ama korkmaya başladım allahım biran evvel geçsin kalan zaman sag salim yavrumuza kavuşalım ne zormuş anne olmak içimdeki canı düşünmek
Canım isal falan yok sukur de kuru bir ağrı bebek için endişeleniyorum doktor da perşembe gittim daha inan 26 haftanın anca 2 haftasını evde geçirdim hastane yat cok git gel annemi suan daha iyi anlıyorumOrtalikta bi salgın var c.tesi günü de bende bi oldu ama gecri şükür. Ama siz bi dr gidin yinede ısterseniz
Valla canm tedbiri elden birakmak lazim napalim gidiyoz hastanelere boyle korku yaşayana kadarCanım isal falan yok sukur de kuru bir ağrı bebek için endişeleniyorum doktor da perşembe gittim daha inan 26 haftanın anca 2 haftasını evde geçirdim hastane yat cok git gel annemi suan daha iyi anlıyorum
Aynen. Canım hayırlısı Allahtan birazdan gitcem inslalah kızım iyidirValla canm tedbiri elden birakmak lazim napalim gidiyoz hastanelere boyle korku yaşayana kadar
Inşallah iyidir kötü düşünme hemenAynen. Canım hayırlısı Allahtan birazdan gitcem inslalah kızım iyidir
Alışverişini yaptı babası gitti işi gereği. İnan o kadar zor günler geçtikicok sukur ama hala inanamıyorum kucağımıza alana kadarda inanmicam bir yavrumuz olacağınaInşallah iyidir kötü düşünme hemen❤
Kalbini ferah tut Allahın izniyle kucağına da alcaksın uykusuz geceler yaşayan daha annesiAlışverişini yaptı babası gitti işi gereği. İnan o kadar zor günler geçtikicok sukur ama hala inanamıyorum kucağımıza alana kadarda inanmicam bir yavrumuz olacağınatek sag salim gelsin de 8stzgim o başka bisey istemiyorum
Inslalah canım cok saolaisin dualarında unutma bızıdeKalbini ferah tut Allahın izniyle kucağına da alcaksın uykusuz geceler yaşayan daha annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?