- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.961
Ters oturuyom sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ters oturuyom sen
Tersmi oturuyon o nasıl birsey gi kafanın üstüne dogrumuTers oturuyom sen
Kolonya ile geçerMerhaba sohbetinizi bölüyorum ama elde ki sarımsak kokusu nasıl gider??? Bir yardım edin bana ne olurrrrrr
Ayaklarım yukarda kafam aşağı bakıyo hayata bi ters bakayım dedimTersmi oturuyon o nasıl birsey gi kafanın üstüne dogrumu
Kolonya ile geçer
Bacakların mı agrıyor. Bende yaparım bazen onu :)Ayaklarım yukarda kafam aşağı bakıyo hayata bi ters bakayım dedim
Valla annem genelde yapiyo cnmKolonya daha berbat yapar kı
Baci bıçağı alıyorsun cesmeyi aciyorsun parmaklari su altinda bicakla yani tersiyle ovustur koku gidiyorMerhaba sohbetinizi bölüyorum ama elde ki sarımsak kokusu nasıl gider??? Bir yardım edin bana ne olurrrrrr
Can sıkıntısı bunaldım düz oturmaktan napacagimi şaşırdım valla tavsiye varsa alırımBacakların mı agrıyor. Bende yaparım bazen onu :)
Kaşıkla yıkadım elımı bıraz gectı ama halaa koku gelıyor bana sanki Turşu kurmak benım neyıme kıııValla annem genelde yapiyo cnm
Turşu kurCan sıkıntısı bunaldım düz oturmaktan napacagimi şaşırdım valla tavsiye varsa alırım
Yerken unutursun o kokuyu her güzel şeyin bi cefasi varKaşıkla yıkadım elımı bıraz gectı ama halaa koku gelıyor bana sanki Turşu kurmak benım neyıme kııı
Anlasam keşke yaparım söyle lahana turşusu havuçlu salatalıTurşu kur
Gayet mantıklı. ben kaşıkla yapmıştım bıraz gectı ama halaaa kokuyooooBaci bıçağı alıyorsun cesmeyi aciyorsun parmaklari su altinda bicakla yani tersiyle ovustur koku gidiyor
Bir yemek programinda yapmislardi bunu tabi parmaktaki kokular icin avuc icide kokuyorsa bilemiyorum
Kız öyle gökyüzüne bakarım ben çok güzel olurAyaklarım yukarda kafam aşağı bakıyo hayata bi ters bakayım dedim
Bende tavana bakıyorum mertekleri sayiyomKız öyle gökyüzüne bakarım ben çok güzel olur
Kız hamileler var naptın