- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.921
İyiyim tatlım sen nasılsınCanımmmmm nasılsın nnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim tatlım sen nasılsınCanımmmmm nasılsın nnnnnn
bir kız bir erkek dedi doktor ☺Oyyy maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasıp etsin cinsiyet bellimi
İyiyim canım kız biraz hasta onunla uğraşıyorum zor uyuttum uyandın anneme gidicemİyiyim tatlım sen nasılsın
Yaaa geçmiş olsun CNm havalardan mi önemli bişey yok dimiİyiyim canım kız biraz hasta onunla uğraşıyorum zor uyuttum uyandın anneme gidicem
Eltşmin oğlu gripti ondan bulaştı yaaa sabaha kadar yatmadı burnu tıkalı öksirğyor ilaç veriyorum inşallah çabuk atlatırYaaa geçmiş olsun CNm havalardan mi önemli bişey yok dimi
Canım kıyamam işte çocuktan coguga geçiyor çok geçmiş olsun CNm tez zamanda iyileşsin yesin teyzesi onu dötüşünüEltşmin oğlu gripti ondan bulaştı yaaa sabaha kadar yatmadı burnu tıkalı öksirğyor ilaç veriyorum inşallah çabuk atlatır
Sağol canımmCanım kıyamam işte çocuktan coguga geçiyor çok geçmiş olsun CNm tez zamanda iyileşsin yesin teyzesi onu dötüşünü
Çok tatlı yaa masallah Tamam ozman duzelince şöyle bir ıssırı verrr dötüşünü dilos teyzen dedi dersinnSağol canımm❤❤
Kız var ya dötüşü ısırıldığında kahkaha atıyor benim cadım
@Blue_Perii @adel8893 @MaviKuplik @HemGevezeHemDeli @Reyyan__ @Kara_gozlum D Dilos06 @Yasnaz @BenSero @HayatSevinceGuzeell @kahvesevenkadin @Ayas19 @Cennetul Mualla @Adaduru @AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd @Cay6 @Nnuurrr @Temmuz07 @Yarimm66 @Pembeemzik Pembe Bal10cuk @BBlair @Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu @KutsalI @Erva Yaren Eva @SiyahPatikli Cadi @C i n n e t Nur @hayaksii @hizuran @hicmakam @hicmet16 Diktorya Secret Hayhatun Kukrim @Cennet Annesi @bulca @EternaaLLove @Deep__Sea @Minik meleklerim @minik kalp0753 @minnakhatun01 @sivastrabzon @BlupBlupBlup @Emine Poyraz @Limonsuzzcay @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @SeviyomHee @38his @6 ustu 1 anne @Oeksuez @aaynaa @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Baloglusunannesiii @balbocuuu @BarBie BeBek @Baybknya @beautifulsweet @bi prenses annesi @Birbardakcay @BirTutamMutluluk20 @brn88 @Gama kralice @ChocoLate @Chocolita @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @drdotty @efisn @Ufukta_bebek @Eclipsse Ehlimuhabbet @Efsun64 @Eren61 @ertugrulunhalimesi @EsaretinBedeli @Evham Perisi @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @GamzeK17 @gulse14 @gurtmingotam @Hannaz H Huma Gulsum @iklimim123 @Ilayburak2 @ilginc Kiz @IsikOlsun @kevsersoylu @kkaderim @Kezmola @Kova hatunu @Krbyk @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @melankolimm @Memleketsevdalisi @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @ParteMoralll @Pink_Butterfly92 @Pembe aslan @poyrazinmelegi @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @sacidem @SaryamV @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @Bonus @Yabanmersini14 @Laale @mismo E Eslem91
Unutuldukmu yahu kizlar nerdesiniz bakem tatli annenin size ihtiyacı var dedi kodu etmez oldu
Eki Görüntüle 2539712
Bal annem nasılsın@Blue_Perii @adel8893 @MaviKuplik @HemGevezeHemDeli @Reyyan__ @Kara_gozlum D Dilos06 @Yasnaz @BenSero @HayatSevinceGuzeell @kahvesevenkadin @Ayas19 @Cennetul Mualla @Adaduru @AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd @Cay6 @Nnuurrr @Temmuz07 @Yarimm66 @Pembeemzik Pembe Bal10cuk @BBlair @Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu @KutsalI @Erva Yaren Eva @SiyahPatikli Cadi @C i n n e t Nur @hayaksii @hizuran @hicmakam @hicmet16 Diktorya Secret Hayhatun Kukrim @Cennet Annesi @bulca @EternaaLLove @Deep__Sea @Minik meleklerim @minik kalp0753 @minnakhatun01 @sivastrabzon @BlupBlupBlup @Emine Poyraz @Limonsuzzcay @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @SeviyomHee @38his @6 ustu 1 anne @Oeksuez @aaynaa @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Baloglusunannesiii @balbocuuu @BarBie BeBek @Baybknya @beautifulsweet @bi prenses annesi @Birbardakcay @BirTutamMutluluk20 @brn88 @Gama kralice @ChocoLate @Chocolita @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @drdotty @efisn @Ufukta_bebek @Eclipsse Ehlimuhabbet @Efsun64 @Eren61 @ertugrulunhalimesi @EsaretinBedeli @Evham Perisi @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @GamzeK17 @gulse14 @gurtmingotam @Hannaz H Huma Gulsum @iklimim123 @Ilayburak2 @ilginc Kiz @IsikOlsun @kevsersoylu @kkaderim @Kezmola @Kova hatunu @Krbyk @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @melankolimm @Memleketsevdalisi @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @ParteMoralll @Pink_Butterfly92 @Pembe aslan @poyrazinmelegi @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @sacidem @SaryamV @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @Bonus @Yabanmersini14 @Laale @mismo E Eslem91
Unutuldukmu yahu kizlar nerdesiniz bakem tatli annenin size ihtiyacı var dedi kodu etmez oldu
Eki Görüntüle 2539712
Günaydın tatlış@Blue_Perii Burayı ayakta tutarsa yardimci olabilir. @MaviKuplik sen gel beni dinle karlı çıkarsın burdan kalkınırsın
@Blue_Perii @adel8893 @MaviKuplik @HemGevezeHemDeli @Reyyan__ @Kara_gozlum D Dilos06 @Yasnaz @BenSero @HayatSevinceGuzeell @kahvesevenkadin @Ayas19 @Cennetul Mualla @Adaduru @AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd @Cay6 @Nnuurrr @Temmuz07 @Yarimm66 @Pembeemzik Pembe Bal10cuk @BBlair @Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu @KutsalI @Erva Yaren Eva @SiyahPatikli Cadi @C i n n e t Nur @hayaksii @hizuran @hicmakam @hicmet16 Diktorya Secret Hayhatun Kukrim @Cennet Annesi @bulca @EternaaLLove @Deep__Sea @Minik meleklerim @minik kalp0753 @minnakhatun01 @sivastrabzon @BlupBlupBlup @Emine Poyraz @Limonsuzzcay @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @SeviyomHee @38his @6 ustu 1 anne @Oeksuez @aaynaa @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Baloglusunannesiii @balbocuuu @BarBie BeBek @Baybknya @beautifulsweet @bi prenses annesi @Birbardakcay @BirTutamMutluluk20 @brn88 @Gama kralice @ChocoLate @Chocolita @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @drdotty @efisn @Ufukta_bebek @Eclipsse Ehlimuhabbet @Efsun64 @Eren61 @ertugrulunhalimesi @EsaretinBedeli @Evham Perisi @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @GamzeK17 @gulse14 @gurtmingotam @Hannaz H Huma Gulsum @iklimim123 @Ilayburak2 @ilginc Kiz @IsikOlsun @kevsersoylu @kkaderim @Kezmola @Kova hatunu @Krbyk @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @melankolimm @Memleketsevdalisi @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @ParteMoralll @Pink_Butterfly92 @Pembe aslan @poyrazinmelegi @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @sacidem @SaryamV @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @Bonus @Yabanmersini14 @Laale @mismo E Eslem91
Eki Görüntüle 2539712
Tünaydın@Blue_Perii @adel8893 @MaviKuplik @HemGevezeHemDeli @Reyyan__ @Kara_gozlum D Dilos06 @Yasnaz @BenSero @HayatSevinceGuzeell @kahvesevenkadin @Ayas19 @Cennetul Mualla @Adaduru @AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd @Cay6 @Nnuurrr @Temmuz07 @Yarimm66 @Pembeemzik Pembe Bal10cuk @BBlair @Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu @KutsalI @Erva Yaren Eva @SiyahPatikli Cadi @C i n n e t Nur @hayaksii @hizuran @hicmakam @hicmet16 Diktorya Secret Hayhatun Kukrim @Cennet Annesi @bulca @EternaaLLove @Deep__Sea @Minik meleklerim @minik kalp0753 @minnakhatun01 @sivastrabzon @BlupBlupBlup @Emine Poyraz @Limonsuzzcay @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @SeviyomHee @38his @6 ustu 1 anne @Oeksuez @aaynaa @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Baloglusunannesiii @balbocuuu @BarBie BeBek @Baybknya @beautifulsweet @bi prenses annesi @Birbardakcay @BirTutamMutluluk20 @brn88 @Gama kralice @ChocoLate @Chocolita @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @drdotty @efisn @Ufukta_bebek @Eclipsse Ehlimuhabbet @Efsun64 @Eren61 @ertugrulunhalimesi @EsaretinBedeli @Evham Perisi @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @GamzeK17 @gulse14 @gurtmingotam @Hannaz H Huma Gulsum @iklimim123 @Ilayburak2 @ilginc Kiz @IsikOlsun @kevsersoylu @kkaderim @Kezmola @Kova hatunu @Krbyk @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @melankolimm @Memleketsevdalisi @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @ParteMoralll @Pink_Butterfly92 @Pembe aslan @poyrazinmelegi @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @sacidem @SaryamV @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @Bonus @Yabanmersini14 @Laale @mismo E Eslem91
Eki Görüntüle 2539712
Bal dilini sevdiğim hoşbuldum çiçeeemmAskitellam hosgeldin çağrı yapim dedim tatil yeter size didim