- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.001
Istiyorum da müsade eden yok kuzuHıc mı bırsey yapmak ıstemıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istiyorum da müsade eden yok kuzuHıc mı bırsey yapmak ıstemıyorsun?
Keşke korkuyu bisi olcak diye ama böyle olmaz ki kontrolü dört gözle bekliyorum valaBiliyorum bitanem haftada bir eşin biraz çıkarsa keşke seni
Canım benım konuya mutabık değilim ama hamile oldugun ıcın mı? Herşey gelıp gecer. Sıkma... Oyalanacak bırseyler bulmalısın sadece.Istiyorum da müsade eden yok kuzu
Riskli diyemem ama ona benzer bi durum yaşadım dr istirahat verdi eşim bunu biraz abarttı yapacam da elimde malzeme yok almk için merkeze gitmk lazm kontrol günümü bekliyomCanım benım konuya mutabık değilim ama hamile oldugun ıcın mı? Herşey gelıp gecer. Sıkma... Oyalanacak bırseyler bulmalısın sadece.
Geçen hırka örmeye başladım ben mesela.
Riskli diyemem ama ona benzer bi durum yaşadım dr istirahat verdi eşim bunu biraz abarttı yapacam da elimde malzeme yok almk için merkeze gitmk lazm kontrol günümü bekliyom
Eşim de gidemiyo işi burda olmasa verrim öyle abartiyo ki keyife sıra kalmiyo valaO zaman eşine sipariş vermen lazım .
Normal ya abartması, düşsün ustune işte. Keyfini çıkar :)
Kontrol ne zaman?
Güzel haberler alırsın inşallah tatlım
Az kalmış. Az biraz daha sabır o haldeee. Güzel haber beklemece :)))))Eşim de gidemiyo işi burda olmasa verrim öyle abartiyo ki keyife sıra kalmiyo vala
7 ekim canım. Inşallah Allah razı olsun
Benim sorunum ilkleri güzel yapıp sonrasında yapamamamIlk elın gunahı olmazmış. Ben neler yaktım bir bilsen
Kontrolde doktora söyle eşim çok korkuyu biraz beni rahat bıraksın deKeşke korkuyu bisi olcak diye ama böyle olmaz ki kontrolü dört gözle bekliyorum vala
Hayırlı geceler kuzummmmm nasılsın pek giremedim ben bugünGünaydınnnn herkese
Bende pek giremedim kuzum temizlik ettok sen Naptin.Hayırlı geceler kuzummmmm nasılsın pek giremedim ben bugün
Gezmeye gittim aksama da misafirim vardıHayırlı geceler uyanık olan varmı.
Iyi etmissin yorulmussundur bende yorucu gündü.Gezmeye gittim aksama da misafirim vardı
Kuzum öyle oldu biraz yorgunluk var tabi bir de nasip olursa gündüz de misafirim gelecekIyi etmissin yorulmussundur bende yorucu gündü.
Misafir berekettir allah ağız tadiyla sohbetli geçirmek nasip etsin bende almayai dusunuyom temizlik bitsin ev sahiblerimi davet etcem yemege inşallah.Kuzum öyle oldu biraz yorgunluk var tabi bir de nasip olursa gündüz de misafirim gelecek
Amiiinnn inşallah kuzum benim cümlemize inşallah. Al kuzum tabi ben böyle yapıyorum daha doğrusu denk geliyor ya üst üste geliyorlarMisafir berekettir allah ağız tadiyla sohbetli geçirmek nasip etsin bende almayai dusunuyom temizlik bitsin ev sahiblerimi davet etcem yemege inşallah.
Bi ara bende yoğundum bu ara iyi gurbetCi oldugundan genelde esimin iş yerinden davet ediyom.Amiiinnn inşallah kuzum benim cümlemize inşallah. Al kuzum tabi ben böyle yapıyorum daha doğrusu denk geliyor ya üst üste geliyorlar
Olsun balım sen maşallah herkese de koşmaya yardımcı olmaya çalışıyorsun o bile yeterBi ara bende yoğundum bu ara iyi gurbetCi oldugundan genelde esimin iş yerinden davet ediyom.
Napim kuzum yoksam vakit gecmez bode güzel bir mahallen iyi insanlar cikarsa karsina seve seve ederim kalbi guzel insanlara.Olsun balım sen maşallah herkese de koşmaya yardımcı olmaya çalışıyorsun o bile yeter ❤