- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 338
- 38
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.981
sanırım suan fena bı çam devırdımmmm gerı alabılıyor muyummmmmmmKız hamileler var naptın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım suan fena bı çam devırdımmmm gerı alabılıyor muyummmmmmmKız hamileler var naptın![]()
Bilemiyorum canmsanırım suan fena bı çam devırdımmmm gerı alabılıyor muyummmmmmm![]()
Teşekkür ederim canım benimBisi olmaz canm ellerine sağlık afiyetle yiyin![]()
Say say iyidir saymak :)Bende tavana bakıyorum mertekleri sayiyom![]()
Paylaş paylaş gözümüz doysunTeşekkür ederim canım benim. Bir daha yemek paylasmayacagım :)
Kuzu çok bunaldım bi yere gitmek yok sanki neyim varSay say iyidir saymak :)
Doğru düzgün bise yok ki tvde artkArka Sokaklar ızle ızleee ıcım kıyıldı yaaa
Hıc mı bırsey yapmak ıstemıyorsun?Kuzu çok bunaldım bi yere gitmek yok sanki neyim var![]()
Aslında bende yapmak istiyorum hic denemedimGelin beraber yiyelim. Tarıf verebılırım :)
Annemsiz ılk tecrubem. Bırlıkte yapardık genelde. Bana gore guzel oldu. Önemli olan tuzlu su ve sirke ayarı sonrası kolay :)Aslında bende yapmak istiyorum hic denemedim
Biliyorum bitanem haftada bir eşin biraz çıkarsa keşke seniKuzu çok bunaldım bi yere gitmek yok sanki neyim var![]()
Yapmaya karar verirsem tarif isterim senden canım :)Annemsiz ılk tecrubem. Bırlıkte yapardık genelde. Bana gore guzel oldu. Önemli olan tuzlu su ve sirke ayarı sonrası kolay :)
Yapmaya karar verirsem tarif isterim senden canım :)
Zaten öyle yapayım yoksa rezil ederim malzemeleri :)Ilk kucuk bır kavanoza deneyebılırsındebriyajgazfren
Ilk elın gunahı olmazmış. Ben neler yaktım bir bilsenZaten öyle yapayım yoksa rezil ederim malzemeleri :)