- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 338
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.981
sanırım suan fena bı çam devırdımmmm gerı alabılıyor muyummmmmmmKız hamileler var naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım suan fena bı çam devırdımmmm gerı alabılıyor muyummmmmmmKız hamileler var naptın
Bilemiyorum canmsanırım suan fena bı çam devırdımmmm gerı alabılıyor muyummmmmmm
Bisi olmaz canm ellerine sağlık afiyetle yiyinEyvahhh kı ne eyvahhh -Adel-
Teşekkür ederim canım benim . Bir daha yemek paylasmayacagım :)Bisi olmaz canm ellerine sağlık afiyetle yiyin
Say say iyidir saymak :)Bende tavana bakıyorum mertekleri sayiyom
Paylaş paylaş gözümüz doysunTeşekkür ederim canım benim . Bir daha yemek paylasmayacagım :)
Kuzu çok bunaldım bi yere gitmek yok sanki neyim varSay say iyidir saymak :)
Doğru düzgün bise yok ki tvde artkArka Sokaklar ızle ızleee ıcım kıyıldı yaaa
Hıc mı bırsey yapmak ıstemıyorsun?Kuzu çok bunaldım bi yere gitmek yok sanki neyim var
Aslında bende yapmak istiyorum hic denemedimGelin beraber yiyelim. Tarıf verebılırım :)
Annemsiz ılk tecrubem. Bırlıkte yapardık genelde. Bana gore guzel oldu. Önemli olan tuzlu su ve sirke ayarı sonrası kolay :)Aslında bende yapmak istiyorum hic denemedim
Biliyorum bitanem haftada bir eşin biraz çıkarsa keşke seniKuzu çok bunaldım bi yere gitmek yok sanki neyim var
Yapmaya karar verirsem tarif isterim senden canım :)Annemsiz ılk tecrubem. Bırlıkte yapardık genelde. Bana gore guzel oldu. Önemli olan tuzlu su ve sirke ayarı sonrası kolay :)
Yapmaya karar verirsem tarif isterim senden canım :)
Zaten öyle yapayım yoksa rezil ederim malzemeleri :)Ilk kucuk bır kavanoza deneyebılırsın debriyajgazfren
Ilk elın gunahı olmazmış. Ben neler yaktım bir bilsenZaten öyle yapayım yoksa rezil ederim malzemeleri :)