- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.941
alisirsin ama ufak yerden geldiysen zor tabi.cankaya sakin ama kalabalik ortami.Ben de daha 6 aydır ankaradayım alışamadım hala
sagol kuzum nasılsın.Hayırlı olsun sayfan kuzucum
banlilari etiket etmedim daha ahahahahGünaydın maşallah tatliş Sana şu etikletlemenin için de bir kişi bile banlı değil
tünaydın canimmmmmmTünaydınlar
yumurtlama olabilir canim.Canlar birşey sorabilirmim benim adet takvimine gore dün yumurtlama gunumdu bugünde kısımlarında bir ağrı oldu lavaboya gittim de beyaz akintim gelmiş bu akıntı yumurtanın catlayacaginqmi yoksa catladiginqmi işaret bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.doktorada öğleden sonra gideceğim iğne için
komsuya gittim geldim isiklar yok ne edem biraz dinleneyim ev topluycam sen napiyon balum.Bal annem nasılsın ❤
askisi ne ediyon bakemmm.Günaydın tatlış
gecmis olsun hemen tedabisini gor balli sicak su yap yumusat suy falan toparlan bekleme.Sağol kuzum hepinizin günu hayırlı bereketli olsun.. bu hafta pek tempolu oldu vücudum yenik düşüyo sanırım ses tellerim kisiliyo.. ilerlemez insaallah
tunaydunnnnTünaydın ❤
napiyin imzani attugumm.Bal dilini sevdiğim hoşbuldum çiçeeemm
okullar acilinca zaten cocuk ev yemek dersler okul uğraşılıyor anneler bi yoğun.Günaydın canım ortancada okula başladı ya telaşlar arttı benim
Şimdi büyüğü aldım onu bıraktım bir Nescafe icecegim
Biraz yorgun gibi komsuta yardim ettim dugun yaklaşıyor bende evlerdeyim.T Tatlianne20 nasılsın kuzum ❤Etiketler kraliçesi