Ben de daha 6 aydır ankaradayım alışamadım hala
alisirsin ama ufak yerden geldiysen zor tabi.cankaya sakin ama kalabalik ortami.
Hayırlı olsun sayfan kuzucum
sagol kuzum nasılsın.
Günaydın maşallah tatliş Sana şu etikletlemenin için de bir kişi bile banlı değil
banlilari etiket etmedim daha ahahahah
tünaydın canimmmmmm
yumurtlama olabilir canim.
Bal annem nasılsın
komsuya gittim geldim isiklar yok ne edem biraz dinleneyim ev topluycam sen napiyon balum.
Günaydın tatlış
askisi ne ediyon bakemmm.
Sağol kuzum hepinizin günu hayırlı bereketli olsun.. bu hafta pek tempolu oldu vücudum yenik düşüyo sanırım ses tellerim kisiliyo.. ilerlemez insaallah
gecmis olsun hemen tedabisini gor balli sicak su yap yumusat suy falan toparlan bekleme.
tunaydunnnn
Bal dilini sevdiğim hoşbuldum çiçeeemm
napiyin imzani attugumm.
Günaydın canım ortancada okula başladı ya telaşlar arttı benim
Şimdi büyüğü aldım onu bıraktım bir Nescafe icecegim
okullar acilinca zaten cocuk ev yemek dersler okul uğraşılıyor anneler bi yoğun.
T Tatlianne20 nasılsın kuzum ❤Etiketler kraliçesi
Biraz yorgun gibi komsuta yardim ettim dugun yaklaşıyor bende evlerdeyim.

kızlar nasılsınız ben de ev işleriyle upraşıyorum kuzular...
tedavi de yaklaşıyor kafam sepet gibi

Dedikodu kazanı kaynasın o zaman

Benim misafir haftam bu hafta koşuşturuyorum

Uuuu uuuhh maşallh kız tebrikler bu kadarına bile

Çatladığı için

Dün gittim doktora canm iğne yqpmadi daha buyumemis dedi tekrar haftaya Perşembe gideceğim hayirlisi
Anladım canım bende uygulamadan hep takip ettim günlerimi tutmadı ovu testi kullandım ve rabbimin izniyle hamileyim

Hey maşallah diyorum önce bunca msj hızına dün deprem telaşesi korkusu bakamadım buraya anca dönüyorum sana napayım kuzu tüp bebeğe başladım çok heyecanlı ve zor aşamalardan geçiyorum dualarına talibim sen napıyosun tatlışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…