- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.941
alisirsin ama ufak yerden geldiysen zor tabi.cankaya sakin ama kalabalik ortami.Ben de daha 6 aydır ankaradayım alışamadım hala
sagol kuzum nasılsın.Hayırlı olsun sayfan kuzucum
banlilari etiket etmedim daha ahahahahGünaydın maşallah tatliş Sana şu etikletlemenin için de bir kişi bile banlı değil
tünaydın canimmmmmmTünaydınlar
yumurtlama olabilir canim.Canlar birşey sorabilirmim benim adet takvimine gore dün yumurtlama gunumdu bugünde kısımlarında bir ağrı oldu lavaboya gittim de beyaz akintim gelmiş bu akıntı yumurtanın catlayacaginqmi yoksa catladiginqmi işaret bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.doktorada öğleden sonra gideceğim iğne için
komsuya gittim geldim isiklar yok ne edem biraz dinleneyim ev topluycam sen napiyon balum.Bal annem nasılsın❤
askisi ne ediyon bakemmm.Günaydın tatlış
gecmis olsun hemen tedabisini gor balli sicak su yap yumusat suy falan toparlan bekleme.Sağol kuzumhepinizin günu hayırlı bereketli olsun.. bu hafta pek tempolu oldu vücudum yenik düşüyo sanırım ses tellerim kisiliyo.. ilerlemez insaallah
tunaydunnnnTünaydın ❤
napiyin imzani attugumm.Bal dilini sevdiğim hoşbuldum çiçeeemm
okullar acilinca zaten cocuk ev yemek dersler okul uğraşılıyor anneler bi yoğun.Günaydın canım ortancada okula başladı ya telaşlar arttı benim
Şimdi büyüğü aldım onu bıraktım bir Nescafe icecegim
Biraz yorgun gibi komsuta yardim ettim dugun yaklaşıyor bende evlerdeyim.
Dedikodu kazanı kaynasın o zamanBlue_Peri -Adel- debriyajgazfren PrensesAnnesi_ @Reyyan__ Kara_gozlum @Dilos06 @Yasnaz @BenSero @HayatSevinceGuzeell @kahvesevenkadin @Ayas19 @Cennetul Mualla @Adaduru @AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd @Cay6 @Nnuurrr T Temmuz07 @Yarimm66 @Pembeemzik @Pembe Bal10cuk @BBlair @Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste @Kutsal Tiramisu @KutsalI @Erva Yaren @-Erva- @SiyahPatikli Cadi @C i n n e t Nur hayaksii @hizuran @hicmakam @hicmet16 @imzaben @Hayhatun @kukrim27 @Cennet Annesi @bulca @EternaaLLove @Deep__Sea @Minik meleklerim @minik kalp0753 @minnakhatun01 @sivastrabzon @BlupBlupBlup @Emine Poyraz @Limonsuzzcay @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @SeviyomHee @38his @6 ustu 1 anne @Oeksuez aaynaa @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Baloglusunannesiii @balbocuuu @BarBie BeBek @Baybknya @beautifulsweet @bi prenses annesi @Birbardakcay @BirTutamMutluluk20 @brn88 @Gama kralice @ChocoLate @Chocolita @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @drdotty @efisn @Ufukta_bebek @Eclipsse @Ehlimuhabbet @Efsun64 @Eren61 @ertugrulunhalimesi @EsaretinBedeli @Evham Perisi @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @GamzeK17 @gulse14 @gurtmingotam @Hannaz H Huma Gulsum @iklimim123 @Ilayburak2 @ilginc Kiz @IsikOlsun @kevsersoylu @kkaderim @Kezmola @Kova hatunu @Krbyk @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @melankolimm @Memleketsevdalisi @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @ParteMoralll @Pink_Butterfly92 @Pembe aslan @poyrazinmelegi @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @sacidem @SaryamV @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @Bonus @Yabanmersini14 @Laale @mismo E Eslem91
Unutuldukmu yahu kizlar nerdesiniz bakem tatli annenin size ihtiyacı vardedi kodu etmez oldu
Eki Görüntüle 2539712
Benim misafir haftam bu hafta koşuşturuyorumalisirsin ama ufak yerden geldiysen zor tabi.cankaya sakin ama kalabalik ortami.
sagol kuzum nasılsın.
banlilari etiket etmedim daha ahahahah
tünaydın canimmmmmm
yumurtlama olabilir canim.
komsuya gittim geldim isiklar yok ne edem biraz dinleneyim ev topluycam sen napiyon balum.
askisi ne ediyon bakemmm.
gecmis olsun hemen tedabisini gor balli sicak su yap yumusat suy falan toparlan bekleme.
tunaydunnnn
napiyin imzani attugumm.
okullar acilinca zaten cocuk ev yemek dersler okul uğraşılıyor anneler bi yoğun.
Tamam tatlım söylerimÇok tatlı yaa masallah Tamam ozman duzelince şöyle bir ıssırı verrr dötüşünü dilos teyzen dedi dersinn
kızlar nasılsınız ben de ev işleriyle upraşıyorum kuzular...
tedavi de yaklaşıyor kafam sepet gibi
Dedikodu kazanı kaynasın o zaman☺
Günaydınnnn herkeseBenim misafir haftam bu hafta koşuşturuyorum
Uuuu uuuhh maşallh kız tebrikler bu kadarına bileBlue_Peri -Adel- debriyajgazfren PrensesAnnesi_ @Reyyan__ Kara_gozlum @Dilos06 @Yasnaz @BenSero @HayatSevinceGuzeell @kahvesevenkadin @Ayas19 @Cennetul Mualla @Adaduru @AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd @Cay6 @Nnuurrr T Temmuz07 @Yarimm66 @Pembeemzik @Pembe Bal10cuk @BBlair @Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste @Kutsal Tiramisu @KutsalI @Erva Yaren @-Erva- @SiyahPatikli Cadi @C i n n e t Nur hayaksii @hizuran @hicmakam @hicmet16 @imzaben @Hayhatun @kukrim27 @Cennet Annesi @bulca @EternaaLLove @Deep__Sea @Minik meleklerim @minik kalp0753 @minnakhatun01 @sivastrabzon @BlupBlupBlup @Emine Poyraz @Limonsuzzcay @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @SeviyomHee @38his @6 ustu 1 anne @Oeksuez aaynaa @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Baloglusunannesiii @balbocuuu @BarBie BeBek @Baybknya @beautifulsweet @bi prenses annesi @Birbardakcay @BirTutamMutluluk20 @brn88 @Gama kralice @ChocoLate @Chocolita @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @drdotty @efisn @Ufukta_bebek @Eclipsse @Ehlimuhabbet @Efsun64 @Eren61 @ertugrulunhalimesi @EsaretinBedeli @Evham Perisi @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @GamzeK17 @gulse14 @gurtmingotam @Hannaz H Huma Gulsum @iklimim123 @Ilayburak2 @ilginc Kiz @IsikOlsun @kevsersoylu @kkaderim @Kezmola @Kova hatunu @Krbyk @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @melankolimm @Memleketsevdalisi @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @ParteMoralll @Pink_Butterfly92 @Pembe aslan @poyrazinmelegi @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @sacidem @SaryamV @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @Bonus @Yabanmersini14 @Laale @mismo E Eslem91
Unutuldukmu yahu kizlar nerdesiniz bakem tatli annenin size ihtiyacı vardedi kodu etmez oldu
Eki Görüntüle 2539712
Günaydın canım nasilsin.Uuuu uuuhh maşallh kız tebrikler bu kadarına bile
Benim için çoktan gün aydın oldu tatlım sanada tünaydın biz sabah 6 dan beri kalktığımızda için teyzesi temizlik vardı buğün yorgunum sen nasılsın canikomGünaydın canım nasilsin.
Bende ayni temizlik kuzum ev bugun halledecem.Benim için çoktan gün aydın oldu tatlım sanada tünaydın biz sabah 6 dan beri kalktığımızda için teyzesi temizlik vardı buğün yorgunum sen nasılsın canikom
Çatladığı içinCanlar birşey sorabilirmim benim adet takvimine gore dün yumurtlama gunumdu bugünde kısımlarında bir ağrı oldu lavaboya gittim de beyaz akintim gelmiş bu akıntı yumurtanın catlayacaginqmi yoksa catladiginqmi işaret bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.doktorada öğleden sonra gideceğim iğne için
Dün gittim doktora canm iğne yqpmadi daha buyumemis dedi tekrar haftaya Perşembe gideceğim hayirlisiÇatladığı için
Anladım canım bende uygulamadan hep takip ettim günlerimi tutmadı ovu testi kullandım ve rabbimin izniyle hamileyimDün gittim doktora canm iğne yqpmadi daha buyumemis dedi tekrar haftaya Perşembe gideceğim hayirlisi
bemde basladik ama uyuzluk var uzerimde.ben de temizlik yapmam lazım elim kolum kalkmıyor
Insallah haftaya guzel sonuclar alirsin.Dün gittim doktora canm iğne yqpmadi daha buyumemis dedi tekrar haftaya Perşembe gideceğim hayirlisi
benim de canım hiç bir şey yapasım yok mızmız gibiyim çay içiyoum öylebemde basladik ama uyuzluk var uzerimde.
Insallah haftaya guzel sonuclar alirsin.
İnşaallah canımbemde basladik ama uyuzluk var uzerimde.
Insallah haftaya guzel sonuclar alirsin.
Hay maşallah darısı isteyenlere ve bana olsun tez zamandaAnladım canım bende uygulamadan hep takip ettim günlerimi tutmadı ovu testi kullandım ve rabbimin izniyle hamileyim
Hey maşallah diyorum önce bunca msj hızınaalisirsin ama ufak yerden geldiysen zor tabi.cankaya sakin ama kalabalik ortami.
sagol kuzum nasılsın.
banlilari etiket etmedim daha ahahahah
tünaydın canimmmmmm
yumurtlama olabilir canim.
komsuya gittim geldim isiklar yok ne edem biraz dinleneyim ev topluycam sen napiyon balum.
askisi ne ediyon bakemmm.
gecmis olsun hemen tedabisini gor balli sicak su yap yumusat suy falan toparlan bekleme.
tunaydunnnn
napiyin imzani attugumm.
okullar acilinca zaten cocuk ev yemek dersler okul uğraşılıyor anneler bi yoğun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?