• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şuan orda degilim de esimin benim ailem oradalar yerlisiyim sincandayim bende altindagda falan oturduk hep.
girgir etmyee iteriz yaw o ayri konu.

Alcanmi vercenmi🤣
Vercemmmmmmmöööööhskdmsşsşdkdjzbgank😂😂😂👻👻👻👻👻

Kız heryerin kırmızı olmuş :KK70:
çok çekici duraysun
Siz ikiz bekliyorsunuz değil mi?
Biraz başlarda korku da olmuş sanırım.
Hiç korkmayın, Allah kolaylığını verir. Ablamın ikizleri var, ben çok kaldım yanında büyütürken. Kardesiniz varsa yakında tutun derim 😅

Siz ikiz bekliyorsunuz değil mi?
Biraz başlarda korku da olmuş sanırım.
Hiç korkmayın, Allah kolaylığını verir. Ablamın ikizleri var, ben çok kaldım yanında büyütürken. Kardesiniz varsa yakında tutun derim 😅
Bakacak yardimci olacak kisiler var canim.
tek korkum daha önce ikizlerimi erken doğumla kaybettim :( o yüzden işte.
Şimdi yine ikiz olunca korktum ama Rabbimin elinde hersey. nasıl can vermek kolayca yanında, sağlıklı bi şekilde dogmalari da kolay.
Rabbime bıraktım artık.

Bakacak yardimci olacak kisiler var canim.
tek korkum daha önce ikizlerimi erken doğumla kaybettim :KK43: o yüzden işte.
Şimdi yine ikiz olunca korktum ama Rabbimin elinde hersey. nasıl can vermek kolayca yanında, sağlıklı bi şekilde dogmalari da kolay.
Rabbime bıraktım artık.
Aynen öyle. Düşünsene besiz doğuran var. Allah yardımcın olsun hep😊

Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. -Adel- -Adel- @MaviKuplik @HemGevezeHemDeli @Reyyan__ @Kara_gozlum D Dilos06 @Yasnaz @BenSero @HayatSevinceGuzeell @kahvesevenkadin @Ayas19 @Cennetul Mualla @Adaduru @AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd Kmsl Hnd @Cay6 @Nnuurrr @Temmuz07 @Yarimm66 @Pembeemzik @Pembe Bal10cuk @BBlair @Tulparr @Uykusuz Uykucu @Kutsal Tiramisu @KutsalI @Erva Yaren Eva Eva @SiyahPatikli Cadi @C i n n e t Nur @hayaksii @hizuran @hicmakam @hicmet16 @imzaben @Hayhatun @kukrim27 C Cennet Annesi @bulca @EternaaLLove @Deep__Sea @Minik meleklerim @minik kalp0753 @minnakhatun01 @sivastrabzon K Kuf @Emine Poyraz @Limonsuzzcay @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @SeviyomHee @38his @6 ustu 1 anne @Oeksuez @aaynaa @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Baloglusunannesiii @balbocuuu @BarBie BeBek @Baybknya @beautifulsweet @bi prenses annesi @Birbardakcay @BirTutamMutluluk20 @brn88 @Gama kralice @ChocoLate @Chocolita @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @drdotty @efisn @Ufukta_bebek @Eclipsse @Ehlimuhabbet @Efsun64 @Eren61 @ertugrulunhalimesi @EsaretinBedeli @Evham Perisi @Feslegen Kokulu Nane Fstkmmhee Fstkmmhee @GamzeK17 @gulse14 @gurtmingotam @Hannaz @Huma Gulsum @iklimim123 @Ilayburak2 @ilginc Kiz @IsikOlsun @kevsersoylu @kkaderim K Kezmola @Kova hatunu @Krbyk @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @melankolimm @Memleketsevdalisi @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @ParteMoralll @Pink_Butterfly92 @Pembe aslan @poyrazinmelegi @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @sacidem @SaryamV @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @Bonus @Yabanmersini14 @Laale @mismo @Eslem91
Unutuldukmu yahu kizlar nerdesiniz bakem tatli annenin size ihtiyacı var 🤫🤭🤭🤭 dedi kodu etmez oldu😂
Eki Görüntüle 2539712
Günaydın maşallah tatliş Sana şu etikletlemenin için de bir kişi bile banlı değil 😜

Back