Canım benim Rabbim tasiyabilecegimiz zahmetsiz evlatlar nasıp etsin. en sagliklisindan inşallah tez vakitte sanada versin kuzum.
Acikcasi ikiz olmasından çok korkuyordum. öyle de oldu.
Doktor 7. haftada bir kese daha var gibi dediğinde, 8. haftada kesinlwstirdigi zaman ki surat ifademi görsen, o kadar üzüldüm ki.Oysaki çoğu insanın hayali ikiz evlat sahibi olmak.
Sonra dedimki Rabbimin bir bildiği var elbet, tekrar ikiz nasip ettiyse eskisi gibi olacak değil ya.
Korkularım yine var erken doğum meselesi,
Ama suan bunları yazarken bile bebeklerin hissettiğini düşünüyorum.
Çok seviyorum onları çok❤

Önümüzdeki ay kesin ogrenebilirsem ilk buraya koşarım
merak ettim bekliyom boyle heyecanları severim saglikla gelsin minnagimiz.
Ohhh ellerine sağlık afiyet olsun bu seme rahat yiyemedim aşure istediğim gibi. Benim yerimedr ye.

Tutar genelde hissettiğin ay inşallah Allah gönlüne göre versin , hayırlı evlat olsunlar
Amiin inşallah.
Bazen ters tepiyor tabi
Valla sanırım benimki de ters tepecek Aman sağlıklı hayırlı evlat olsun da gönülden geçen cinsiyet olmasa da olur.
Bende kime soylesem kiz olacak kesin diyor bende erkek gibi hissediyorm ne hikmetse aslinda kiz cocugu cok severim
Yani hurafe sanırım ama karnım falan da şimdiden sivri benim. Kalçam pek büyümedi. Bilemiyorum İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar sağlıkla büyür gerisi işte gönülden geçen yalnızca

Hay maşallah yaptın yine yapacağını
hoşgeldiniz hanfendi kknin gülü.
ben onlari yiyim ya yiyim iyi olmus saglikla gelsinde dua ederim sende oku sürekli cok mutlu oldum aminnnnn.
Öyle oluyor zati bigünde yükselişe geçti
Bi alissa bırakmıycakta yapamiyor

Ankaradaysan yokuşları aşar gelirim
kiz neresinde ankaranin. Gardas hele debi
Aminnn saglikla gelsin funduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…