- 25 Şubat 2017
- 5.301
- 24.416
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.881
Canım benim Rabbim tasiyabilecegimiz zahmetsiz evlatlar nasıp etsin. en sagliklisindan inşallah tez vakitte sanada versin kuzum.bence supheli merak ettim konuyu esra erola bakarmisin genelde onu takıp ederim. Suan bakiyom bende.
Dogru diyon demeyin zaten kimseye ay madamjm ya nekadar sevindim ya rabbim ikiz nasip etti bak yüzüne güldü nazar degmesin maşallah diyim dua et banada kuzum.
merak ettim bekliyom boyle heyecanları severim saglikla gelsin minnagimiz.Önümüzdeki ay kesin ogrenebilirsem ilk buraya koşarım
Ohhh ellerine sağlık afiyet olsun bu seme rahat yiyemedim aşure istediğim gibi. Benim yerimedr ye.Dün et yemekleri yarışmasında ağzımın suyu aktıbugün et yapmayı düşünüyorum bonfile yanına da acılı ezme yaparım yeter
Annemden gelirken de aşure getirmiştim 1 haftadır tatlı yapmıyorum
Zaten annem sağolsun kız için erkek herşey almış önceden bende bi kaç şey alırım ortak giyilen şeylerden e bunun sonrasıda var ne gerek fazlasına canımHelal olsun
Öyle oluyor zati bigünde yükselişe geçtiBlue_Peri Burayı ayakta tutarsa yardimci olabilir. debriyajgazfren sen gel beni dinle karlı çıkarsın burdan kalkınırsın
Ankaradaysan yokuşları aşar gelirimBana gellllll
Yok kızzzzzz adanadayım damdan atla gelllllllAnkaradaysan yokuşları aşar gelirim
Amiin inşallah.Tutar genelde hissettiğin ay inşallah Allah gönlüne göre versin , hayırlı evlat olsunlar
Valla sanırım benimki de ters tepecekBazen ters tepiyor tabi
Yani hurafe sanırım ama karnım falan da şimdiden sivri benim. Kalçam pek büyümedi. BilemiyorumBende kime soylesem kiz olacak kesin diyor bende erkek gibi hissediyorm ne hikmetse aslinda kiz cocugu cok severim
AminnSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yok canım daha 15 haftaligiz keşke orda olsaydım.Cqnım sen Eylül anneleri grubunda mıydın
hoşgeldiniz hanfendi kknin gülü.Hay maşallah yaptın yine yapacağını
ben onlari yiyim ya yiyim iyi olmus saglikla gelsinde dua ederim sende oku sürekli cok mutlu oldum aminnnnn.Canım benim Rabbim tasiyabilecegimiz zahmetsiz evlatlar nasıp etsin. en sagliklisindan inşallah tez vakitte sanada versin kuzum.
Acikcasi ikiz olmasından çok korkuyordum. öyle de oldu.
Doktor 7. haftada bir kese daha var gibi dediğinde, 8. haftada kesinlwstirdigi zaman ki surat ifademi görsen, o kadar üzüldüm ki.Oysaki çoğu insanın hayali ikiz evlat sahibi olmak.
Sonra dedimki Rabbimin bir bildiği var elbet, tekrar ikiz nasip ettiyse eskisi gibi olacak değil ya.
Korkularım yine var erken doğum meselesi,
Ama suan bunları yazarken bile bebeklerin hissettiğini düşünüyorum.
Çok seviyorum onları çok❤
Bi alissa bırakmıycakta yapamiyorÖyle oluyor zati bigünde yükselişe geçti
Askitellam hosgeldin çağrı yapim dedim tatil yeter size didimOoyy benim tatlışım toplu katliam yapmış yine
2018 Eylül ayı demiştim cqnım o zaman karıştırdımYok canım daha 15 haftaligiz keşke orda olsaydım.
Ben mart anneleri grubundayim ama büyük ihtimal mart annesi olmam
ocaksonu veya Şubat artik
hoşgeldiniz hanfendi kknin gülü.
ben onlari yiyim ya yiyim iyi olmus saglikla gelsinde dua ederim sende oku sürekli cok mutlu oldum aminnnnn.
Bi alissa bırakmıycakta yapamiyor
kiz neresinde ankaranin. Gardas hele debiAnkaradaysan yokuşları aşar gelirim
Aminnn saglikla gelsin funduk.Amiin inşallah.
Valla sanırım benimki de ters tepecekAman sağlıklı hayırlı evlat olsun da gönülden geçen cinsiyet olmasa da olur.
Yani hurafe sanırım ama karnım falan da şimdiden sivri benim. Kalçam pek büyümedi. Bilemiyorumİnşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar sağlıkla büyür gerisi işte gönülden geçen yalnızca
Her.ozele gelince topige itmek gerek
Cankayadayımkiz neresinde ankaranin. Gardas hele debi
Aminnn saglikla gelsin funduk.
Özelde ayrı güzel ama beeeHer.ozele gelince topige itmek gerek
Yok canım 2015 te hamilydim önceki ikizlere :/2018 Eylül ayı demiştim cqnım o zaman karıştırdım
Kız heryerin kırmızı olmuşHalıcı bekliyorum oyy çok darlanduuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?