- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.841
Kiz diktira esime demeyinde banada hic demeyin supriz olsun istiyoruz de demez doktorAynn ben şuan kimsenin bilmesini istemiyorum ben bile istemiyorum yani annişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz diktira esime demeyinde banada hic demeyin supriz olsun istiyoruz de demez doktorAynn ben şuan kimsenin bilmesini istemiyorum ben bile istemiyorum yani annişim
Benimki tahmin kiz dediler oyle gitti
Ben işimi garantiye alayım kimse ogrenmesin şuanBen 12 haftalıkken tahmin istedim doktor erkwn daha ama bi kız bi erkek gibi dedi 14. haftada başka bi doktor aynısını dedi.daha erken ama belli olursa söyler sanada
Bakalim gosterirse soyleyebilir tatlim hayirlisi olsun saglikla gelsinler insalalhAman otursun öyle göstermesin kimseye razıyım çayını ben içerim onun bizim dr insaflı birine benziyo artk derim napar bilemem
Demez dimi ele doktorlar var bizimkide onlardandir umarımKiz diktira esime demeyinde banada hic demeyin supriz olsun istiyoruz de demez doktor
Elbette öyle durumları biliyon demiştim sana canm yoksa neden öğren myim ki bende bana kalsa doğuma kadar istemem hepimize süpriz olsun isterimBakalim gosterirse soyleyebilir tatlim hayirlisi olsun saglikla gelsinler insalalh
Kiz sen bil en azinfan hc brsey almafan nasil durcan ben catalrim vallaElbette öyle durumları biliyon demiştim sana canm yoksa neden öğren myim ki bende bana kalsa doğuma kadar istemem hepimize süpriz olsun isterim
Bu araba durdurdu işte itiraf etti falan diye anlattıkları yalanmış onu söyledi dün de hastayım diye yayına katılmadı adamGel romantizim yasiyak kiz şu konuya bakmadim abisi oldurulduya ne oldu o
Bizde sadece ben ve eşim biliyoruz. Daha ikiz olduğunu kimseye söylemedik zaten☺ hem bence erken insanlarla paylaşmak bu haftalarda, değişme ihtimali de var.Ben işimi garantiye alayım kimse ogrenmesin şuan
bence supheli merak ettim konuyu esra erola bakarmisin genelde onu takıp ederim. Suan bakiyom bende.Bu araba durdurdu işte itiraf etti falan diye anlattıkları yalanmış onu söyledi dün de hastayım diye yayına katılmadı adam
Bugün şimdi kayıpları falan anlatıyor daha o konuya girmedi
Dogru diyon demeyin zaten kimseye ay madamjm ya nekadar sevindim ya rabbim ikiz nasip etti bak yüzüne güldü nazar degmesin maşallah diyim dua et banada kuzum.Bizde sadece ben ve eşim biliyoruz. Daha ikiz olduğunu kimseye söylemedik zaten☺ hem bence erken insanlarla paylaşmak bu haftalarda, değişme ihtimali de var.
Ben 4 dusukten sonra sürpriz bile yapmadım valla.
Bence kızEki Görüntüle 2539719
Bu geçen haftaki.
Eki Görüntüle 2539720
Bu da yenisi ama sanki arkasını dönmüş gibi bir hali var
Var mı cinsiyet tahmini yapacak olan teyzeleri?
Eki Görüntüle 2539719
Bu geçen haftaki.
Eki Görüntüle 2539720
Kız gibi sanki, ama bi teoriden değil tamamen his☺Eki Görüntüle 2539719
Bu geçen haftaki.
Eki Görüntüle 2539720
Ne güzel hismis o öyleKız gibi sanki, ama bi teoriden değil tamamen his☺
herkes kız dediEki Görüntüle 2539719
Bu geçen haftaki.
Eki Görüntüle 2539720
bende kiz diycem kac haftaliktinn kuzum.Eki Görüntüle 2539719
Bu geçen haftaki.
Eki Görüntüle 2539720
Hamks gacilar bunlarKızlar hepiniz hamile misiniz ne güzel :) Allah kurtarsın inşallah
Benim de içim kız kız diyor ama bilemedimicimden kiz gecti
Yok esra erola bakmıyorum ama evlilik programı yaparken bakıyordum aradabence supheli merak ettim konuyu esra erola bakarmisin genelde onu takıp ederim. Suan bakiyom bende.