- 25 Şubat 2017
- 5.301
- 24.416
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.861
Amin Allah razı olsun canim❤Kızlar hepiniz hamile misiniz ne güzel :) Allah kurtarsın inşallah
Kızlar hepiniz hamile misiniz ne güzel :) Allah kurtarsın inşallah
Amin çok teşekkür ederim kendi adımaBence kız
Birilerine inat dururum vallaKiz sen bil en azinfan hc brsey almafan nasil durcan ben catalrim valla
genelde anneler hisseder derlerBenim de içim kız kız diyor ama bilemedim
Bu isledigi konularda heyecanli oluyorYok esra erola bakmıyorum ama evlilik programı yaparken bakıyordum arada
Ya ben hep kızım diye seviyorum ama bu sanırım çok istemekten kaynaklı. Yani ben, eşim, eşimin ailesi, benim ailem, arkadaşım herkes kız istiyor. Ama kesin erkek olacak
Cqnım sen Eylül anneleri grubunda mıydınTatlıAnne sen ikiz olduğunu yeni mi öğrendin ☺
nickimi değiştirdim galiba çoğu kişi beni tanımıyor ben madammor kuzum
Bende öyle düşünüyorum hatta hamile olduğumu bile demek istemedim ama eşim duramazdı bakalım cinsiyeti napcmBizde sadece ben ve eşim biliyoruz. Daha ikiz olduğunu kimseye söylemedik zaten☺ hem bence erken insanlarla paylaşmak bu haftalarda, değişme ihtimali de var.
Ben 4 dusukten sonra sürpriz bile yapmadım valla.
Tutar genelde hissettiğin ay inşallah Allah gönlüne göre versin , hayırlı evlat olsunlarAmin çok teşekkür ederim kendi adıma
Hadi bakalım inşallah önce sağlıklı hayırlı evlat olsun ama işte gönül de kız diyor
Bazen ters tepiyor tabiYa ben hep kızım diye seviyorum ama bu sanırım çok istemekten kaynaklı. Yani ben, eşim, eşimin ailesi, benim ailem, arkadaşım herkes kız istiyor. Ama kesin erkek olacak
Bana gellllllTam şu vakitlerde sabah kahvesi içeceğim bir komsum olsaydı keşke
Önümüzdeki ay kesin ogrenebilirsem ilk buraya koşarımKiz cikarsa herkese yorumlayak ozaman ay bende bi heyecan ettim
Bende kime soylesem kiz olacak kesin diyor bende erkek gibi hissediyorm ne hikmetse aslinda kiz cocugu cok severimYa ben hep kızım diye seviyorum ama bu sanırım çok istemekten kaynaklı. Yani ben, eşim, eşimin ailesi, benim ailem, arkadaşım herkes kız istiyor. Ama kesin erkek olacak
Dün et yemekleri yarışmasında ağzımın suyu aktıBu isledigi konularda heyecanli oluyoryemek ney düşünüyorsun bakem.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahÖnümüzdeki ay kesin ogrenebilirsem ilk buraya koşarım
Helal olsunBirilerine inat dururum valla
Hay maşallah yaptın yine yapacağınıBlue_Peri -Adel- @MaviKuplik @HemGevezeHemDeli @Reyyan__ @Kara_gozlum @Dilos06 @Yasnaz @BenSero @HayatSevinceGuzeell @kahvesevenkadin @Ayas19 @Cennetul Mualla @Adaduru @AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd @Cay6 @Nnuurrr @Temmuz07 @Yarimm66 @Pembeemzik @Pembe Bal10cuk BBlair @Tulparr @Uykusuz Uykucu @Kutsal Tiramisu @KutsalI @Erva Yaren Eva @SiyahPatikli Cadi @C i n n e t Nur @hayaksii @hizuran @hicmakam @hicmet16 Diktorya Secret @Hayhatun @kukrim27 C Cennet Annesi @bulca @EternaaLLove @Deep__Sea @Minik meleklerim @minik kalp0753 @minnakhatun01 @sivastrabzon K Kuf @Emine Poyraz @Limonsuzzcay @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @SeviyomHee @38his @6 ustu 1 anne @Oeksuez @aaynaa @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Baloglusunannesiii @balbocuuu @BarBie BeBek @Baybknya @beautifulsweet @bi prenses annesi @Birbardakcay @BirTutamMutluluk20 @brn88 @Gama kralice @ChocoLate @Chocolita @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @drdotty @efisn @Ufukta_bebek @Eclipsse @Ehlimuhabbet @Efsun64 @Eren61 @ertugrulunhalimesi @EsaretinBedeli @Evham Perisi @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @GamzeK17 @gulse14 @gurtmingotam @Hannaz @Huma Gulsum @iklimim123 @Ilayburak2 @ilginc Kiz @IsikOlsun @kevsersoylu @kkaderim K Kezmola @Kova hatunu @Krbyk @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @melankolimm @Memleketsevdalisi @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @ParteMoralll @Pink_Butterfly92 @Pembe aslan @poyrazinmelegi @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @sacidem @SaryamV @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @Bonus @Yabanmersini14 @Laale @mismo @Eslem91
Unutuldukmu yahu kizlar nerdesiniz bakem tatli annenin size ihtiyacı vardedi kodu etmez oldu
Eki Görüntüle 2539712
Ooyy benim tatlışım toplu katliam yapmış yineBlue_Peri -Adel- @MaviKuplik @HemGevezeHemDeli @Reyyan__ @Kara_gozlum @Dilos06 @Yasnaz @BenSero @HayatSevinceGuzeell @kahvesevenkadin @Ayas19 @Cennetul Mualla @Adaduru @AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd @Cay6 @Nnuurrr @Temmuz07 @Yarimm66 @Pembeemzik @Pembe Bal10cuk BBlair @Tulparr @Uykusuz Uykucu @Kutsal Tiramisu @KutsalI @Erva Yaren Eva @SiyahPatikli Cadi @C i n n e t Nur @hayaksii @hizuran @hicmakam @hicmet16 Diktorya Secret @Hayhatun @kukrim27 C Cennet Annesi @bulca @EternaaLLove @Deep__Sea @Minik meleklerim @minik kalp0753 @minnakhatun01 @sivastrabzon K Kuf @Emine Poyraz @Limonsuzzcay @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @SeviyomHee @38his @6 ustu 1 anne @Oeksuez @aaynaa @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Baloglusunannesiii @balbocuuu @BarBie BeBek @Baybknya @beautifulsweet @bi prenses annesi @Birbardakcay @BirTutamMutluluk20 @brn88 @Gama kralice @ChocoLate @Chocolita @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @drdotty @efisn @Ufukta_bebek @Eclipsse @Ehlimuhabbet @Efsun64 @Eren61 @ertugrulunhalimesi @EsaretinBedeli @Evham Perisi @Feslegen Kokulu Nane @Fstkmmhee @GamzeK17 @gulse14 @gurtmingotam @Hannaz @Huma Gulsum @iklimim123 @Ilayburak2 @ilginc Kiz @IsikOlsun @kevsersoylu @kkaderim K Kezmola @Kova hatunu @Krbyk @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @melankolimm @Memleketsevdalisi @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @ParteMoralll @Pink_Butterfly92 @Pembe aslan @poyrazinmelegi @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @sacidem @SaryamV @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @Bonus @Yabanmersini14 @Laale @mismo @Eslem91
Unutuldukmu yahu kizlar nerdesiniz bakem tatli annenin size ihtiyacı vardedi kodu etmez oldu
Eki Görüntüle 2539712
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?