- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.901
Tabi canim varsa ilerleyen zamanlarda alirsinZaten annem sağolsun kız için erkek herşey almış önceden bende bi kaç şey alırım ortak giyilen şeylerden e bunun sonrasıda var ne gerek fazlasına canım
Endamım yetiyiiiiKız heryerin kırmızı olmuş
çok çekici duraysun
ben şuan orda degilim de esimin benim ailem oradalar yerlisiyim sincandayim bende altindagda falan oturduk hep.Cankayadayım
girgir etmyee iteriz yaw o ayri konu.Özelde ayrı güzel ama beee
Alcanmi vercenmiHalıcı bekliyorum oyy çok darlanduuum
Vercemmmmmmmöööööhskdmsşsşdkdjzbgankben şuan orda degilim de esimin benim ailem oradalar yerlisiyim sincandayim bende altindagda falan oturduk hep.
girgir etmyee iteriz yaw o ayri konu.
Alcanmi vercenmi
Siz ikiz bekliyorsunuz değil mi?Kız heryerin kırmızı olmuş
çok çekici duraysun
Bu bebisler benim endami yamulttuEndamım yetiyiiii
Düşüncem öyle canım bakalım rabbim ne nasip etcekTabi canim varsa ilerleyen zamanlarda alirsin
Gııız ikizmi yoksaBu bebisler benim endami yamulttu
Kıskanıyorum o sebepten
Ben de daha 6 aydır ankaradayım alışamadım halaben şuan orda degilim de esimin benim ailem oradalar yerlisiyim sincandayim bende altindagda falan oturduk hep.
girgir etmyee iteriz yaw o ayri konu.
Alcanmi vercenmi
Bakacak yardimci olacak kisiler var canim.Siz ikiz bekliyorsunuz değil mi?
Biraz başlarda korku da olmuş sanırım.
Hiç korkmayın, Allah kolaylığını verir. Ablamın ikizleri var, ben çok kaldım yanında büyütürken. Kardesiniz varsa yakında tutun derim
Evet cnmGııız ikizmi yoksa
Oyyy maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasıp etsinEvet cnm
Aynen öyle. Düşünsene besiz doğuran var. Allah yardımcın olsun hepBakacak yardimci olacak kisiler var canim.
tek korkum daha önce ikizlerimi erken doğumla kaybettimo yüzden işte.
Şimdi yine ikiz olunca korktum ama Rabbimin elinde hersey. nasıl can vermek kolayca yanında, sağlıklı bi şekilde dogmalari da kolay.
Rabbime bıraktım artık.
Oyy mendilini aldım geliyom silmeyeyakaladım gözüme geldi herhal
Günaydın maşallah tatliş Sana şu etikletlemenin için de bir kişi bile banlı değilBlue_Peri -Adel- @MaviKuplik @HemGevezeHemDeli @Reyyan__ @Kara_gozlum D Dilos06 @Yasnaz @BenSero @HayatSevinceGuzeell @kahvesevenkadin @Ayas19 @Cennetul Mualla @Adaduru @AnneAslan @kitapkahvehuzur Kmsl Hnd @Cay6 @Nnuurrr @Temmuz07 @Yarimm66 @Pembeemzik @Pembe Bal10cuk @BBlair @Tulparr @Uykusuz Uykucu @Kutsal Tiramisu @KutsalI @Erva Yaren Eva @SiyahPatikli Cadi @C i n n e t Nur @hayaksii @hizuran @hicmakam @hicmet16 @imzaben @Hayhatun @kukrim27 C Cennet Annesi @bulca @EternaaLLove @Deep__Sea @Minik meleklerim @minik kalp0753 @minnakhatun01 @sivastrabzon K Kuf @Emine Poyraz @Limonsuzzcay @- Pudra Pembe - @-Mihrimah @-MinikAnnecik- @-Sahrud- @2014prenseslerim2015 @2019 mutluluk @SeviyomHee @38his @6 ustu 1 anne @Oeksuez @aaynaa @Antepfistiklicikolata @artova @Aryameryem @arzum123 @Ask-Erim @Baloglusunannesiii @balbocuuu @BarBie BeBek @Baybknya @beautifulsweet @bi prenses annesi @Birbardakcay @BirTutamMutluluk20 @brn88 @Gama kralice @ChocoLate @Chocolita @Culhagibi @Deniz_us Khaleesi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @drdotty @efisn @Ufukta_bebek @Eclipsse @Ehlimuhabbet @Efsun64 @Eren61 @ertugrulunhalimesi @EsaretinBedeli @Evham Perisi @Feslegen Kokulu Nane Fstkmmhee @GamzeK17 @gulse14 @gurtmingotam @Hannaz @Huma Gulsum @iklimim123 @Ilayburak2 @ilginc Kiz @IsikOlsun @kevsersoylu @kkaderim K Kezmola @Kova hatunu @Krbyk @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @melankolimm @Memleketsevdalisi @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @ParteMoralll @Pink_Butterfly92 @Pembe aslan @poyrazinmelegi @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @sacidem @SaryamV @sedanur91 @Senden Gelen @Senfonim @Bonus @Yabanmersini14 @Laale @mismo @Eslem91
Unutuldukmu yahu kizlar nerdesiniz bakem tatli annenin size ihtiyacı vardedi kodu etmez oldu
Eki Görüntüle 2539712
Canımmmmm nasılsın nnnnnnGünaydın maşallah tatliş Sana şu etikletlemenin için de bir kişi bile banlı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?