- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.641
T Tatlianne20 canim nasil oldun.
kizlar halen duzelemedim biraz iyiim eşimde evde oda hasta.@minik kalp0753 bak kader arkadasin @hayaksii tanisinbuda bnim canim artik @H M @balbocuuu @adel8893 Kara_gozlum T Tatlianne20 Blue_Peri @MaviKuplik sayamadigim daha bircok kisi napiyonuz
Hedefine ulasirsin benimde ihtiyac varda yapan yok.Cumleten selaamınaleykuuuum hayırlı cumalar olsunbu topige uzun zamandır uğramamışım
Zayiflama takimlarindan birinde deneme suresine başladım.. elimi hepten buraya bağlamış bulunmaktayim bakalım ne kadar gidicekdua eder dua beklerim
Gevezemmmm gelmisss hosgelmis kizlar hazirlandim kinamiz varrrr@minik kalp0753 bak kader arkadasin @hayaksii tanisinbuda bnim canim artik @H M @balbocuuu @adel8893 Kara_gozlum T Tatlianne20 Blue_Peri @MaviKuplik sayamadigim daha bircok kisi napiyonuz
Hos geldim bitanm hadi bakem iyi eglencelerGevezemmmm gelmisss hosgelmis kizlar hazirlandim kinamiz varrrr
Canım yaaaaaaaaaaaBazen işte böle en ufak bisey ses olay yasanan sey ani vs seni enefes almani keser dengesiz sıg nefesler alırsın basın döner ayagından yer cekilir basında buyuk basınc hisseddin bayılma hissi yaaarsin hatta bayılabilirsin hatta anksiyetende varsa önce buyuk bi korku endise panik yaarsin kayıplra karsi yada onun korkusu... ama sagolsun pamuk gibidir rahatsız etmeden gelmedne yapacagı yapar misal cıkıp nefes egzersizi yaparsan ortam degistırırsen ozellikle yuksek gurultıden sakin karanlık sakinortama gecersen kafanı dagıtırsan sagolsun kplay atlatırsan ama bazen bi uyuzlukları vardır ki ne yapsan gitmez inatci komsudur.benim komsum derim ne zaman gelecegı gidecegi belli olmaz. Dilerim Rabbim şifanı verir zorumu kolaylastırır dikkat et kendğne bisey oldugunda ben burdayım...
Dikkat et kuzumCanım yaaaaaaaaaaa
Aslında arada sırada oluyor heyecanlandığımda genelde ama dikkat edeyim eğer sık olursa hemen doktora giderim....
Napiyon poncik.Tamam tatlımmm❤❤
Takılıyom kuzum yaaaaaaa sen napıyonnnNapiyon poncik.
Gönülsüz muuu takiliyon kiz ne ediyonTakılıyom kuzum yaaaaaaa sen napıyonnn
Heee yaaaaa uykum kaçtı,,,,, bizim burda bir clup e norm ender geldi,,, kızım çok istedi baba kız ona gittiler bende takılıyom öyle geçmiş olsunnnnnGönülsüz muuu takiliyon kiz ne ediyonbende ayni esim yatti bende uyuyamadim zaten rasizdim uyudum hep biraz iyiyim kk ya bakim dedim.
Hayirli geceler kuzum gözlerim gidiyor gelsene acsana kiz gozlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?