kizlar halen duzelemedim biraz iyiim eşimde evde oda hasta.
Hedefine ulasirsin benimde ihtiyac varda yapan yok.

Canım sanada gemiş olsun en basta bunları tetikleyen travmadik stres bozuklugu en önemlisi anksiyete kaygı bozuklugu... benim ki biraz daha agır tvramvatık stres bozukluguna baglı ansksiyete ve panik atak bozuklugı.. standart panik atak ve anksiyeten farklı... misal aylarca yıllarca hatta en zor zamanlarda vurmaz hiç bisey yokken en mutlu oldugun an uyku uyudugun an sevinçle sevdiklerinle kahkafa attıgın yemek yaptıgın carsıda alisveris yaptıgıj zamanda gelir gelebilir belirsizdir.gözünü korkutmak istemem ama oan duydugun bi ses bi koku bi söz yada biley...hepsi tetikleyebilir.

Nefes almakta zorlanırsın nefesin çıkmaz susarsın anlatamazsin sessiz el hareketıyle anlatırsın ki bende öle patır patır gözlerinden yas dokulur ki dokulmezswe daha kötu olabilirsin.. ama senden nacizane tavsiyem ben burda ne desem bos olur iyi bi tedavi hereyi benim gb agır olöadan basla.. bak ben bugun Nigdede Kale parka pilniğe gittim orda bi el sanatları dogal tas satan yer var.. ve ben 3 sene once girdim en son ve cok sey alorsım ki benim sevgili abilerim kardeslerim abi gibi gördüklerim benden yuruturlwrdi canlari sagolsun bak tezgahta aynınya aynnı yuzuk tas dogal tas yuzuk..gordum gittim zihnim uctu döndüm gevmise sukur bisey oladi.. maziye gittim ve suan ben tedaviye yekrar baslamasa idim ne olurdum. O yuzugu 7 yıl once aldım bikirsin taslar kisinin enerjisini alir parmagımdan akırken abi alma benim enerjimi aldi dedim ve aldı ancak sehit olursam söz parmagıödan alıp versin dedi ki bende agır kültablasini kafasına fırlattım agzını yere ac parcalattırma kendini karın bile toplayamaz seni demistık ve maalesef oldu esi vermekmistedi vermedim abimden hatıra yengeme emanet sana yenge dedim ve artık dogal tas bisey almamaya söz verdim ve bu sene gene dayanamadim dihiger yerden aldim ve bugunde yzuugu gorunce gittim söz verdim dayanamadim.aldim içim sarsildi..canı sagolsun keske sag olaydı geri kalanlarida alaydı...keskeeee. ve 3 sene önce sehit oldu abi... kısacası enufak sey yıllar sonra hatırlasan dagılmana sebep bu kısa bi olay cok konustum kusura bakma.

Bazen işte böle en ufak bisey ses olay yasanan sey ani vs seni enefes almani keser dengesiz sıg nefesler alırsın basın döner ayagından yer cekilir basında buyuk basınc hisseddin bayılma hissi yaaarsin hatta bayılabilirsin hatta anksiyetende varsa önce buyuk bi korku endise panik yaarsin kayıplra karsi yada onun korkusu... ama sagolsun pamuk gibidir rahatsız etmeden gelmedne yapacagı yapar misal cıkıp nefes egzersizi yaparsan ortam degistırırsen ozellikle yuksek gurultıden sakin karanlık sakinortama gecersen kafanı dagıtırsan sagolsun kplay atlatırsan ama bazen bi uyuzlukları vardır ki ne yapsan gitmez inatci komsudur.benim komsum derim ne zaman gelecegı gidecegi belli olmaz. Dilerim Rabbim şifanı verir zorumu kolaylastırır dikkat et kendğne bisey oldugunda ben burdayım...

Canım yaaaaaaaaaaa
Aslında arada sırada oluyor heyecanlandığımda genelde ama dikkat edeyim eğer sık olursa hemen doktora giderim....

Gönülsüz muuu takiliyon kiz ne ediyon bende ayni esim yatti bende uyuyamadim zaten rasizdim uyudum hep biraz iyiyim kk ya bakim dedim.
Heee yaaaaa uykum kaçtı,,,,, bizim burda bir clup e norm ender geldi,,, kızım çok istedi baba kız ona gittiler bende takılıyom öyle geçmiş olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…