- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.681
Çok sağol kuzum dikkate alicam dedikleriniBen sen üzül daha çok endiae et diye demedim sadece sonunda ilerde sık sık hersey üst üste gelince dahada ilerliyo demek iatedim bu zamanla hersey sana dun yasadıgım olaydaki gibi bi olay bi ses bi yuzuk bile görmek baslayabiliyo canımsı n basta önlemini al ve nefes egzersizlerini yap. Sana da cokkk cok gevmiş oldun yapacagim bisey varsa hrr daim yanındayım unutma
Sagolasın canım daha iyiyim gecen haftaya göre hiç degilse gmzlerim acıldı ayaga kalkabiliyorum. Sen nasılsınÇok sağol kuzum dikkate alicam dediklerini
Sen nasılsın şuanda
İnşaAllah istediğin hedefe ulaşirsin canım bende 3 aylık doğum yapmiş anneyim ve vermem gereken 15 kilo var rabbim yardımcımız olsun tabi benim şuanlık başlamam olanaksız sütüm kesildikten sonra başlıycam kızım biraz büyüsünCumleten selaamınaleykuuuum hayırlı cumalar olsunbu topige uzun zamandır uğramamışım
Zayiflama takimlarindan birinde deneme suresine başladım.. elimi hepten buraya bağlamış bulunmaktayim bakalım ne kadar gidicekdua eder dua beklerim
Rabbim şifa versin hastalığını her daim hafif atlatma da sana yardımcı olur inşallahBazen işte böle en ufak bisey ses olay yasanan sey ani vs seni enefes almani keser dengesiz sıg nefesler alırsın basın döner ayagından yer cekilir basında buyuk basınc hisseddin bayılma hissi yaaarsin hatta bayılabilirsin hatta anksiyetende varsa önce buyuk bi korku endise panik yaarsin kayıplra karsi yada onun korkusu... ama sagolsun pamuk gibidir rahatsız etmeden gelmedne yapacagı yapar misal cıkıp nefes egzersizi yaparsan ortam degistırırsen ozellikle yuksek gurultıden sakin karanlık sakinortama gecersen kafanı dagıtırsan sagolsun kplay atlatırsan ama bazen bi uyuzlukları vardır ki ne yapsan gitmez inatci komsudur.benim komsum derim ne zaman gelecegı gidecegi belli olmaz. Dilerim Rabbim şifanı verir zorumu kolaylastırır dikkat et kendğne bisey oldugunda ben burdayım...
Teşekkür ederim canım inşaallah... Allah bağışlasın saglikla buyusun yavrun :) zaten şuan emzirerek bile verirsin hiç meral etmeİnşaAllah istediğin hedefe ulaşirsin canım bende 3 aylık doğum yapmiş anneyim ve vermem gereken 15 kilo var rabbim yardımcımız olsun tabi benim şuanlık başlamam olanaksız sütüm kesildikten sonra başlıycam kızım biraz büyüsün
Allah razı olsun cok tesekkür ederim. Rabbim seninde ne sıkıntın varsa zorunu kolaylastırsın.Rabbim şifa versin hastalığını her daim hafif atlatma da sana yardımcı olur inşallah
Amin inşallah canımTeşekkür ederim canım inşaallah... Allah bağışlasın saglikla buyusun yavrun :) zaten şuan emzirerek bile verirsin hiç meral etme)
Yok ayıp ediyon ben der miyim
Sen değil gi blu bluuYok ayıp ediyon ben der miyim
Kvdegilfemisin kuzu
Geeel geeel aşkla gelll meşkle geeel
Aşklada gelememGeeel geeel aşkla gelll meşkle geeel
Evet canim balkonda oturuyoruz öyleKvdegilfemisin kuzu
He yaa iki gündür çıkıyor gıcık oldumEvet canim balkonda oturuyoruz öyleşey diyecem reklam cikiyo mu sendende
Geeel öpiciim tükürüklüAşklada gelemem
Meşklede gelemem işte hihh
Kuzu ne reklamı arada reklam çıkıyo biyere girmek isterken yoksa sizdedemi çıkıyo sürekli carpıya basıyom sinir oldumEvet canim balkonda oturuyoruz öyleşey diyecem reklam cikiyo mu sendende
Himmet abinin altınları gibim saymasana kızGeeel öpiciim tükürüklügözümden kaçmadı 429
Kuzu ne reklamı arada reklam çıkıyo biyere girmek isterken yoksa sizdedemi çıkıyo sürekli carpıya basıyom sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?