- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.601
minik kalp0753 bak kader arkadasin hayaksii tanisin buda bnim canim artik @H M @balbocuuu @adel8893 @Kara_gozlum T Tatlianne20 @Blue_Perii debriyajgazfren sayamadigim daha bircok kisi napiyonuz
Gel tabiiigeleyimmi
Essah mi laz gelinisin dageleyimmi
Abuuuu o ne kız öyle kemiğini iliğini sömürüyolar desenehe kız sormaaabide öle bi uzun çalışıyom ki minik dudağın uçuklar sabah 8 akşam 7:30 :/
senn canım
Vay kuzulariim bniiimAbuuuu o ne kız öyle kemiğini iliğini sömürüyolar deseneBende sabah 9 akşam 6 ama 2 saat yolum var maalesef
Abuuuu o ne kız öyle kemiğini iliğini sömürüyolar deseneBende sabah 9 akşam 6 ama 2 saat yolum var maalesef
Ben ağlamayım da kimler ağlasın hamiş hamiş otobüslerde sürünüyorumVay kuzulariim bniiim
Vay kuzulariim bniiim
Napayım açım kahvaltı hazirlicam bugün geç kaldım sen noruyon askumminik kalp0753 bak kader arkadasin hayaksii tanisin buda bnim canim artik @H M @balbocuuu @adel8893 @Kara_gozlum T Tatlianne20 @Blue_Perii debriyajgazfren sayamadigim daha bircok kisi napiyonuz
Al benden de o kadar sabah 7 de yola koyuluyorum 2 araba değiştir işe gel akşam 6ya kadar beyin Error 6da çık 8de evdesin yemek yoksa yap varsa ye topla yarına yemek yap gece son halim ruh oluyohe valla verdikleri paranın sonuna kadar alıyilerrrr
senin saatler güzel canım ya ama dediğin gibi yol dabıl yorgunluk demek iş yerinde diom ki eve gidince bunları yapcam ama yolda öle bi yorgunluk çöküyo ki eve gidince anca yatabiliyom bide yemek :/
Napayım açım kahvaltı hazirlicam bugün geç kaldım sen noruyon askum
Al benden de o kadar sabah 7 de yola koyuluyorum 2 araba değiştir işe gel akşam 6ya kadar beyin Error 6da çık 8de evdesin yemek yoksa yap varsa ye topla yarına yemek yap gece son halim ruh oluyo
Meslegin ne kuzumBen ağlamayım da kimler ağlasın hamiş hamiş otobüslerde sürünüyorum
Kendimi gördüm vallahi yaaynen eşim filim izleyek dio tmm diom yarısında uyumuşumsonra küsüyo hep uyuyon die napim
evet kendim doguluyum ama laz gelini oldumEssah mi laz gelinisin da
nerelisin paçika
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?