- 7 Mart 2019
- 29
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #55.621
diyarbakırlıyım kocaeilede oturuyom laz geliniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooh ne guzel belli ki bebis uyuttu bugun ye ye kuzumm afiyet bal olsun bnde kiza üzüm verdim omu yiyo basini bekliyorum bndeNapayım açım kahvaltı hazirlicam bugün geç kaldım sen noruyon askum
Oy da ne guzeldur laz gelunu olmak deilmidiyarbakırlıyım kocaeilede oturuyom laz geliniyim
Vay be ne guzel lazlar iyidirevet kendim doguluyum ama laz gelini oldum
Amaaniin hangi hattin veya neyin eglemceli ol.aliMüşteri temsilcisi maalesef
Bir alışveriş sitesiAmaaniin hangi hattin veya neyin eglemceli ol.ali
Bir alışveriş sitesinin sorma bir eğlenceli kız eğlenmekten her gün kafama sıkasım gelirAmaaniin hangi hattin veya neyin eglemceli ol.ali
iyi yanıda var kötü yanıda var fındk işlerinde nefret ediyomOy da ne guzeldur laz gelunu olmak deilmi
okadar emin olmayınVay be ne guzel lazlar iyidir
Neresi karadeniziniyi yanıda var kötü yanıda var fındk işlerinde nefret ediyom
Vallahami kuzum ya her is zordur o isin esprisi insanlarla icli disli olmak zor kiz bnde bekarken markette kasiyerlik ysptim 3 sene tiksinmistim insanlardan yalab yokBir alışveriş sitesi
Bir alışveriş sitesinin sorma bir eğlenceli kız eğlenmekten her gün kafama sıkasım gelir
Evet kuzum bnim ev sahibim de kocaelili findik icin gidoyo oraya nefret ediyoiyi yanıda var kötü yanıda var fındk işlerinde nefret ediyom
bn yapmıyorm toplamıyorum laf carpıtıyolar toplayayım die ama elimi sürmedim daha yeni gelinim bn 2 ayım bitmediEvet kuzum bnim ev sahibim de kocaelili findik icin gidoyo oraya nefret ediyo
Yapma bncede hizmetci mi gitmissin sen onlara bikere gidersen hep hp götürürler gitmeebn yapmıyorm toplamıyorum laf carpıtıyolar toplayayım die ama elimi sürmedim daha yeni gelinim bn 2 ayım bitmedi
abla bn balayından gelmiştim bana gel yardım et bizde kalın falan dedler gittim kaldjm yemek falan yaptım ama fındıga gitmedim utanmıyolar daha balayında yeni gelmiş gelini yardıma çağırmaya dei olmuştumYapma bncede hizmetci mi gitmissin sen onlara bikere gidersen hep hp götürürler gitmee
Du ben bide kuş sütü getirem hanıma bak kız benim o kadar şey hazirlicak vaktimmi var bebe uyurken ses cikarmadan yumurtayı zor kırdımpatates kızart bnde gelecümmmmmmmm bide canım tost çekti onda olsun
Ay valla acliktan olecektim uyumadan bisi yiyemiyorum oh yesin kuzum üzüm çok faydalıOooh ne guzel belli ki bebis uyuttu bugun ye ye kuzumm afiyet bal olsun bnde kiza üzüm verdim omu yiyo basini bekliyorum bnde
Hastanedeyiz canm snminik kalp0753 bak kader arkadasin hayaksii tanisin buda bnim canim artik @H M @balbocuuu -Adel- @Kara_gozlum T Tatlianne20 @Blue_Perii debriyajgazfren sayamadigim daha bircok kisi napiyonuz
Telefonda sinir krizi geçiriyorum vallahi sabır kalmadı artık inanVallahami kuzum ya her is zordur o isin esprisi insanlarla icli disli olmak zor kiz bnde bekarken markette kasiyerlik ysptim 3 sene tiksinmistim insanlardan yalab yok
Du ben bide kuş sütü getirem hanıma bak kız benim o kadar şey hazirlicak vaktimmi var bebe uyurken ses cikarmadan yumurtayı zor kırdım