Heee yaaaaa uykum kaçtı,,,,, bizim burda bir clup e norm ender geldi,,, kızım çok istedi baba kız ona gittiler bende takılıyom öyle geçmiş olsunnnnn
sende takılaydın kafan dağılır di sagol canım benim bende geyik edem didim az.
Hayirli geceler kuzum gözlerim gidiyor gelsene acsana kiz gozlerimi
Acmaya geldim zatin azcuk uyumaya yelkenenleri uyandiriyomm

ah kuzum ah iki bebede hasta sumukluler atesler firliyo bi ona bi ona donuyorum diken ustundeyim yeminle.Cok halsizim uykum war bende hasta olmaktan korkuyorum.Bu okul bizi 1 haftada mahfetti
Gecmis olsun kuzum salgin var bizde esimle hasta olduk 3gundur esim ates bogaz iltihabi bende 2gundur ayni bas agriri boğaz sis kötüydük yani.

Gecmis olsun kuzum salgin var bizde esimle hasta olduk 3gundur esim ates bogaz iltihabi bende 2gundur ayni bas agriri boğaz sis kötüydük yani.
Sizede gecmis olsun balim benim
Esime kolay gelyo saniyo iki cocugun hic yuku yok ew isi yemek biri gelip yapyo.
Napiyonki cocuklar hasta olmus dedi sinirlendim onada daha kotuyum zaten.Ben bombos ewde oturup telefonla oynayan biriyim sanki benim islerimide cinler periler yapyo zaten

Kuzum koca insana tahamul edemiyor cocugunki daha zor hem nerden anliycaklar işte cahiller.

Dogru diyon ya bazen benimkide ne ediyon aksama kadar diyor yada uyuyum naptinda yatiyon diyor deli ediyor beni cocuk olsa kimbilir neder bilemiyom.
Bnm biri okullu artik biri tam batirma yasi 1 bucuk yasinda bilyosun.Ama kaldir et yedir icir buyugu al kucukle okula git okuldan gel kucugu uyut ewin islerini hallet az nefeslen kucuk uyansin yemek yap buyugu okuldan gel yemegini yedir oyun oyna derken aksam yemegi koy dagilan yerleri topla kur topla kaldir gecenin koru uyut coxuklari bi o aglar bi digeri mizlar.Yeminle cocuk gibi aglayasim war ya suan benim kucuk sinirimi tepeme cikardi 5 dakka durmadan uyanyo bide kac saatte uyuttum

Ah canim ya allah sabir versin sana keske adamlar bare destek olup anlayisli olsa onlarda batlayinca tam oluyor

Canım yaaaaaaaaaaa
Aslında arada sırada oluyor heyecanlandığımda genelde ama dikkat edeyim eğer sık olursa hemen doktora giderim....
Ben sen üzül daha çok endiae et diye demedim sadece sonunda ilerde sık sık hersey üst üste gelince dahada ilerliyo demek iatedim bu zamanla hersey sana dun yasadıgım olaydaki gibi bi olay bi ses bi yuzuk bile görmek baslayabiliyo canımsı n basta önlemini al ve nefes egzersizlerini yap. Sana da cokkk cok gevmiş oldun yapacagim bisey varsa hrr daim yanındayım unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…