• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman bi bende geçmiyor galiba.
O kadar sikıldım ki 3vde durmaktan.
hamileligimi öğrendiğimden beri hastane dışında çıkmıyorum :/
Kuzucum niye evde duruyon çık gez bişeyler yap son durumun nasıl bilmiyorum aslında iyimisin.bide kaç aylık oldunuz.

• Beğen
Reactions: Eva
Kuzucum niye evde duruyon çık gez bişeyler yap son durumun nasıl bilmiyorum aslında iyimisin.bide kaç aylık oldunuz.
Ne yazık ki gezemem 13+3 haftalık olduk şükür.
Erken dogum riskim de var dusuklerim de var önceden böyle evde dinlenmek daha iyi.
ikizlerimi erken doğumla kaybetmistim yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Ne yazık ki gezemem 13+3 haftalık olduk şükür.
Erken dogum riskim de var dusuklerim de var önceden böyle evde dinlenmek daha iyi.
ikizlerimi erken doğumla kaybetmistim yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Aman kuzum aman çok dikkat et bebişini kucağına al ondan sonra miniğinle beraber gezin.Rabbim korusun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende düşük riski yaşadım kızımda sağolsun annemlere gittim annem baktı 1 ay. Stres yapma hiç

Aman kuzum aman çok dikkat et bebişini kucağına al ondan sonra miniğinle beraber gezin.Rabbim korusun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende düşük riski yaşadım kızımda sağolsun annemlere gittim annem baktı 1 ay. Stres yapma hiç
Bende annemdeyyim 2 aydır bakıyorlar bana sağolsunlar. Hayırlısiyla güzel gecsinde hersey sabradiyorum yine.Çok zor bi durum her yeni gün korku oluyo kafamdan atamıyorum kaybetme korkusunu.

Bende annemdeyyim 2 aydır bakıyorlar bana sağolsunlar. Hayırlısiyla güzel gecsinde hersey sabradiyorum yine.Çok zor bi durum her yeni gün korku oluyo kafamdan atamıyorum kaybetme korkusunu.
Bitanem aklına kötü şeyler getirme içini ferah tut .Allahın izni ile bişey olmaz sen bak stres yapma kendine düşünüp te.

• Beğen
Reactions: Eva
Alin tabikide alin hepinize geldim sohbet edelim diye kocis cukur izliyo ben bebeleri yatirdim kactim buralara 😁
Kotu bisey yok umarim sende de

Şahane. Bende arada Çukur izlemek zorunda kalıyorum Vartolu ya bakıyorum azıcık 😀😀.

Yooo kötü birsey yok şükür. Hafiften usutmece sadece. Sen nasılsın?

Şahane. Bende arada Çukur izlemek zorunda kalıyorum Vartolu ya bakıyorum azıcık 😀😀.

Yooo kötü birsey yok şükür. Hafiften usutmece sadece. Sen nasılsın?
Gecmis olsun canim.
Hastayim suan bendeee agri cekyom azcik :ıslık:
Kocisi tek biraktim o yuzden yoksa bende yamaç hayraniyim 😆
Deli olyo ben ayyy aslan beeee dedikce oyuzden yarin netten izliycem

Gecmis olsun canim.
Hastayim suan bendeee agri cekyom azcik :ıslık:
Kocisi tek biraktim o yuzden yoksa bende yamaç hayraniyim 😆
Deli olyo ben ayyy aslan beeee dedikce oyuzden yarin netten izliycem
Teşekkür ederim bebem. Sana da geçmiş olsun 😊. Yamaç in kafa suan fenaaa değişik bir başlangıç olmuş 😀. Kıskanma si iyidir 😂

Back